0
Na jó akkor elárulom a nagy titkot.
Mivel a kifolyó nyílás nem a hordó tetején van, vízszint fölé emelt kifolyócsõvel, a hordót (az elején megemelve) le tudom légteleníteni.
Amíg ferdén lefelé álló kifolyó volt, kifolyónyílásáig kifolyt a víz, és kialakult a hõszigetelõ levegõréteg, ami csökkentette a víz felmelegedését.
Tudod az a vicc, hogy gondoltam rá
Az elektronika viszont kellhet a keveréshez és a hõszabályozáshoz, de megoldható lenne.
De lehet egyszerûbb egy napelem. 2 naponta fél órán kibír 500 w-ot kb ennyit fogyaszt a sütõ.
De szuper ötlet!most amúgy tönkrement a gép, sütõben sütjük a kenyeret. Ha lenne sparheltem abban sütném, de sajna nem is az, hogy nincs, hanem nem fér már el. 20 négyzetméteren élek
![]()
Szerintetek jó ötlet lehet?
Egy ideje nézegetem, hogy kopottabb bontott akril sarokkádak 4-5 ezer forintért is vihetõek. Nem egy nagy összeg.
Egy ilyenbõl lehetne a kertben vajon jacuzzit készíteni? Jobb szeretném fából, de a bontott kád olcsóbb. Körbenyomnám valami szigetelõanyaggal, arra faborítás, mellé építeni egy régi kályhát fûtésnek. felül befolyó fémcsõvel talán. (oldalt lehet megolvasztja) jól nézne ki nem?
Még levegõt is lehetne bele küldeni néhány nagyobb teljesítményû akváriumi porlasztóval. 10 ezerbõl talán meg is lenne, szegény ember jacuzzija
Hát igen, nincs hegesztõm.
Egyébként barkács célokra milyet javasolnál? Mennyibe kerül egy egyszerûbb hegesztõ?
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 2 |
Megmondom õszintén, ha lehet, inverterest vennék, de az nem olcsó...
Nekem egy praktikeres trafós van, annyit tuningoltam rajta, hogy kapott egy jó kis hûtést ventilátorral, így sokkal jobban bírja...
Egy a lényeg, minimum 150A-s terhelhetõsége legyen.
Ezek kb. 20.000Ft felett kezdõdnek, plusz pajzs.(amit mellé adnak, nem sokat ér)
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
| Thumbs Up |
| Received: 267 Given: 318 |
Mondjuk az öntvényt jó móka lesz meghegeszteni![]()