Oldala 34 of 46 ElsõElsõ ... 24323334353644 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 331 to 340 of 451

Topic: Lábbeli (bakancs, cipõ, túracipõ, surranó és minden más)

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Doom

Jobbulást! Lehet ideje lenned beruházni egy komolyabb bakancsra vagy legalább egy zselés talpbetétre.
    A lábbetét jó ötlet,jövõ télre megpróbálok egy nagyobb bakancsot felvenni a raktárból,hogy bele férjen a talpbetét.
    Sajnos nem én döntöm el mibe járok a melóhelyen..Azt kell felvenni amit adnak,mert az van rendszerben,mást nem szabad hordani.Mondjuk lehet kéne még egy tartalékba,ha elázik(mert utána még egész nap abba vagyunk.Hiába van boxolva,egyidõ után meg adja magát és nedves a zokni.Észre sem veszi az ember,csak úgy látszik pár évtized nem múlik el nyomtalanul.
    Na mindegy,jön a tavasz!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Mi baja lesz a membránnak attól hogy ápolod a bõrt? Mi nem érthetõ azon hogy a bõrzsírt kifejezetten bõrápolásra fejlesztették ki? Egyébként a bõrzsír méhviaszos.
    Membrán átengedi a vízgõzt kifele a lábadtól, ami a bõrön keresztül távozik.Ha a bõrt lezárod, az nem fog kifele engedni semmit.Ha a bõr kintrõl befele átadja a kenöcsöt a membránnak, akkor duplán lezárod a bakancsot, mert a membrán is zsíros lesz.Izzadós lábnál a membrán is xar, nem hogy egy bezárt bakancs.
    Bõrápolásra, de nem gore texes cipõre.Szerintem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    A lábbetét jó ötlet,jövõ télre megpróbálok egy nagyobb bakancsot felvenni a raktárból,hogy bele férjen a talpbetét.
    Sajnos nem én döntöm el mibe járok a melóhelyen..Azt kell felvenni amit adnak,mert az van rendszerben,mást nem szabad hordani.Mondjuk lehet kéne még egy tartalékba,ha elázik(mert utána még egész nap abba vagyunk.Hiába van boxolva,egyidõ után meg adja magát és nedves a zokni.Észre sem veszi az ember,csak úgy látszik pár évtized nem múlik el nyomtalanul.
    Na mindegy,jön a tavasz!

Talpbetét tényleg frankó, én is csináltattam egyet melós bakancsba.Nem azonos a x helyeken kaphatóval.Elmentem egy talpvizsgálatra, és utána méretre, terhelésre készítettek egyet. Nekem bejött.A xar bakancs is kényelmes lett a talpamnak.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Doom

Ha ez megnyugtat nálam is pont ez a helyzet a szolgálati bakancsom egy kalap xar! Ezért kértem 2 számmal nagyobbat amibe belemegy 2 talpbetét és 2 pár gyapjú zokni ha szükséges de általában 1 is elég. Mennyire nézik szigorúan ez a bakancs kérdést? Nekem télen elnézték a másfajta bakancsot (csak az irhabundáért szóltak ).
    Ha ilyen vizes helyen dolgozol kapnod kellene gumicsizmát télen neoprén béléssel. A tartalék bakancs jó és a váltó zokni is kell lehetõleg gyapjú legyen az melegen tart még akkor is ha elázik. Ja és ha zsírozod a bakancsot hajszárítóval melegítsd rá a viaszt az egy darabig vízállóvá teszi.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    apii

A bõrzsír nem megy át a bakancs bõrön a membránig és nem zár le teljesen. A szilikonos és egyéb boxok viszont teljesen lezárják a bõrt. Figyelj én már próbáltam gyakorlatilag mindent boxok, cipõkrémek, olajok, borzzsír de a legjobban ez a méhviaszos német bõrzsír vált be.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha ezt jobban tudod, hát legyen.
    Csak azt ne mond, hogy a gore texes bakancshoz való cipõkrém a legxarabb gore texes lábbelikre.
    Mindenki azt használ amit akar.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A BW boxot írtad ami szilikonos és elég xar konkrétan. Ez pl. elég jó: https://www.mountex.hu/termek/11107-...-wax_80_g_2015 ez is és a többi jó minõségû cipõkrém is bõrzsír csak 80g-ot adnak közel fél kg. bõrzsír árárért. Kicsit túl van árazva szerintem.
    De ahogy írtad: "Mindenki azt használ amit akar."

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A BW boxot írtad ami szilikonos és elég xar konkrétan. Ez pl. elég jó: https://www.mountex.hu/termek/11107-...-wax_80_g_2015 ez is és a többi jó minõségû cipõkrém is bõrzsír csak 80g-ot adnak közel fél kg. bõrzsír árárért. Kicsit túl van árazva szerintem.
    De ahogy írtad: "Mindenki azt használ amit akar."

Amit én használok BW krémet teljesen rendbe van minõségre, és a membránt is épen hagyja a gyártó szerint. Edal krémek is frankók, nem drágák. Deicmanos színtelen kence szintén használható, sokáig elég. Bõrt jól puhítja.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Használd egészséggel.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma