Oldala 37 of 51 ElsõElsõ ... 27353637383947 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 361 to 370 of 505

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    attol mert meleg a szulok mi baja lesz a gyereknek? az nem jelenti azt, hogy automatikusan meleg lesz a is.
    Persze, hogy nem. Csak ott van az hogy a gyerek feles nevelést kap. Vagy egy igazi apa vagy egy igazi anya hiányzik a melegek általi nevelés során.
    Férfibõl nem lesz nõ és nõbõl sem férfi. Az univerzum törvényeivel még a melegek sem harcolhatnak.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Persze, hogy nem. Csak ott van az hogy a gyerek feles nevelést kap. Vagy egy igazi apa vagy egy igazi anya hiányzik a melegek általi nevelés során.
    Férfibõl nem lesz nõ és nõbõl sem férfi. Az univerzum törvényeivel még a melegek sem harcolhatnak.
    ez igy is van, nem is ezzel vitazok. hanem azzal, hogy meleg szulok nem kepesek egeszseges gyereket felnevelni. attol mert mindket szulo egynemu meg nem jelenti, hogy a gyerek lelki serult lesz. mennyi elvalt, alkoholista meg mindenfele problemas hetero csaladban nonek fel gyerekek. azokbol se lesz automatikusan lelki serult vagy ,,nem normalis'' ember. engem is csak faterom nevelt. nem volt anyakep elottem gyerekkent, holott az lett volna a normalis. akkor Gazda elgondolasa szerint minimum bolondnak kellene lennem mert nem normalis (apa anya) szulok neveltek.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,120
    Given: 1,134

0 Not allowed!
    Jó lett volna ha ezt a család/szülõk/nevelés topicban írjátok le. Így egy örökkévalóság lesz mire átpakolom a hozzászólásokat.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Jó lett volna ha ezt a család/szülõk/nevelés topicban írjátok le. Így egy örökkévalóság lesz mire átpakolom a hozzászólásokat.
    bocs.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Oké, áttettem. Semmi gond, a téma érdekes, csak rossz helyen ment a beszélgetés. Nem hiszem hogy bárki is homoszexuális zombitámadásra készülne.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Elnézést a bocsánatért!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem gond, nem tartott olyan sokáig az átmozgatás mint gondoltam.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    jo akkor lojunk tarkon minden szoke es kekszemu embert mert ok masok mint a tobbsegben levo barna szemu barna haju emberek)) aztan senki se lehet masmilyen. ez, hogy hangzik?
    a szubjektivitas az mindig is egyeni dolog volt. ami nekem termeszetes az neked nem ez a szubjektivitas.
    Ez egy elég rasszista kijelentésnek hangzik! Miért akarsz születési jegyek alapján elpusztítani embereket? Ez egyáltalán nem érv és nem vicces!

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ez igy is van, nem is ezzel vitazok. hanem azzal, hogy meleg szulok nem kepesek egeszseges gyereket felnevelni. attol mert mindket szulo egynemu meg nem jelenti, hogy a gyerek lelki serult lesz. mennyi elvalt, alkoholista meg mindenfele problemas hetero csaladban nonek fel gyerekek. azokbol se lesz automatikusan lelki serult vagy ,,nem normalis'' ember. engem is csak faterom nevelt. nem volt anyakep elottem gyerekkent, holott az lett volna a normalis. akkor Gazda elgondolasa szerint minimum bolondnak kellene lennem mert nem normalis (apa anya) szulok neveltek.
    Van bármilyen felmérés, statisztika a homár családban felnõtt gyerekek mentális állapotáról? Nem elfogadható érv hogy a "hetero" kapcsolatokban vannak problémás családok akkor tegyünk még rá egy lapáttal. Egyébként mostanában kialakult gyakori válás, csonka családok se sokat javítanak a társadalom lelki/szellemi/gazdaság stb. állapotán.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Ez egy elég rasszista kijelentésnek hangzik! Miért akarsz születési jegyek alapján elpusztítani embereket? Ez egyáltalán nem érv és nem vicces!
    miert a te kijelentesed mennyivel jobb? szerinted homokos szulok keptelenek gyereknevelesre. ugyanaz a kategoria mint amit en irtam. embereket belyegzel meg egyes tulajdonsaguk alapjan.
    szerinted a homokosok nem tudnak gyereket egeszsegesen nevelni mert homokosok.
    szerintem meg a szoke kekszemuek megerdemlik a golyot mert szoke kekszemuek.

,,Van bármilyen felmérés, statisztika a homár családban felnõtt gyerekek mentális állapotáról? ''
    en nem tudok rola. de ha lenne ilyen meg az is kiderulhetne, hogy nekem van igazam es a homar csaladok teljesen ertelmes epkezlab gyerekeket nevelnek. ennek utana nezek.

,,Nem elfogadható érv hogy a "hetero" kapcsolatokban vannak problémás családok akkor tegyünk még rá egy lapáttal.''
    ennek igy sehogy sincs ertelme. pont azt irtam, hogy a problemas hetero csaladokbol kikerulo gyerekek sem lesznek automatikusan leki serultek vagy problemasak.