0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Angol felirattal: http://www.liveleak.com/view?i=9ea_1448662990
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Received: 68 Given: 48 |
Nálunk már volt aláírásgyûjtés bevándorlók ellen.
De kérdés, ha kap letelepedési engedélyt vagy mit akkor is képes lesz e viselkedni.
Láttam valahol az ominózus kamionos videót a napiszaron....
Nem csoda rárántotta a kormányt a tag a fiatal balhés "menekülõ" hulladékokra.
Mi más lehetne az ilyen?
Rasszista vagyok? Csak nyugiban élnék ha hagynák!!
Thumbs Up |
Németországi hírekhez fûzött hozzászólásként találtam tegnap az alábbiakat a FB-on. Sajnos ott kellett hagynom a szgépet, mielõtt kérdezhettem volna. Amikor visszakerestem, már nem találtam, törölve lett.
"Peter Raduly FIGYELEM, FIGYELEM!!! Jóbarátom, volt katonám a24. Bornemissza Gergely Felderítõ zászlóaljnál, akivel eggyütt szolgáltam le egy afganisztáni és egy boszniai missziót, és aki a laktanyánk 2007-és bezárása óta folyamatosan civilben szolgálatot teljesít a kabuli (Afganisztán) amerikai nagykövetségen, jelezte nekem, hogy október óta az Afgán kormány 2.5 millió európai vízumokkal ellátott útleveleket állítottak ki. EZEK MAR UTON VANNAK!!! Nem "fake" információ!!! Készüljön mindenki! 1.5 millió migráns már itt van! Ezek többsége katona, akik jelenleg most szervezik a fegyvereket, és készítik elõ a terepet európa meghódítására. En magam is leszolgáltam egy Afgán, egy Boszniai és egy Iraki missziót. Aki hallgat a szavamra, az készül. Mást nem tudok tenni.
......................
Adok tanácsot, eddig is adtam azoknak akik már tavaly Pünkösd óta hallgatnak rám. Konzerv, víz, gyógyszer, fertõtlenítõszer tartalékolás, minden vásárláskor. Itt tavasszal Európa lángolni fog. Nem lesz egészségügyi ellátäs (mint ahogy Németországban már jó pár helyen
jelentkezik a probléma. Nem lesz iskola, nem lesz bevásárlás. Beengedték õket. Nincs visszaút. Készüljön mindenki a túlélésre. Mi majd harcolunk volt katonák, Betyárseregesek, Magyar Gárdások, illetné Magyar Nemzeti Arcvonalasok. Mi is készülünk, edzünk, mert erre tettünk esküt.
Magyarország biztonságban van. A Magyar Honvédség harcképzett hadereje el van távolítva messzi missziókba, a rendõrség még mindig a Magyar korrupt kormánynak bólogat mint egy kutya. DE MI ITT VAGYUNK, AKIKRE TÖBB TIZ LAKTANYAT RANKZARTAK! Mi itt vagyunk, és megvédjük a hazánkat!!!
................
Nekem van fegyverem. Engedély nélküli gumilövedékes. Van egy IFA antennám, ami egyfarostlemezt kettévág, van egy nagyapámtól örökölt 75 éves csákánnyelem, és egy másfél éves cane corso kutyám. Ezenkívül van egy 25 méteres hosszabbítóm, amit ha bedugok a konnektorba, és a másik végét ráakasztom a kerítésre, akkor ott magasugró legyen a talpán a kecskebaszónak, aki átjön. SEGITETTEM???
....................
Nekem 3 px ládám van telerakva a túléléshez szükséges eszközökkel. Ha menni kell, akkor nem kell összekapkodnom semmit, mert már be van készítve. Ezenkívül, felkészítettem a csalädtagjaimat, hogy gyülekezünk nagyszüleimnél, hogy eggyütt legyenek a szeretteim. Még kell
szervezni ezeket a szomszédokkal is, hogy ne õk fosszanak ki minket elõször, ha nekik elfogy. De ha valakit ez érdekel részletesebben, írjon rám privátban. Egyet garantálhatok, A 3. VILÁGHÁBORÚ MAR JOCSKAN ZAJLIK. SENKI NE VEGYE FELVALLROL, MERT MEG FOG HALNI, VAGY A
SZERETTTEI MIATTA FOGNAK MEGHALNI.
