0

Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
nemreg botlottam bele ebbe a videoba: https://www.youtube.com/watch?v=TKeTB0-oIdY
eleg erdekes video. a keszito egy szarszamos, felgonygyolheto tulelo szerszamos csomagot mutat be.
ami nekem nagyon nem volt tiszta az az, hogy mire es hogyan akarja haszalni. mert mondta, hogy a kocsijaban tartja meg, hogy a bog out bag-hez adja hozza. de a video cime meg varosi tulelo szerszamkeszlet. szoval annyira nem volt tiszta az elkepzelese.
mindenkinek tetszett az otlet, kivetel nekem. mivel nem volt tiszta mire akarja hasznalni es hogy hogyan igy csak tippelek. ha a kocsijaban tartja mint autos szerszamkeszletet akkor meg ugy ahogy elmegy, auto szereleshez azert ez keves. ha a bob-hez akarja hozza adni mint extra szerszamos keszletet ahhoz tul neheznek tartom, hogy meg ezt is extraba cipeljed. ha meg csak ugy magaba akarja hasznalni mint menekulest segito varosi tulelo szerszamkeszletet akkor meg ugye mar edc katogoria de mi ertelme? csak ugy magaba hordana a tulelo csomagja nelkul? azt eleg hulyesegnek tartom. viszont azzal egyutt meg ugyan az ahelyzet mint a bob-el, tul nehez lesz. vagy csak arra kell, hogy az irodabol eljuss a parkoloig a kocsidhoz a bob-hez?
en nem igazan latom latom praktikus dolognak ezt a csomagot, nem is igazan tudom mire es hogyan hasznalnam.
nektek van valami otletetek, hogy mire lenne jo?
Thumbs Up |
Received: 126 Given: 1 |
A videót átnézve nekem egy valami jutott eszembe.
Mégpedig az, hogy egy ilyen kis készlet tökéletes lehet annak, aki rendszeresen költözik munkája, vagy más okból, és nem akar egy koffernyi szerszámot cipelni magával.
Pl. ismerek olyan emberkét, aki havonta más városba költözik, a munkája végett(speciális berendezéseket szerelnek), õ cipel ilyesmit magával, mert nem szereti, ha pl. idegen városban kell szakit hívni egy csöpögõ csaphoz, hanem megoldja maga...
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
Thumbs Up |
hat egy otthoni szerszamoskeszletnek jo lehet, ugye eredetileg erre is lett kitalalva a szerszamtok, hogy szerszamokat tarolj benne, autoban, hazba, garazsban.
viszont abban a varosi tulelo szerszamoskeszlet szerepkorben nem igazan tudom elkepzelni, hogy hasznos lehet igy ebben a formaban.
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
ami kell a városba....akkus flex. pajszer, erõvágó, bontó kalapács, kb.![]()
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Csákánybalta nem hasznosabb?
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
azt nem tudom milyen
Thumbs Up |
az amit a tuzoltok is hasznalnak. egy balta aminek a masik fele nem lapos hanem egy tuske van rajta mint a csakanyon.
Arra,hogy kapott 175 "tetsziket"nektek van valami otletetek, hogy mire lenne jo?,egyébként semmire!
A kötelek jók,de ennyi minek?
Szike?Talán tapétázni elmegy!
Ragasztót láttam,szig.szalagot nem!
Ááá nem is folytatom! Amatõr!