0
| Thumbs Up |
| Received: 111 Given: 66 |
Már az is megfordult a fejemben, hogy ez a sok menekült csak arra vár,hogy a következõ
szállítmánnyal megérkezzen a fegyver. Értem ez alatt, hogy civilnek álcázott katonák ezek,
a gyerekek családok pedig feláldozható álca. Azért csak van ott harcképes bantu meg
egyéb arabus bak. Lehet sok cipõtalpban ott a glicerin, meg a kábelek.
Máris kész a merénylõ. Így akarnak Országot foglalni a népek.
Remélem ez csak az én fantáziám.
Amúgy remélhetõleg én eszem meg õket.....
| Thumbs Up |
| Received: 56 Given: 143 |
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
"Így hát, amikor krízisrõl beszélnek, és válságzsivaj van, tulajdonképpen valami végtelenül egyszerû és természetes dolog történik: az, ami mindig történik. Valaki túlzott érzékenységgel reagált arra, ami nem éppen kedvezõ. A kifejezések, amikkel az egyébként nem túlságosan jelentékeny tényt kifejtették, súlyosodtak; a dolog maradt, ami volt, egyszerû valóság. Ha egy üstökös közeledik, rögtön a világ végétõl kezdenek félni; mindenki tudja, hogy 1000 körül Európán milyen tömeghisztéria vett erõt. Sajátságos õrület! ma is van talán ilyen ok, de nem érdemes meg sem keresni. Nincs itt vége semminek, nem alkonyodik a nyugati kultúra, semmi sem megy tönkre. A világ változik, de ez a természete. Fölösleges olyan eszeveszetten félni attól, ami jön: lényegesen nem fog különbözni attól, ami ma van, s ami mindig volt."
http://www.hamvasbela.org/2015/05/ha...lagvalsag.html
| Thumbs Up |
Az a Doom kolléga én voltam, de végül is a tartalom számít, nem a nevek.
Doom mostanában inkább a szeptember 15-20. dátumokra készül. Az írásai alapján.
Egyet értek az írásoddal.
Az összeomlás kódolva van ebben a rendszerben és ez az embereket azért érinti életveszélyes jelleggel, mert túlságosan is függnek a rendszertõl.
....IS! Arra is!Doom mostanában inkább a szeptember 15-20. dátumokra készül. Az írásai alapján.
De már feladtam! Leírtam párszor,hogy mi fog történni,hogy mire számítsatok!
Igazából senki nem hajlandó kihúzni a fejét a homokból.Olyan szintû a butaság a fórumon,hogy igazából nincs értelme írni semmit!
Feladtam,hogy bárkit felvilágosítsak,elmondjam,hogy mire számítson! ENNYI! Mindenki mentse magát ahogy akarja vagy ne mentse magát ahogy akarja! LEXAROM!
Nem lenne egyszerûbb a felkészülés helyett repülõjegyet venni valahova? (új zéland?) 3 hónapig kint lehetsz, ha nem lesz összeomlás max nyaralsz egy jót. Bár nekem már nem jönne ki a pénzembõl. Egyébként meg ha az ulllenyomataidat leégeted, és kiköltözöl az erdõbe, minden iratod megsemmisíted, vajon nem fogadna be a zélandi állam õrültként?
Last edited by törölt tag -gl; 07-09-2015 at 09:43 AM.
55!
Meglehet, hogy csak 37.
| Thumbs Up |