.............
Nem tálibok, hanem Afgán szegények, akik már fosztogatni fognak. Az eddigi migránsaink felmérték a toleranciánk. Es a többi ezen infók tudatában jön a középkorból a "gazdag világba".
Last edited by verita; 01-08-2016 at 11:44 PM. Indoklás: kimaradt valami
Thumbs Up |
Tud valamit az illetõ úgy néz ki. Látszólag.
Viszont az idõpont (2016 tavasz, mondjuk április közepe) túlságosan korai a totális zûrzavarhoz.
Ennyi idõ alatt nem fognak bevándorló betörõék felfejlõdni és százezer számra lázadni egyszerre.
Az viszont igaz lehet, hogy tavasszal már fennakadások lehetnek Európa egyes nyugati részein az egészségügy és a rendvédelem terén (most is vannak, de nem sok helyen és idõben elszórva).
Viszont 1-1,5 millió "birkaagyút" még kordában lehet tartani, HA a lakosság is beszállhat és érvényesítheti az önvédelemhez való jogát. Mindezt csak akkor, ha a "birkaagyúak" nem éles lõfegyverekkel támadnak ránk. Kivétel Svájc. Õk tovább fogják bírni.
A szilveszterkor Európa nagyvárosait érintõ, tömegesen (és nagy létszámban) elkövetett szexuális támadások nekem (és az elfogulatlan elemzõknek) nagyon is precíznek és összehangoltnak tûntek. Akár egy komolyabb akció fõpróbájának is vélhetné az aki paranoiás.Sajnos nekem úgy tûnik, hogy a migránsoknak egyáltalán nem okoz problémát a szervezettség és a különféle cselekmények összehangolása!
![]()
Ami nem csak túlélni, hanem élni tanít a vadonban, na az a Bushcraft.
Állítólag vannak titkos, jelszóval védett Fb. oldalak ahol a bevándorló csürhe szervezkedik....
Most már innentõl bármikor bármi megtörténhet! A szilveszteri "játék" csak egy teszt volt szerintem is.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lõfegyvert (gépkarabélyt) simán tudnak szerezni.
Hogyan? Most tesztelték le..... Ne legyen igazam...
Ha egy laktanya, vagy fegyverraktár elõtt hirtelen megjelenik 3-5 ezer migráns (flash mob), és megrohanják a kaput akkor "kaput"!
Az õröknél nincs annyi lõszer javadalmazva hogy megállítsák õket, de szerintem nem is mernének lõni, mert akkor tuti hogy széttépik õket...
Így sajnos simán, 10-15 perc alatt lehet több ezer állig felfegyverzett mindenre elszánt ellenséges katona!
Na és ha ezt egyszerre Németország több pontján végrehajtják, akkor vége....(a békének)
És kezdõdik a polgárháború. Ez most még csak egy Sci-fi, de könnyen valóra válhat!
Thumbs Up |
Helyesbítek. Magyarországot kevésbé fogja érinteni eleinte(amikor megtörténik), mi jobban járunk bizonyos szempontokból mint pl. a franciák és a németek.
Utána ide Mo-ra is elér az egésznek az utóhatása, viszont nem nálunk van potenciálisan 10 millió iszlám vallású terrorista jelölt.
A nacionalista szervezetek már új erõre kaptak és folyamatosan nõ a népszerûségük - így lesz ki szembe szálljon a muszlim "kutyákkal".
Valami ilyesmi várható a legrosszabb esetben:
Lassan 3 éves videó. A készítõje ráérzett a dologra és/vagy olvasott témában.
Már megvan a "recept" arra hogy miként is lesz Pannónia a spirituális felemelkedés és a béke központja bizonyos jóslatok alapján - pár évtized alatt.
Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
,,Az õröknél nincs annyi lõszer javadalmazva hogy megállítsák õket, de szerintem nem is mernének lõni, mert akkor tuti hogy széttépik õket...''
elso vonal beli orsegnel soha sincs nagy mennyisegu loszer pont azert ha a tamadok legyozik oket ne tudjanak az oroktol toltott fegyvert szerezni, csak nehany ures vagy egy ket toltennyel rendelkezo fegyvert.
az elso vonal beli orseg szerepe annyi, hogy addig allitsak meg a tamadast amig a masodik vonal kierkezik a laktanyabol.