Oldala 25 of 61 ElsõElsõ ... 15232425262735 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 241 to 250 of 610

Topic: Mennyi idõnk van?

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Kiváncsiságból utánanéztem mirõl is szól a vita.
    Tehát ha jól értem 2005-ben írtak egy könyvet amiben egy "jóslat" szerepelt a negyvenes végétõl, és egyesek szerint minden valóra vált.
    Holnap én is írok egy jóslatot az elmúlt 10 év lottószámairól, kiváncsi leszek mennyit találok el...
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A valóság borzalmasabb mint a jóslatok.Gyertek ki a világba a fotelból,meg a falu széli birtokról.
    Aki a földet nézi az nem látja az eget és azt sem mi van elõtte!
    Tudod én már láttam elég sok mindent a világból és nem vagyok rá kíváncsi. A valóság pedig teljesen szubjektív. Az én valóságom per pillanat békés, meghitt. Ha pedig egy nap felemelem a fejem kapálás közben és rossz dolgokat látok közeledni a távolban, akkor mindent meg fogok tenni, hogy védjem az én békés kis valóságom. De addig nem látom értelmét, hogy feleslegesen sokkoljam magam és félelemben éljem a mindennapjaimat, vagy adott esetben olyan dolgokkal foglalkozzak, ami nem érint különösebben a megszokott életvitelemben. Így van esélyem még arra is, hogy észrevegyem, hogy azért szép dolgok is történnek körülettünk/velünk.

Morpheust pedig bár nem ismerem, de nem becsülném le egy percig sem, ahogy a dolgaihoz hozzááll. Elszánt, elkötelezett és igen jó esélyei vannak a túlélésre, ha valóban történik valami. Ha pedig mégsem, akkor is jobb életminõségben él, mint sokan mások. Hogy mindezt meg tudja valósítani, agresszívnak és önfejûnek kell lennie, különben egy pillanat alatt eltérítené a többi ember, a média, az általános társadalmi elvárások, törvények. Ez nem egy olyan dolog, amit ki tud kapcsolni az ember, mondjuk fórumozás közben.
    "A boldogság a saját útját járó ember nyugalma"

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Kiváncsiságból utánanéztem mirõl is szól a vita.
    Tehát ha jól értem 2005-ben írtak egy könyvet amiben egy "jóslat" szerepelt a negyvenes végétõl, és egyesek szerint minden valóra vált.
    Holnap én is írok egy jóslatot az elmúlt 10 év lottószámairól, kiváncsi leszek mennyit találok el...
    Nekem is ez az egyik gondom vele. A másik, hogy vannak "eltitkolt" részek, amik csak most kerülnek elõ. Ráadásul ez olyan aránytalanságokat is szül, hogy idõben tõlük legtávolabb esõ idõszakra (mostanra) van a legtöbb jóslatuk, ami egyébként õket a legkevésbé érintette, ezért kevésbé kellett, hogy foglalkoztassa õket. Szóval nem annyira hiteles a történet számomra.
    "A boldogság a saját útját járó ember nyugalma"

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,230
    Given: 1,209

0 Not allowed!
    Én jóslatokkal nem szoktam foglalkozni. Vannak észérvek, logikus következtetések, amiket igazol(hat)nak a régebbi és a jelenlegi hírek.

