Oldala 41 of 55 ElsõElsõ ... 31394041424351 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 401 to 410 of 543

Topic: Az energia kérdése

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Egy idevágó cikk, mely ha igaz, akkor elég nagy jelentõségû.

http://sg.hu/cikkek/109404/40-szazal...-hatekonysagat

Több mint 40 százalékos hatékonyságot sikerült elérniük ausztrál kutatóknak saját fejlesztésû napenergia-rendszerükkel, ami egyértelmûen rekordnak számít.
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Senior Member szfenikus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2014
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ki használt már olyan mobil áramfejlesztõt, ami egy kb. 4 kW üzemi teljesítményû egyfázisú hegesztõgépnek gond nélkül biztosította a villamos energiát ? Mekkora teljesítményû volt és a liter/óra fogyasztás hogyan alakult ?

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szolnokon benéztem a Reintex boltjába és egy ilyet láttam árválkodni az egyik sarokban. Két cetli volt rajta, az egyiken "minta" felírat, a másikon 36000 Ft-os ár. Ha valaki aggregátban gondolkodik és nem szükséges neki a 230V, akkor jó megoldás lehet. 12V direkt táplálásra, 24V letranszformálva 18-20V-ra sok mindenre elég, az 1200W teljesítmény kellõ erõtartalékot jelent. A katonai kivitel gondolom nem üzemanyagtakarékos, de nem is olyan kényes a minõségre.

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 267
    Given: 321

0 Not allowed!
    Még mindig kétkedve fogadom az ilyen dolgokat, de ne legyen igazam és mûködjön! Prepper szempontból is elõnyös lehet!

Keshe Alapítvány Ingyen Energia Készüléke KAPHATÓ!

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Még mindig kétkedve fogadom az ilyen dolgokat, de ne legyen igazam és mûködjön! Prepper szempontból is elõnyös lehet!

Keshe Alapítvány Ingyen Energia Készüléke KAPHATÓ!
    Elfogadom, tudom hogy van "ingyen energia". Viszont az a kérdés hogy ez valóban mûködik-e? Majd amikor hemzsegnek az mûködését bemutató youtube videók, akkor már hihetõbb lesz.

Rossz hír, hogy önmagában nem állít elõ energiát, csak ha van villamos betáplálás.
    Egy gépkocsiba építhetõ verziót azért beszereznék. Egy akkumulátor bankból így több energia kivehetõ, mint amennyi bele lett táplálva. 65-70% fogyasztáscsökkenést írnak. Akkor ennyi erõvel egy Tesla model S a mostani 600 km helyett mehetne akár 1500 km-t is egy töltéssel. Tiszta ûrhajó technika.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ingyen energia nincsen " ami e hír megírásakor 250E Ft." ez sem az már ha mûködik.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Takács Hozzászólás megtekintése
    Ingyen energia nincsen " ami e hír megírásakor 250E Ft." ez sem az már ha mûködik.
    Nem az árára értendõ ez a kifejezés.
    Hanem hogy pl. x energiabefektetéssel 2x mennyiségû kivehetõ energia keletkezik. Az második kivehetõ X energia mennyiség már "ingyen" van, egy eddig tudományosan el nem ismert energiamezõbõl.

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 45
    Given: 17

0 Not allowed!
    Az energiamezõs ingyenenergiás cuccoknak, az elfogadásán már túlvagyok, sõt ha lett volna pénzem rá akkor már én is kísérleteztem volna ilyesmivel,
    én már azon vagyok hogy milyen hatással lehet a környezetre az energiakivonás!
    Pl: emberi szervezetre gyakorolt káros hatás, extrém esetben téranomáliák vagy dimenziószakadás (Bermuda háromszög kicsiben)
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló BragBOL Hozzászólás megtekintése
    Az energiamezõs ingyenenergiás cuccoknak, az elfogadásán már túlvagyok, sõt ha lett volna pénzem rá akkor már én is kísérleteztem volna ilyesmivel,
    én már azon vagyok hogy milyen hatással lehet a környezetre az energiakivonás!
    Pl: emberi szervezetre gyakorolt káros hatás, extrém esetben téranomáliák vagy dimenziószakadás (Bermuda háromszög kicsiben)
    Engem is ez foglakoztat egy jó ideje már.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Na, újrakezdem.
    Ne haragudjatok, hogy nem olvastam végig a 42 oldalt perpetum mobilétõl a Bermuda háromszögig.
    Inkább elmondom, hogy megrendeltem egy 3.5 kW-os rendszert 1,5 millió Ft-ért. Ez hiányzott még az energiaellátáshoz.
    Beszéltetek itt a sziget üzemrõl. Sajnos nagyon drága. Inkább buherálok. Van egy 600 W-os inverterem. Akumlátorról mûködtetve ezzel csapom be a hálózatra táplálót. Természetesen megfelelõ leválasztással a hálózatról, hogy a kettõ még véletlenül se akadjon össze. Így az elemek által termelt energiát bármikor tudom használni. Arra kell vigyázni, hogy színuszos legyen. Mással nem mûködik. Természetesen motorok a sem. / Hûtõgépek. / Ha minden kötél szakad, beindítom a 2,5 kW-os agregátot az inverter helyett. Ennél többet nem tudok tenni. Ez már túl fog élni engem a 71 évemmel. Remélem az unokáimnak sem lesz szüksége erre a vészüzemmódra.