Oldala 21 of 61 ElsõElsõ ... 11192021222331 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201 to 210 of 610

Topic: Mennyi idõnk van?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 111
    Given: 66

0 Not allowed!
    Már az is megfordult a fejemben, hogy ez a sok menekült csak arra vár,hogy a következõ
    szállítmánnyal megérkezzen a fegyver. Értem ez alatt, hogy civilnek álcázott katonák ezek,
    a gyerekek családok pedig feláldozható álca. Azért csak van ott harcképes bantu meg
    egyéb arabus bak. Lehet sok cipõtalpban ott a glicerin, meg a kábelek.
    Máris kész a merénylõ. Így akarnak Országot foglalni a népek.
    Remélem ez csak az én fantáziám.

Amúgy remélhetõleg én eszem meg õket.....

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 56
    Given: 143

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Lekvár Hozzászólás megtekintése
    Gyakorlatilag a hisztériába lehet embereket hajszolni, csupán néhány jól megválasztott hírrel.
    Mit karnak a britek, a németek, a görögök... megmondjam? Otthon ülni a seggükön, és jót beszélgetni egy sör mellett a napi meló után, este meg az asszony mellé bújni az ágyba.
    Ez nemzetiségtõl függetlenül igaz. Akik most menekültek, azok is ezt akarták
    ...
    Látni kellene hogy a feszültségek nem keletkeznek, hanem keltik õket
    ...
    Ha készletezel, tanulsz, készülsz az elkerülhetetlenre, felkészíted a családod, a bázisod, keresed az alternatívákat, akkor teszel valamit.
    Szia,

Nagyon egyetertek veled!

Senior Member doki's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Dél Somogy
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    "Így hát, amikor krízisrõl beszélnek, és válságzsivaj van, tulajdonképpen valami végtelenül egyszerû és természetes dolog történik: az, ami mindig történik. Valaki túlzott érzékenységgel reagált arra, ami nem éppen kedvezõ. A kifejezések, amikkel az egyébként nem túlságosan jelentékeny tényt kifejtették, súlyosodtak; a dolog maradt, ami volt, egyszerû valóság. Ha egy üstökös közeledik, rögtön a világ végétõl kezdenek félni; mindenki tudja, hogy 1000 körül Európán milyen tömeghisztéria vett erõt. Sajátságos õrület! ma is van talán ilyen ok, de nem érdemes meg sem keresni. Nincs itt vége semminek, nem alkonyodik a nyugati kultúra, semmi sem megy tönkre. A világ változik, de ez a természete. Fölösleges olyan eszeveszetten félni attól, ami jön: lényegesen nem fog különbözni attól, ami ma van, s ami mindig volt."

http://www.hamvasbela.org/2015/05/ha...lagvalsag.html

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Lekvár Hozzászólás megtekintése
    Érezni az idõzítõ ketyegését... ahogy Doom kolléga írja: "Ha nem történik meg idén a gebasz, akkor a következõ év(ek)ben még felkészültebben fogom várni. "
    Az a Doom kolléga én voltam, de végül is a tartalom számít, nem a nevek.
    Doom mostanában inkább a szeptember 15-20. dátumokra készül. Az írásai alapján.

Egyet értek az írásoddal.
    Az összeomlás kódolva van ebben a rendszerben és ez az embereket azért érinti életveszélyes jelleggel, mert túlságosan is függnek a rendszertõl.

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Doom mostanában inkább a szeptember 15-20. dátumokra készül. Az írásai alapján.
    ....IS! Arra is!
    De már feladtam! Leírtam párszor,hogy mi fog történni,hogy mire számítsatok!
    Igazából senki nem hajlandó kihúzni a fejét a homokból.Olyan szintû a butaság a fórumon,hogy igazából nincs értelme írni semmit!
    Feladtam,hogy bárkit felvilágosítsak,elmondjam,hogy mire számítson! ENNYI! Mindenki mentse magát ahogy akarja vagy ne mentse magát ahogy akarja! LEXAROM!

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Nem lenne egyszerûbb a felkészülés helyett repülõjegyet venni valahova? (új zéland?) 3 hónapig kint lehetsz, ha nem lesz összeomlás max nyaralsz egy jót. Bár nekem már nem jönne ki a pénzembõl. Egyébként meg ha az ulllenyomataidat leégeted, és kiköltözöl az erdõbe, minden iratod megsemmisíted, vajon nem fogadna be a zélandi állam õrültként?
    Last edited by törölt tag -gl; 07-09-2015 at 09:43 AM.

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    55!
    Meglehet, hogy csak 37.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Morpheus Hozzászólás megtekintése
    55!
    Meglehet, hogy csak 37.
    Ez mi? Lemaradta valamirõl?

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Morpheus Hozzászólás megtekintése
    55!
    Meglehet, hogy csak 37.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Már az is megfordult a fejemben, hogy ez a sok menekült csak arra vár,hogy a következõ
    szállítmánnyal megérkezzen a fegyver. Értem ez alatt, hogy civilnek álcázott katonák ezek,
    a gyerekek családok pedig feláldozható álca. Azért csak van ott harcképes bantu meg
    egyéb arabus bak. Lehet sok cipõtalpban ott a glicerin, meg a kábelek.
    Máris kész a merénylõ. Így akarnak Országot foglalni a népek.
    Remélem ez csak az én fantáziám.

Amúgy remélhetõleg én eszem meg õket.....
    úgyan ezt gondolom....gyerek , nõ csak járulékos veszteség és nem tudjuk mennyi fegyver van már náluk