0

hasznos cucc
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ellenséges területen mozgó (felderítõ, szabotáns) SAS-egység jellemzõ létszáma 4 fõ.
Thumbs Up |
nyilván, tûzpárban dolgoznak, két tûzpár az négy fõ......
bár nem értem ez hol korrelál a városi túléléssel.![]()
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.
Thumbs Up |
Sry, a 40-41-es beírásokra akartam reagálni, a létszám tekintetében. A gyakorlatlanságom miatt itt jelent meg.)
Thumbs Up |
Azt hittem Carlos Marighella klasszikusa jutott eszedbe. ( minimanual of the urban guerrilla c. könyvére gondolok)
Bár Õ a városi gerilla harcban két tûzszakaszt ( squad-ot, ami ugye 8 ember) tart a leghatékonyabbnak.
Hamár város........
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.
Thumbs Up |
Üdv mindenkinek!Réges régen egy messzi-messzi helyen szereltem be biztonsági ajtókat,úgyhogy ehhez szólnék 2-t.Az ajtókat ún.tokrögzítö csavarral szeteltük be 3-4 párral plusz felül 2.Utánna purhab és takatóléc müanyagból.20 perc nem megfeszített munkával simán beborítható a 600000 forintos szinte golyóálló 240 kilós biztonsági ajtó.Megodás:a hézagtól függöen 15 mm-es takarással beszerelés elött 3 mm-es szögvas ajtótokra szerelése.Természetesen az ajtó színére lefestve.A 2.Ha magamnak szerelném be az ajtót,a mostani eszemmel tuti,hogy 2-3 helyen a purhab alatt belülröl kivezetnék müanyag csövet ami pont passzol a gázspray szórófejére...Pimasz meglepetés érné az ajtót kívülröl rugdosót...