Oldala 140 of 221 ElsõElsõ ... 4090130138139140141142150190 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,391 to 1,400 of 2207

Topic: Off topic

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló doki Hozzászólás megtekintése
    Azt is, ha elolvastad, akkor a volt több olyan csoport, aminek csak roundup-os ivóvizet adtak, gmo-s kukoricát nem. A csak ivóvízben adagolt vegyszer is elég erõteljes karcinogén hatással bírt ebben a vizsgálatban. Amúgy mit értesz szakszerû vegyszerezés alatt?
    Egy típusú vegyszert vizsgáltak ha ugyanazt a vegyszert kapja az alany folyamatosan akkor "biztos hatás". Szakszerû vegyszerezés alatt azt értem, hogy jól felkészített géppel,idõjárás figyelembe vételével a dózisokat betartva, vetésváltással, rovarcsapdákkal, szerváltással (nem mindig azonos hatóanyagú vegyszer) stb. nagyságrendileg lehet csökkenteni a veszélyeket. Hogy példát is mondjak: régebben 30x vegyszereztek egy almát ma elég 14-15 is!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,113
    Given: 1,131

0 Not allowed!
    Van ez a Facebook app, ami francia zászló színeket tesz az emberek profilképére. Az egyik barátomnak csöcsök vannak a profilképén. Arra tette rá a francia zászló színeit.

Ha egy kicsit jobban belegondolunk akkor ez így inkább hangzik sértésnek, mint az együttérzés jelének.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Van ez a Facebook app, ami francia zászló színeket tesz az emberek profilképére. Az egyik barátomnak csöcsök vannak a profilképén. Arra tette rá a francia zászló színeit.

Ha egy kicsit jobban belegondolunk akkor ez így inkább hangzik sértésnek, mint az együttérzés jelének.
    Egy idióta "divathullám" ez amelynek sokan behódolnak. Nem változtat semmit a dolgok állásán, csak leköti az emberek figyelmét.
    Nem ez a Fracia zászlós profilkép dolog a lényeg, hanem hogy legbelül mit érzel. (Egyébként is így bénán néznék ki, nekem magyar zászló kell.)
    Vajon õk megemlékeztek-e anno az '56-os vérontásról arcátfestéssel. Nem tették, mert felesleges.

A Facebook azt mondja mindent a szemnek, én azt mondom mindent a léleknek, fõleg ha ilyesmirõl van szó.
    Nem kell gyászolnunk nekünk az elhunytakat, majd a családjuk megteszi azt helyettünk. Felesleges negatív hangulatkeltés - avagy éld át te is a tragédiát.
    Ez az RTL klub szindróma. Mert arról már nem cikkeznek, hogy nem kevéssel több mint 3 millió aláírás gyûlt össze a STOP TTIP and CETA petíció keretein belül. Azért sem cikkeznek róla, mert a TTIP nagyobb hatalmat adna a Facebook kezébe is.
    Nem lennék meglepve, ha a kétszínû cukrosbácsi(Zucker..) arckönyvje(Fb..) is ott lenne a TTP/TTIP/TISA tárgyalásokon.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up
    Received: 7

0 Not allowed!
    Az orosz gép felrobbantása után hányan változtatták orosz zászlóra a profilképüket? Pedig több volt az áldozat.
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem erre azt mondták hogy "mert annál nem biztos hogy t-isták tették". Ami érdekes gondolat, mert szerintem mindegy ki tette, a lényeg hogy lett több mint 200 halott. Vagy mikor a német gépet az õrült pilóta lezuhantatta. Ugyanaz a helyzet. A világot kicsit érdekelte hogy mi történt, de nem csináltak belõle nagy ügyet. Pár napja kb 40 áldozat és 181 halott lett Libanonban, pokolgépes merénylet miatt, de senki nem tesz sehová libanoni zászlókat. Pedig ha minden ember ugyanannyit ér, akkor ugye nem kellene hogy ilyen történjen. Igazából ez fõleg a FB, a sajtó és a média ügye, mert õk nyomják az egyiket és õk hallgatják el a többit. Az emberek csak követik a trendeket.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Errõl beszéltem. Úgy tûnik hogy másnak is szemet szúrt a dolog.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez mire jó?

Ha valaki hülyére keresi magát vele, akkor megértem hogy kockáztat. De ezek a hülyegyerekek sisak nélkül, térd és könyökvédõ nélkül, akarnak trükközni és rommá törik magukat, az miért jó? Vagy fõleg ha valaki már huszonéves. Én is ökörködtem biciklivel, mikor 6 éves voltam, de hogy valaki 18-26 éves kora között is ezzel töltse az idejét és ennyi esze legyen.

Ki fizeti a bonyolult, drága mûtéteiket?

Európában a társadalom, az USA-ban meg belerokkannak anyagilag a szüleik.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ez mire jó?

Ha valaki hülyére keresi magát vele, akkor megértem hogy kockáztat. De ezek a hülyegyerekek sisak nélkül, térd és könyökvédõ nélkül, akarnak trükközni és rommá törik magukat, az miért jó? Vagy fõleg ha valaki már huszonéves. Én is ökörködtem biciklivel, mikor 6 éves voltam, de hogy valaki 18-26 éves kora között is ezzel töltse az idejét és ennyi esze legyen.

Ki fizeti a bonyolult, drága mûtéteiket?

Európában a társadalom, az USA-ban meg belerokkannak anyagilag a szüleik.
    Én is ökörködtem a biciklimmel kb. 8 évvel ezelõtt.
    Kontra fékeztem egy nagyot és a hátsó kerékbe akkora 8-as görbült hogy alig bírtam hazatolni.
    Persze valami olcsóbb kínai bicikli volt az.

Most már egy '90-es évekbeli német biciklim van. Az már bírja a strapát.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem régiben kitöltöttem egy kérdõívet amit az MIT állított össze.
    Azért beszédes a kép hogy miket kérdeznek:

(100%-t egyiknek sem adtam.)

Volt benne szó a cigány bûnözésrõl és a bevándorlásról is - aktuális témák.

A végére meg írtam egy már mûködõ megoldást. Köze van a közösségi kertekhez.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ilyen kérdést egyáltalán fel lehet tenni?

Bár láttam már durvább dolgot is. Ezen a héten volt egy hír, hogy egy tanár t-ista propagandaplakátok elkészítését adta ki házifeladatnak a gyerekek között. Azt mondjuk nehéz lenne ûberelni.