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Morpheust pedig bár nem ismerem, de nem becsülném le egy percig sem, ahogy a dolgaihoz hozzááll. Elszánt, elkötelezett és igen jó esélyei vannak a túlélésre, ha valóban történik valami.
    Ha figyelmesebben olvassa Tisztelt fórumozó,a fenti bejegyzéseket,láthatja,hogy személy szerint,senki nincs bántva,ócsárolva vagy bármiképp negatívan feltüntetve.
    Csak én vagy tízszer gratuláltam és ismertem el Morpheusz tevékenységét!De például Õ egyszer sem az enyémet!
    Hmmm,no comment!
    Pedig volt tennivaló és lemondás,türelem,öröm és kudarc bõven mire idáig eljutottam,ahol most vagyok a felkészülésben.
    Ha pedig egy nap felemelem a fejem kapálás közben és rossz dolgokat látok közeledni a távolban, akkor mindent meg fogok tenni, hogy védjem az én békés kis valóságom.
    Neked is leírom,mint Milánnak,hogy a "földet nézi" kifejezés nem a kapálásra,nem a földmûvelésre,sem az önellátásra,sem a vidéki élet lehúzására vonatkozik.Félreértés!
    Azt jelenti,hogy valaki annyira belefelejtkezik egy adott vélt vagy valós problémába,hogy teljesen elvonja a figyelmét a más közeledõ veszélyektõl és azt sem látja,hogy bár az elején jó úton járt,de most már nem!
    A jövendölés szerzõjét nem ismerem,sajnos,mert kedvelem azokat az embereket akiknek van bátorsága a hitüket közzétenni és megméretni.(én sem azt írom amit hallani akartok,hanem amit gondolok,bár kevés "tetsziket" kapok érte,de nem érdekel)
    .De mint közszereplõ,aki kiáll a világot jelentõ deszkákra,néha paradicsom lesz a fizetség.
    Más téma,de ide csatlakozik.
    Aki foglalkozik hagyomány õrzéssel,táltosokkal,sámánokkal,aki a bibliában is jártas az tudja,hogy a megjövendölt káosz után mi teszi széppé a világot.
    A szeretet és a szabad akarat!
    Kérem gondolkodjatok el azon,ha már itt a fórumon nem tudjátok tolerálni,ha valakiknek más a vélemény,tehát van szabad akarata,hogyan fogjátok az új valódi világban tolerálni ezt?!
    Ha felebarátodat,akit nem is ismersz,csak egy a Tiedtõl eltérõ beállítottságú,véleményû emberkét képtelen vagy elfogadni,miért akarod túlélni?????
    Hogyan fogja megtalálni a helyét az Új világban az aki nem tud szeretni és nem tudja elfogadni,hogy másoknak is van szabad akarata?
    Last edited by D - törölt tag; 07-26-2015 at 05:26 AM.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hát, ha nem is történik semmi különös szeptemberben, az mindenképp aggasztó, hogy az USA republikánus elnökjelöltje Donald Trump. A világ egyik legundorítóbb, legsvindlisebb, manipulátor embere, aki megtoszná a saját anyját egy negyeddollálosért. Ha õ lesz az elnök, akkor csúnya dolgok várhatók az elnöksége alatt, természetesen minden burkoltan, nekik (USA) ugye semmi közük semmihez...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,230
    Given: 1,209

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló JohnConnor Hozzászólás megtekintése
    Hát, ha nem is történik semmi különös szeptemberben, az mindenképp aggasztó, hogy az USA republikánus elnökjelöltje Donald Trump.
    Annál már csak az aggasztóbb hogy a Demokratáknál meg Hillary Clinton akar elnök lenni.

Egyikkel se járna jól az ország.

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Igaza van Morpheusnak.
    Amíg a szájtépéssel fényezik néhányan az egójukat, addig van a csendes kisebbség, akik közben építenek, földet mûvelnek, állatot tartanak és valóban felkészülnek...
    A felkészülés nem a századik kés megvételét, a tizedik vízszûrõ szekrénybe dugását vagy a sokadik terepszínû ruha lefényképezését jelenti. Legalábbis néhányunk számára...
    A fórumnak köszönhetõen megtaláltam itt-ott az országban, azokat az embereket, akikkel hosszútávra tervezek és segítjük egymást. Ezer köszönet érte Túlélõnek, hogy mindezt lehetõvé tette.
    Nagyon sokáig nem szóltam bele a felesleges vitatkozásokba, helyette inkább dolgoztam. Végül is nekem oly mindegy, hogy közületek túléli-e hosszútávon az eljövendõ dolgokat bárki is. Nem tartozom értetek felelõsséggel.
    Akinek nyitva van a füle, az már meghallotta, amikor szóltunk. Aki lát a szemével, az már tudja, hogy mi készül.
    Különben a nagy többség eleve nem lenne itt.
    Viszont ez a kinek hosszabb a farka verseny, nagyon nem jön be. Általában azoknak a legnagyobb a szája, akik semmit sem tudnak felmutatni, nincs semmijük és senkijük. Csak rohadtul unatkoznak.
    Ismerem személyesen is Morpheus tagtársat. Az a megtiszteltetés ért, hogy vendégül látott az otthonában és megmutatta a birodalmát. Ha valakik túl fogják élni a káoszt, biztosak lehettek benne, hogy köztük lesz.
    Ismerem Lekvár tagtársat. Õ az, akibe Doom-DooM mindig beleköt. Állíthatom, hogy már rég éhezni fogtok, amikor Lekvár még hozzá sem nyúlt a készleteihez.
    Sorolhatnám azokat, akiket megkedveltem és szinte napi kapcsolatban állunk.
    Próbáljatok meg, inkább építeni, mint rombolni!

