0

Sehol!A mi génjeink is folyamatosan módosulnak,módosultak a történelem folyamán.Hol tévedek?
A nyers hústól rosszul leszünk,meghalunk.
Még pár nemzedék és csak a gyrost tudjuk megemészteni pitában.![]()
Gyrost tudjuk megemészteni pitában, a hamburger kihal.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
http://www.biokontroll.hu/cms/index....lett&Itemid=43
...és a szakszerû vegyszerezéstõl is. (És ez egy-bár csak az én véleményem szerint- nem is túl veszélyes hatóanyag.)
Thumbs Up |
Ez a cikk a GMO-t írja le. Nincs köze a SZAKSZERÛ vegyszerezéshez.
Bene van a rák a kukoricában, megeszem, és átjön belém? A génmódosítástól rákkeltõ anyagok keletkeznek a kukoricában, megeszem felszívódik a gyomor, bélrendszeren keresztül, megrákosítja a szerveim? A génekben van a rákkeltõ program, és ha megeszem átprogramozza a sejtjeim?
Ha rákos sejteket eszek, akkor átjön a gyomorsavon keresztül, és megtámadja az én sejtjeim? Nem vagyok hülye, de ezek egyszerû kérdések, talán van rá hasonlóan egyszerû válasz. Szerintem minden lehetõséget kimerítettem. Valaki egyszerûsítve válaszoljon melyik verzió teszi beteggé az embert.
Thumbs Up |
Én is teszek fel egy egyszerû kérdést: ha mérget eszel mi lesz veled?
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Received: 152 Given: 4 |
Nem tévedsz sehol. Csak kihagyod a listából az építkezést.
Kevesen vannak tudatában annak, hogy az emberi szervezet anyagai folyamatosan cserélõdnek. Mikor eszel, nem "csak" fûtõanyagot veszel magadhoz. Akkor elég lenne napi egy zacskó cukor.
Pl. húsra azért van szükséged, mert a benne lévõ aminosavakból a tested folyamatosan használ el a létfenntartáshoz. Mint egy háznál, idõrõl idõre újra kell vakolni, ki kell festeni, stb.
Ha egy bizonyos anyagot nem viszel be, akkor az elõbb-utóbb elfogy a testedbõl. Az is elfogy, ami mondjuk a sejtjeidet építi fel. Ekkor a sejtjeid károsodnak.
A gmo nem okoz bizonyítottan rákot. A rák kialakulásának kockázatát viszont megnöveli. Többek között azért, mert bizonyos anyagokat úgy módosít, hogy a tested nem tudja 100%-ban felhasználni az építkezéshez.
Mikor újravakolod a falat otthon, vakolóanyag helyett természetesen használhatsz pl. sarat vagy modellezõgipszet. Egy darabig mûködni is fog, de közel sem addig, míg a megfelelõ vakolóanyag. Így a fal nem fog megfelelõen "mûködni".
A gmo-ban nem az a kihívás, hogy mit alkot az ember. A kihívás az, hogy olyant alkosson, ami megfelel a szervezet számára, ez pedig azért nehéz, mert a biológiának nagyjából még csak a felszínét kapargatja a fejlett tudomány, tehát nincs is pontos tervrajz. Idõvel ez is sikerülni fog.