0
Egy idevágó cikk, mely ha igaz, akkor elég nagy jelentõségû.
http://sg.hu/cikkek/109404/40-szazal...-hatekonysagat
Több mint 40 százalékos hatékonyságot sikerült elérniük ausztrál kutatóknak saját fejlesztésû napenergia-rendszerükkel, ami egyértelmûen rekordnak számít.
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Ki használt már olyan mobil áramfejlesztõt, ami egy kb. 4 kW üzemi teljesítményû egyfázisú hegesztõgépnek gond nélkül biztosította a villamos energiát ? Mekkora teljesítményû volt és a liter/óra fogyasztás hogyan alakult ?
| Thumbs Up |
Szolnokon benéztem a Reintex boltjába és egy ilyet láttam árválkodni az egyik sarokban. Két cetli volt rajta, az egyiken "minta" felírat, a másikon 36000 Ft-os ár. Ha valaki aggregátban gondolkodik és nem szükséges neki a 230V, akkor jó megoldás lehet. 12V direkt táplálásra, 24V letranszformálva 18-20V-ra sok mindenre elég, az 1200W teljesítmény kellõ erõtartalékot jelent. A katonai kivitel gondolom nem üzemanyagtakarékos, de nem is olyan kényes a minõségre.
| Thumbs Up |
| Received: 267 Given: 321 |
Még mindig kétkedve fogadom az ilyen dolgokat, de ne legyen igazam és mûködjön! Prepper szempontból is elõnyös lehet!
Keshe Alapítvány Ingyen Energia Készüléke KAPHATÓ!
| Thumbs Up |
Elfogadom, tudom hogy van "ingyen energia". Viszont az a kérdés hogy ez valóban mûködik-e? Majd amikor hemzsegnek az mûködését bemutató youtube videók, akkor már hihetõbb lesz.
Rossz hír, hogy önmagában nem állít elõ energiát, csak ha van villamos betáplálás.
Egy gépkocsiba építhetõ verziót azért beszereznék. Egy akkumulátor bankból így több energia kivehetõ, mint amennyi bele lett táplálva. 65-70% fogyasztáscsökkenést írnak. Akkor ennyi erõvel egy Tesla model S a mostani 600 km helyett mehetne akár 1500 km-t is egy töltéssel. Tiszta ûrhajó technika.![]()
| Thumbs Up |
Ingyen energia nincsen " ami e hír megírásakor 250E Ft." ez sem az már ha mûködik.
| Thumbs Up |
Az energiamezõs ingyenenergiás cuccoknak, az elfogadásán már túlvagyok, sõt ha lett volna pénzem rá akkor már én is kísérleteztem volna ilyesmivel,
én már azon vagyok hogy milyen hatással lehet a környezetre az energiakivonás!
Pl: emberi szervezetre gyakorolt káros hatás, extrém esetben téranomáliák vagy dimenziószakadás (Bermuda háromszög kicsiben)
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
Na, újrakezdem.
Ne haragudjatok, hogy nem olvastam végig a 42 oldalt perpetum mobilétõl a Bermuda háromszögig.
Inkább elmondom, hogy megrendeltem egy 3.5 kW-os rendszert 1,5 millió Ft-ért. Ez hiányzott még az energiaellátáshoz.
Beszéltetek itt a sziget üzemrõl. Sajnos nagyon drága. Inkább buherálok. Van egy 600 W-os inverterem. Akumlátorról mûködtetve ezzel csapom be a hálózatra táplálót. Természetesen megfelelõ leválasztással a hálózatról, hogy a kettõ még véletlenül se akadjon össze. Így az elemek által termelt energiát bármikor tudom használni. Arra kell vigyázni, hogy színuszos legyen. Mással nem mûködik. Természetesen motorok a sem. / Hûtõgépek. / Ha minden kötél szakad, beindítom a 2,5 kW-os agregátot az inverter helyett. Ennél többet nem tudok tenni. Ez már túl fog élni engem a 71 évemmel. Remélem az unokáimnak sem lesz szüksége erre a vészüzemmódra.