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Skacok!
    Régebben többet voltam fent, többet szóltam hozzá...
    Mostanra kicsit (nagyon) visszavetem ebbõl, sokat olvasok tõletek, sokat csóválom a fejem és nagyon értékelem, ha idõnként felbukkan egy-egy értékes, használható hozzászólás..

Nagyon szeretem ezt a topikot pl. mert ezt a témát tartom a legfontosabbnak, kiindulópontnak és végeredménynek egyben.

Heteket olvasok vissza és látom a változásokat élesen..
    Morpheusz és Doom nemrég még jóban voltak, most (sajnos) nem ez jött le..
    Sokak személyeskednek, astonferi sem tudja megállni, hogy ne támadja Morpheust, Doom lekvárt, Morpheus még mindig nem találja sokunkat elég értelmesnek vagy nincs ideje tanítgatni a társaságot... stb..stb..és így szépen lehet sarazni mindenkinek mindenkit...

Bocs, hogy elkalandoztam..

Úgy látom egyre inkább, hogy (sajnos) igaz lesz, igaz lehet az az augusztusi, szeptemberi dátum.
    Ha nem történik meg, akkor az csak azért nem fog, mert még erõteljesen küzdenek nagyobb hatalmak a koncért és kicsit még odázzák az elkerülhetetlent.

Szóval a világ, erurópai és a hazai történések mind egy összeomlásra utalnak. a Felkészülés idõszerûbb mint valaha.

Nem volna jobb erre koncentrálnia mindenkinek, segítve magán és mellékesen preppertársain is ???
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Ismerem Lekvár tagtársat. Õ az, akibe Doom-DooM mindig beleköt
    .Csak a pontosság kedvéért,mert hazudtok!Régóta semmit sem szóltam Lekvárhoz!!!!!!Annak ellenére ÕÕÕÕ az aki baszakszik velem!Tessék visszaolvasni,nem hazudozni.
    Hadd mondjak valamit:
    Már többször megfogadtam, hogy nem szólok hozzá a dolgaidhoz, DE...
    Mi a nátha bajod van a csirkékkel, és csüngõhasú malacokkal? MEG LEHET ÕKET ENNI, felfogtad ?! Mindig kelted a feszültséget néhány odavetett mondattal.
    A fára mászás is szerintem indításnak jó, aztán majd a hozzászólók eldöntik, mire.
    Azért figyelmeztettem Guccsi fórumtársam, hogy a téma már a fórumon hever, mert minek újat indítani, a régit lehet folytatni.
    Guccsi ezt megértette és megköszönte, és ez így van rendjén. Vagy más a véleményed?

Már írtad azt is, hogy szerinted csak az alantas, gerinctelen férgek fognak túlélni mindent. (Ha gondolod beollózom a hozzászólásod ezügyben!) Vagyis az alkalom neked fog kedvezni, ahogy ebben a hozzászólásban is írod.
    Farkas akarsz lenni egy piszkosul harapós birkanyájban? Seftelni akarsz kamatra? Ha nem tudnád, a seftelés nem egyszemélyes vállalkozás, ha nem védik a hátad, nincsenek barátaid, nagyon gyorsan letolt gatyával állhatsz. Magadhoz akarod ragadni a kezdeményezést? Ezt mennyi gondolkodás után találtad ki?
    Nem akarok jóslásokba bocsátkozni (Nyirkai jóslat ), de pár nap alatt a véredet veszik. És tudod, meg is fogod érdemelni...
    Nem ismered a többieket! Hogy itt a fórumon kik a kislányok, ezt ne a te tiszted legyen eldönteni.

Még valami: ne hergeld állandóan a többieket! Ha nem tetszik a fórum, nyugodtan töröltesd magad, mint ahogy ezt már egyszer sikeresen meg is tetted.
    Szóltam egy szót Lekvárhoz?,nem szóltam!
    Hadd mondjak valamit:
    Ha Doom is írna valami üdvözletfélét, fontos hogy ne vedd magadra!
    Egyébként mindenki újoncként kezdte valamikor, ha mást mond...hazudik.
    Jó fórumozást!
    és már bocsánat EZ mi ha nem baszakodás?
    Nem szólok én egy rossz szót senkihez sem! Csak olyan hülyék vagytok már mint a segg,nagy jódolgotokba!
    Last edited by D - törölt tag; 07-26-2015 at 11:05 AM.