Oldala 18 of 39 ElsõElsõ ... 8161718192028 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 171 to 180 of 385

Topic: Állatos hírek, képek, videók, érdekességek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,111
    Given: 1,128

0 Not allowed!
    Ehhez nem szükséges magyarázat.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tigrisnek rossz foga volt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Cápatámadás élõ adásban, verseny közben

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Macska mûtét - kiszedik a beleibõl a tárgyat amit megevett

http://www.animalplanet.com/tv-shows...rndest-things/

Member Hannah's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2015
    Lakhely
    Szeged melletti kis faluban
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Tegnap elõtt éjjel rámhozta a szívbajt egy egér! Vannak egy páran a házban, bár mióta betömtem a legfeltûnõbb lyukakat, azóta nincs akkora mozgás! Illetve van pár csapda is elszórva a házban! Azt tudni kell, hogy nem félek tõlük, simán odasettenkedek és rákiáltok a kis szürke alakra, úgy hogy ijedtében fejest ugrik a szekrényrõl! Na most az éjjel arra ébredtem, hogy valami mászik a kezemen... Éreztem a hideg, karmos kis tappancsait, ahogy a csuklómban kapaszkodik! Mikor feleszméltem, hogy mi van, nagy lendülettel elcsaptam a kezem és így le is repült rólam! A telefonomért nyúltam és a kis dög még az ágyon szaladozott! Ahelyett, hogy menekülõre fogta volna szaladt vissza a takaróm felé! Ìgy még kétszer bele kellett rúgnom, hogy felfogja nem szívesen látom az ágyban! Mikor lenyugodtak a kedélyek, azon kezdtem agyalni, hogy vajon miért keresett fel éjszaka! Talán fázott és mellém akart volna bújni vagy eltévedt? Esetleg (a galaxis útikalauz stopposoknak címû mû után szabadon) tárgyalni jött a csapdák és a betömött lyukak ügyében?
    "Boldog viadalt és sose hagyjon el benneteket a remény!"

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Hannah Hozzászólás megtekintése
    Tegnap elõtt éjjel rámhozta a szívbajt egy egér! Vannak egy páran a házban, bár mióta betömtem a legfeltûnõbb lyukakat, azóta nincs akkora mozgás! Illetve van pár csapda is elszórva a házban! Azt tudni kell, hogy nem félek tõlük, simán odasettenkedek és rákiáltok a kis szürke alakra, úgy hogy ijedtében fejest ugrik a szekrényrõl! Na most az éjjel arra ébredtem, hogy valami mászik a kezemen... Éreztem a hideg, karmos kis tappancsait, ahogy a csuklómban kapaszkodik! Mikor feleszméltem, hogy mi van, nagy lendülettel elcsaptam a kezem és így le is repült rólam! A telefonomért nyúltam és a kis dög még az ágyon szaladozott! Ahelyett, hogy menekülõre fogta volna szaladt vissza a takaróm felé! Ìgy még kétszer bele kellett rúgnom, hogy felfogja nem szívesen látom az ágyban! Mikor lenyugodtak a kedélyek, azon kezdtem agyalni, hogy vajon miért keresett fel éjszaka! Talán fázott és mellém akart volna bújni vagy eltévedt? Esetleg (a galaxis útikalauz stopposoknak címû mû után szabadon) tárgyalni jött a csapdák és a betömött lyukak ügyében?
    Ez nagyon érdekes.
    Nálunk ilyen még véletlenül sem történik. Az egerek elfutnak ahogy meglátnak. A kölyök egerek még szelídek, de a nagyok futnak mint a nyúl.
    Épp egy tücsök jött be a tûzifával együtt valamelyik nap és hegedült hajnalok hajnalán. Volt már pár darázs is.

Se kutya se macska nem a házba való, egér meg fõleg. Van a kutyának egy kiszuperált hûtõláda kivágott oldallal - abban aludhat télen, nem fog fázni.
    Így is bejön a kutyaszõr, hát még mi lenne ha benn lenne a kutya... Több 100 nm területet nehéz lenne takarítani minden nap.

Nekem az egér addig szeretni való természetû ameddig kint tartózkodik és nem rág szét mindent benn.
    A spájz nem régen lett felújítva, 6 egérlyuk be lett tömve sárga cserép darabokkal és be lett falazva. Azóta nincs nagy mozgás.
    Következõ évben a maradék lyukakat is eltüntetem más helyiségekben. Csapdákból van jó pár felállítva, de most viszonylag csend van.

Member Hannah's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2015
    Lakhely
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Ez nagyon érdekes.
    Nálunk ilyen még véletlenül sem történik. Az egerek elfutnak ahogy meglátnak. A kölyök egerek még szelídek, de a nagyok futnak mint a nyúl.
    Épp egy tücsök jött be a tûzifával együtt valamelyik nap és hegedült hajnalok hajnalán. Volt már pár darázs is.

Se kutya se macska nem a házba való, egér meg fõleg. Van a kutyának egy kiszuperált hûtõláda kivágott oldallal - abban aludhat télen, nem fog fázni.
    Így is bejön a kutyaszõr, hát még mi lenne ha benn lenne a kutya... Több 100 nm területet nehéz lenne takarítani minden nap.

Nekem az egér addig szeretni való természetû ameddig kint tartózkodik és nem rág szét mindent benn.
    A spájz nem régen lett felújítva, 6 egérlyuk be lett tömve sárga cserép darabokkal és be lett falazva. Azóta nincs nagy mozgás.
    Következõ évben a maradék lyukakat is eltüntetem más helyiségekben. Csapdákból van jó pár felállítva, de most viszonylag csend van.
    Még a maradék lyukakat a jövõhéten betömöm és meg is szabadultam tõlük! Én falazóhabarccsal és széttört befõttesüveggel tömtem be a bejáratokat, amihez hozzáfértem! Féltem, hogy még azon is átjutnak, de nincs szétrágva egyik lyuknál se! Gondolom az üvegcserepek tették a hatást! Azért furcsálltam én is, mert neki jobban kéne tõlem félnie, mint fordítva! És ez egy szép nagy, kifejlett példány volt! Én is bírom õket, amikor nem a cuccainkat rágják szét!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nálunk azóta nincs egér, amióta 6 macskánk van.

Kutyákat se tûrnének meg a házban.

Member Hannah's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2015
    Lakhely
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Nálunk azóta nincs egér, amióta 6 macskánk van.

Kutyákat se tûrnének meg a házban.

Igen, tény, hogy a macska visszatartóerõ! Tavaly mikuláskor lett egy perzsabeütéses cicánk (valószínûleg a 2011-ben elkószált kan macskánk lánya volt), aki benti cica lett és azon a télen egy egerünk se volt!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!