0
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
budán !!! az nem pestamugy pesten is több mint 40 ezer lakásban nem volt áram az index szerint az elég sok azért.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Itt nem volt áramszünet. A szünetmentes meg kitart egy darabig ilyen esetben.
| Thumbs Up |
Úgy néz ki az egész uccában nincs áram, közeleg a világvége![]()
A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!
| Thumbs Up |
"Boross Norbert, az Elmû szóvivõje elmondta, hogy a vihar és a heves esõzés miatt 26 helyen áztak be pincék, fõként a pesti oldalon, emiatt mintegy 40 ezer háztartásnál kapcsolták le az áramot biztonsági okból."
Ezek szerint a pestiek jobban megszívták, mondom én hogy buda sokkal jobb túlélési szempontból
A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
dehogy jobb ...innen petrõl is odamegyünk elõször fosztogatni mert ott gazdagok laknak![]()
Jelentem nálunk egy percre sem ment el az áram...
Viszont begyûjtöttem 9.500 liter esõvízet...
Feltöltöttem a medencét 45 fokos vízzel, beleültem egy menyecskével, megittunk két üveg pezsgõt, egy üveg páleszt.
A többi nem publikus...:-)
| Thumbs Up |
Az egyetlen gazdasági elemzõ, akinek adok a véleményére és aki mindig reális képet fest, nem pedig túllihegi a dolgokat. Elég sötét képet fest a jövõrõl. Bár szerintem még alul is becsüli a várható hatásokat
http://zsiday.hu/blog/csúszda
Last edited by Kamionos; 08-19-2015 at 07:23 PM.
"A boldogság a saját útját járó ember nyugalma"
| Thumbs Up |
Egy kis adalék a témához:
http://vigyazo.blog.hu/2015/08/21/ve..._es_haladoknak
"A szeptember 28-ai dátum környéke három szempontból érdekes:
Jeruzsálem felett is látható lesz a fogyatkozás, és úgynevezett szuperhold lesz. (Ez 14 havonta történik, a Hold ilyenkor van a legközelebb a Földhöz.)
Kétezer év óta az elsõ olyan ünnepi tetrád ér véget, ami egybeesik az elengedés évével.
Az elengedés évének utolsó hónapjában, egészen jom kippurig rendszerint történtek különleges események, amik új korszakot jeleztek elõre:
1917. szeptember 17. – RMS Lusitania elsüllyesztése, Amerika hadba lép
1924. október 2. – Genfi egyezmény
1931. szeptember 18. – Japán megszállja Mandzsúriát, a japán terjeszkedés kezdete
1938. szeptember 30. – Müncheni egyezmény
1945. szeptember 2. – Japán kapitulál, a II. világháború vége
1973. október 6. – Jom kippuri háború
1980. szeptember 23. - Irak-iráni háború kezdete
2001. szeptember 11. – Terrortámadás Amerika ellen
2008. szeptember 29. – A Dow 777 pontot veszít, ez a legnagyobb esés a tõzsde történetében. A nagy gazdasági világválság kezdete"
Ebbõl a szempontból is érdekes lehet az idei szeptember. Úgy ahogy 9/11 és a 2008-as válság után most is új "korszak" veheti kezdetét.
A feltételezhetõ esemény az elõbbieknél is jelentõsebb lehet. Ha pedig érinti a világgazdaságot, akkor Magyarország is megérzi majd a hatását.