Oldala 37 of 72 ElsõElsõ ... 27353637383947 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 361 to 370 of 714

Topic: Fallout

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Az tetszik hogy meg lehet õket lõni és lerepül a karjuk. (Az nem szintén egy Call of Duty zombis dolog? Úgy emlékszem hogy abban is pont így néz ki a zombik elleni harc.)
    A Fallout 3-ban is volt egy olyan perk, ami +5% sebzést és repülõ végtagokat adott. Nem új dolog.
    A CODWAW/COD5 (az elsõ hivatalos zombis COD játék) 2008 novemberében jelent meg.
    A Fallout 3 pedig 2008 októberében, még elõbb mint a CODWAW.
    A COD4-ben pl. lelõttük az idõsebb Zakhaev bal kezét.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elmentem megnézni ezt a Gyémántvárost. Le is beszéltem a bejáratnál egy fickóval... aztán az asztalon találtam magam.
    Biztos valami titkos fegyver van Gyémántvárosban, ezért ez a nagy titkolódzás.

Ez eddig a 2. asztalra való kilépése. Pedig teljesen rutinszerû feladatnak tûnik. Annyi hogy a robot a társam nem a kutya. Tetszik ahogy a körfûrésszel nekiesik a szuper mutánsoknak és ghouloknak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én még nem jártam ott, mert a Brotherhood of Steel csapat küldetéseit csinálom. Kíváncsi vagyok hogy a vörös ruhás fickónak mi baja van. Ma vagy 2 órán át aprítottam a szupermutánsokat egy épületben, mikor visszamentem, akkor meg csak annyit mondott rá hogy "jó, ha így haladsz akkor talán egyszer majd megbízom benned". Huh.

Volt egy árus, de õt kinyírták, a megpakolt tehene meg rohangál mindenfelé. Van a kávézós nõ, oda járok mindig dolgokat eladni. Találtam egy 3. árúst, de valahol az épületeknél és fogalmam sincs hogy hol lehet. Egyszer megtaláltam, de nem hiszem hogy újra meg fogom találni. Egy sötét sikátorban lakik, azt tudom, de hogy melyik utcában, fogalmam sincs.

Érdekes hogy a fõvárosban az atomimádó szektások barátságosak voltak, de itt azonnal tüzet nyitottak. Bementem a város közepébe és mindenfelõl lõttek. Az egyik sarkon a szektások, a másikon rablók, de a következõ sarkon már ott állnak a szupermutánsok, az utca végén meg valamilyen "gunner" nevû csapat lõ.

A kutyám is eltûnt egy idõre. Aztán az egyik házban csak úgy felbukkant minden elõzmény nélkül. Néha csak gondol egyet és elkóborol.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Már bejutottam Gyémánt városba és vittem tovább egy kicsit a fõ szálat.
    Én egyenlõre felhalmozom a fegyvereket, páncélokat és minden mást. Fejlesztem majd a barter képességet és utána majd elpasszolom ami nem kell.
    Van már pár tonna cuccom, mindez egy kis szerszámos ládában a kolóniámon.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idegesítenek a molotov koktélok meg a gránátok. Hogy tudják olyan messzire dobni? Idõm sincs arra hogy bármit tegyek mert 3 másodpercenként kapok 1 molotov koktélt. Sokszor még elfutni se tudok.

Most értem a Gyémántvároshoz. Remélem találok boltosokat.

Az õrök elég buták. Amikor közelítettem, tûzharcba keveredtem fosztogatókkal. 20 méterre volt ott a városõrség de semmit nem csináltak. Nem segítettek. Meg a védekezõ körön belül tele volt minden vad kutyákkal, de nem zavarta õket.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Idegesítenek a molotov koktélok meg a gránátok. Hogy tudják olyan messzire dobni? Idõm sincs arra hogy bármit tegyek mert 3 másodpercenként kapok 1 molotov koktélt. Sokszor még elfutni se tudok.
    Nekem dettó ugyanaz, csak a rakétavetõs szupermutánsokkal.

Fejlesztettek ugyan a mesterséges intelligencián, de van pár látható logikai hibája.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az se sokkal jobb, mikor valaki elhalad mellettem és rögtön beszélgetni akar. Én meg persze véletlenül gombot nyomok és a játék azonnal válasznak veszi. Párszor már felidegesített.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    LOL, most nézem. milíciát kell szervezni minutemen-ekbõl? Csak most kezdtem neki ennek a küldetésnek, elég jónak tûnik.

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Ha meglesz ez a játék (Magyarul), akkor az elsõ falum ILYEN lesz, csak sokkal szûkösebb, magasabb!

Középen egy bár (a parkoló esetén víztisztítók), annak tetején gépháztorony, benne az összes erõmû, s kábelek lógnak belõle sugárirányba.
    A torony minden szintjén körben közlekedõterasz, melynek minden égtájáról hidak nyújtózkodnak a torony körüli bódéfal szûk teraszai felé.
    A torony legfelsõ szintje kilátóként funkcionál, melynek tetõlemezérõl a rádióantenna karcolja aaa izét ködöt
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

A topic keresõszavai: