0
Szóval elérhetõ áron legyen az a lényeg.Aztán el lehet ásni készleteket,Oda lehet telepíteni lakókocsikat,lakókonténereket.faházat betonkockákon,lemezgarázs(ne kelljen építési engedély) vagy csak egy jó sátrat,Kinek-kinek pénze és indíttatása szerint.Valami ilyesmikre gondoltam.
Vannak a közös dolgok wc,kút, parkoló,gyümölcsfák,kiskert,tûzrakó hely,kiülõ,stb.
Amúgy meg a kis helyére olyan menedéket tesz amit akar.
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
milyen jó nekem megint. pestrõl mindegy![]()
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Az en BOLom a borzsonyben van. Azert pestrol 80 km. Sok jol vedheto hely van ott es forrasok mindenfele. A haz, amit linkeltel az erdo kozepen van Kismaros es Kospallag kozott, viszont az ut mellett 20 meterre![]()
"A boldogság a saját útját járó ember nyugalma"
| Thumbs Up |
Mindig , amíg valaki ássa el a babkonzerveket, addig a többi elfordul, és nem illik sem leselkedni, sem az álcázott friss ásást észrevenni, sem nem kiásni a tagoknak!
Feltétlen vegyük bele a szerzõdésbe!
Esetleg ha közös sírt ásunk az õszibarack konzerveknek, akkor csak akkor áshatja ki valaki, ha ott van minimum 2 tag a félreértések végett.
Köszönöm!
| Thumbs Up |
Tetszik ez a terkep. Valszeg nemi veletlen is bejatszott, de a tanyank az egyik zoldben van, a BOL pedig egy masikban![]()
Remek otlet ez a kozos BOL. Engem vedelmi potencial izgat benne, es kevesbe a nyaralo feeling. Sajnos nehez hasonlo gondolkodasu embereket toborozni a kornyeken. Itt a forumon ez adott es ezt ki kell hasznalni.
"A boldogság a saját útját járó ember nyugalma"
Eddig én sem rajzoltam ilyet,de érdekes,hogy évtizedek óta a zöld zónába járok horgászni,sátorozni,nyaralni.Még sosem volt probléma!úgy tûnik ez olyan ösztönös megérzés az embereknél,hogy jó helyen vannak.Persze csak annál mûködik aki hallgat az ösztöneire!
Persze remek ötlet,de nem nagyon van jelentkezõ ,akik barátkozni szeretnének vagy ilyesmi!Maga a védelmi potenciál ,elég erõs lenne,még ha nincsen mindenkinél ágyú,akkor is.Elég ha csak bepillant valaki és meglát ott négy-öt sátrat vagy 6-8 embert mozgolódni ,már inkább könnyebb célpontot választ.
Nemhogy a környéken,de itt a fórumon sem könnyû!Hiányzik az emberekbõl a hit és a bizalom egymás iránt!
No meg mindenki az utolsó pillanatig markolja a jóléti társadalom farkát.Hiába mondja itt mindenki,hogy jön az összeomlás,csak írja,de nem hiszi.Valszeg meg is szívja!De ez nem az én dolgom!
Nincsenek tagok,nincsen alapító okirat! Haverok,barátok vannak/lesznek!Mindig , amíg valaki ássa el a babkonzerveket, addig a többi elfordul, és nem illik sem leselkedni, sem az álcázott friss ásást észrevenni, sem nem kiásni a tagoknak!
Feltétlen vegyük bele a szerzõdésbe!
Esetleg ha közös sírt ásunk az õszibarack konzerveknek, akkor csak akkor áshatja ki valaki, ha ott van minimum 2 tag a félreértések végett.
Ne úgy képzeld,hogy jelentkezik valaki és már megyünk is az ügyvédhez adás-vételit kötni.Találkozók,közös kirándulások,nyaralás,piknik ahol személyesen megismerik egymást az emberek.Ezért jó a max öt család.Az fölött már valóban csak iratokkal menne.
Nem hiszem,hogy meglopna a fórumtárs akivel májusban együtt töltöttünk egy hétvégét.Még csak egyszer találkoztunk,de ki merem jelenteni ,hogy inkább kétszer ad,mint bármimhez hozzá nyúlna!Jómagam is hasonló ember vagyok,a többieket még nem ismerem személyesen,de majd pótoljuk.
ok!Akkor mindenki gondolkodjon májusig és gyûjtse a pénzét,ha van ilyen terve!
Ha lesz rá igény betervezünk egy kulturált hétvégét(mint idén),rendes szállással,stb és elbeszélgetünk egymással.Lakva ismeri meg az ember a másikat.Egy közös hosszú hétvége már némi képet ad a másikról.
Bocsássatok meg,de ilyen babkonzerv lopásos,komolytalan tervezgetéses szócséplésre nincs semmi kedvem és az ilyen gondolkodású emberekkel semmi közös dolgom nincsen!Akik kiábrándultak embertársaikból azok sem érdekelnek!
A Bol helyszíne mindenképpen vízpart(a fentebb felsorolt indokok miatt),valahol az alföldön,praktikus okok miatt.
Akiknek nem felel meg,lehetõsége van hozzá közelebb esõ csoportot verbuválni,amihez sok sikert kívánok!
errõl a témáról részemrõl egyenlõre ennyit!
Májusban visszatérünk rá,ha lesz mire!
A nem építõ jellegû hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi,gondolom más sem!
Akiket érdekel a téma és lát benne fantáziát itt vagy priviben írjon!
Köszönöm,kellemes ünnepeket!Májusban ránézek erre a topicra,oszt meglátjuk!
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
maszek:
igen en angliaban lakok, de azert erdekel a dolog es erosen gondolkodok rajta.
egyenlore azt merlegelem, hogy mik szolnak mellette es mik ellene, meg ugye azert a felesegem velemenye is szamit. amint tudok egy vegleges biztos valaszt meg fogom irni. addig kezelj ugy mint erdeklodot.
a helyszinhez ezt tennem hozza.
balaton felvidek, bakony a szerintem megfelelo hely.
bekeidoben sokat szamit, hogy (nem vagyok rasszista csak tapasztalatbol mondom) nincsenek cigok a kornyeken akik minden hetvegen feltorik a hazat (ha lenne a telken).
es a lakossag is bekes, gazdag nem tolvajkodik. ezert erdemes a gazdasagilag fejletteb reszeken nezelodni, viszont nagyvarosoktol tavol. balaton felvideken es a bakonyban (mar a betyarok is itt bujkaltak) nincsenek nagy varosok. sok a kis falu, viszonylag jolet van igy amig nincs problema nyugodtan lehet keszulni.
ha mar baj van.
a kis faluk lakossaga eloregedo, ha beut a szar nem nagyon kell tartani a fosztogatoktol sem. egy csapat oregember talan nem fog bandakban portyazni, bar kitudja
a balaton felvideken es a bakonyban is sok a forrasviz. mivel a balaton felvidek nemzeti park igy keves a gyar es nagyobb iparterulet ami szennyezne a vizet!
raadasul vadban gazdag a kornyek, foleg a balaton eszaki partjan sok a vaddiszno.
ez csak az en gondolkodasom, valami olyan helyre gondoltam ami beke idoben viszonylag biztonsagban van a betoroktol es gaz eseten is a kornyek addotsagai is segitenek.