Oldala 15 of 18 ElsõElsõ ... 51314151617 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 141 to 150 of 175

Topic: Városi túlélés nélkülözhetetlen eszközei

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    nemreg botlottam bele ebbe a videoba: https://www.youtube.com/watch?v=TKeTB0-oIdY
    eleg erdekes video. a keszito egy szarszamos, felgonygyolheto tulelo szerszamos csomagot mutat be.
    ami nekem nagyon nem volt tiszta az az, hogy mire es hogyan akarja haszalni. mert mondta, hogy a kocsijaban tartja meg, hogy a bog out bag-hez adja hozza. de a video cime meg varosi tulelo szerszamkeszlet. szoval annyira nem volt tiszta az elkepzelese.

mindenkinek tetszett az otlet, kivetel nekem. mivel nem volt tiszta mire akarja hasznalni es hogy hogyan igy csak tippelek. ha a kocsijaban tartja mint autos szerszamkeszletet akkor meg ugy ahogy elmegy, auto szereleshez azert ez keves. ha a bob-hez akarja hozza adni mint extra szerszamos keszletet ahhoz tul neheznek tartom, hogy meg ezt is extraba cipeljed. ha meg csak ugy magaba akarja hasznalni mint menekulest segito varosi tulelo szerszamkeszletet akkor meg ugye mar edc katogoria de mi ertelme? csak ugy magaba hordana a tulelo csomagja nelkul? azt eleg hulyesegnek tartom. viszont azzal egyutt meg ugyan az ahelyzet mint a bob-el, tul nehez lesz. vagy csak arra kell, hogy az irodabol eljuss a parkoloig a kocsidhoz a bob-hez?
    en nem igazan latom latom praktikus dolognak ezt a csomagot, nem is igazan tudom mire es hogyan hasznalnam.
    nektek van valami otletetek, hogy mire lenne jo?

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 126

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    ...
    en nem igazan latom latom praktikus dolognak ezt a csomagot, nem is igazan tudom mire es hogyan hasznalnam.
    A videót átnézve nekem egy valami jutott eszembe.
    Mégpedig az, hogy egy ilyen kis készlet tökéletes lehet annak, aki rendszeresen költözik munkája, vagy más okból, és nem akar egy koffernyi szerszámot cipelni magával.

Pl. ismerek olyan emberkét, aki havonta más városba költözik, a munkája végett(speciális berendezéseket szerelnek), õ cipel ilyesmit magával, mert nem szereti, ha pl. idegen városban kell szakit hívni egy csöpögõ csaphoz, hanem megoldja maga...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    A videót átnézve nekem egy valami jutott eszembe.
    Mégpedig az, hogy egy ilyen kis készlet tökéletes lehet annak, aki rendszeresen költözik munkája, vagy más okból, és nem akar egy koffernyi szerszámot cipelni magával.

Pl. ismerek olyan emberkét, aki havonta más városba költözik, a munkája végett(speciális berendezéseket szerelnek), õ cipel ilyesmit magával, mert nem szereti, ha pl. idegen városban kell szakit hívni egy csöpögõ csaphoz, hanem megoldja maga...
    hat egy otthoni szerszamoskeszletnek jo lehet, ugye eredetileg erre is lett kitalalva a szerszamtok, hogy szerszamokat tarolj benne, autoban, hazba, garazsban.
    viszont abban a varosi tulelo szerszamoskeszlet szerepkorben nem igazan tudom elkepzelni, hogy hasznos lehet igy ebben a formaban.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 126

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    hat egy otthoni szerszamoskeszletnek jo lehet, ugye eredetileg erre is lett kitalalva a szerszamtok, hogy szerszamokat tarolj benne, autoban, hazba, garazsban.
    viszont abban a varosi tulelo szerszamoskeszlet szerepkorben nem igazan tudom elkepzelni, hogy hasznos lehet igy ebben a formaban.
    Városi túlélés alatt szerintem az otthoni szerszámokat lehet használni.
    Ha menni kell, akkor ez sok is lehet...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    ami kell a városba....akkus flex. pajszer, erõvágó, bontó kalapács, kb.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    ami kell a városba....akkus flex. pajszer, erõvágó, bontó kalapács, kb.
    igazad van, ezert is nem tetszik ez a szerszamos keszlet. szerintem arra csak minimalisan alkamas, hogy segitsen valahonnan kijutni, megszokni.
    a feszitovas meg erovago a leghasznosabbak es van beloluk hatitaskaba valo meretu is.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Csákánybalta nem hasznosabb?

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    azt nem tudom milyen

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    az amit a tuzoltok is hasznalnak. egy balta aminek a masik fele nem lapos hanem egy tuske van rajta mint a csakanyon.

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Arra,hogy kapott 175 "tetsziket" ,egyébként semmire!
    A kötelek jók,de ennyi minek?
    Szike?Talán tapétázni elmegy!
    Ragasztót láttam,szig.szalagot nem!
    Ááá nem is folytatom! Amatõr!