0
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Hm, soha ennyi beteg, szegény, lecsúszott és boldogtalan ember nem élt még a világon, de állítóla k.rva modern és civilizált a társadalmunk. Szerintem a gebasz kezdetét már jó ideje elhagytuk.
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 2 |
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
A forrásod szerint a "migrációs válsággal" kapcsolatos lesz ez a gebasz és világméretû lesz-e vajon?
Tévedni emberi dolog.
Valami elindulhat márciusban pl.: tõzsde x%-os beomlása, olajválság, "migráns" lázadás, még 1 millió "migráns" érkezése rövid idõ alatt. Meg HAARP-al indított földrengés, de ez más scifi sokak szerint.
Kérdés az hogy mit ért gebasz alatt, mert az lehet Ukrajna (nem csak pénzügyi) összeomlása vagy akár egy ez egész világra kiterjedõ pénzügyi összeomlás. Csak két szélsõséges példát írtam. Van még legalább 100 elvileg lehetséges verzió.
Már régóta ott tartunk, hogy bármikor bármi megtörténhet!
Én úgy vagyok vele, hogy minden békés nap ajándék.....
| Thumbs Up |
Egyet értek.
Hozzá vagyunk szokva/szoktatva bizonyos szélsõségekhez és már szinte fel sem tûnik.
A média szerint ugyanolyan katasztrófa a 20 cm-es hótakaró mint hogy százezrek éheznek az országban vagy hogy egyre többen élnek a létminimum alatt.
Ehhez hozzátartozik hogy az emberek többsége a világ naposabbik oldalát kémleli.
Mi, prepperek a másik, sötétebb oldalát sem hagyjuk figyelmen kívül és készülünk is a sötét idõk eljövetelére.
E mellet ki-ki hogyan, de élvezzük a jelenlegi világ adottságait és ez így van jól szerintem.
| Thumbs Up |
Azt kértétek, amint megtudok valamit, jelezzek. Nem irhatok konkrétumokat, de a "kezdete" azt jelenti, súlyosbodni fog egy fennálló helyzet. Január 6 óta DEFCON 2 van érvényben Hazánkban, de ezt úgyis tudjátok. Pillanatnyilag, csak annyit tudok: ideje készenlétben állni BÁRMIRE. 2,5 millió migráns érkezik még európába. Mind Hazánkon keresztül. Ez a HIVATALOS jelentés. A nem hivatalos az, hogy kössük fel a gatyánkat, és álljunk készen, mind a készpénzfelvét korlátozására, mind a kijárási tilalomra, és akár mozgósításra is. Többet nem mondhatok. Ha lesz frissebb jelzek!
"Ne feledd, mindenkinek vannak gyengeségei!
Az életben azok a gyõztesek, akiket a gyengeségeik
nem korlátoznak."
Jaj, megvan mirõl beszélt Szerafine!
Az a 2,5 milló migráns nem a közel keletrõl fog jönni, de nem ám!
De ez már (számomra) ismert volt.
Szóval arról van szó, hogy Ukrajna a teljes összeomlás határán egyensúlyoz (már egy ideje)
A probléma azzal van, hogy nem tudták feltölteni a gáztározókat a tél elõtt a pénzügyi gondok miatt.
És Kb. Akkora fogynak ki a gázból. Tehát fûtetlen házak, áramszünetek, stb.. Lakhatatlan városok.
A másik gond az, hogy az atomerõmûvekbe nem tudtak venni az oroszoktól fûtõanyagot, mert nem kaptak hitelbe.
És azok is lassan leállnak majd! Ukrajna totálisan összeomolhat! És a lakosság egy része a hideg, pénztelenség, kilátástalanság miatt elindul nyugatra. Részben rajtunk keresztül. És sokan nem akarnak majd tovább menni, jó lesz nekik Mo. is.
Na valami ilyesmirõl lehet szó!
Errõl is írt Tibor bá' http://www.antalffy-tibor.hu/
1780-as poszt. 2015 Dec 25.
Nem baj,majd hozzászokunk!Úgyis mostanában mindenki hátizsákkal sétálgat össze-vissza Európában papírok ,vízum nélkül.
Végül is pár éve még voltak nem létezõ fogalmak,úgymint munkanélküliség,kilakoltatás,hajléktalanság.
Aztán lett!
Mindenki szépen hozzászokott,ma már természetes velejárója a mindennapoknak.
Ezek a történések is a változás részei!Mivel semmi sem állandó.
Abban igazatok van,hogy a rothadás már tart!Lassú a folyamat,úgyhogy szépen hozzászokik mindenki.
Pár évtizede gondoltunk egyet az asszonnyal és elkocsikáztunk Párizsba (miért ne?!) Ma már sokszor sétálok a boltig is.
Ez még nem a világvége,csak egyre nehezebb a megélhetés!