Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
de te munka utan hazamesz vagy 5-6 napot kint alszol erdoben? en is dolgozok erdoben de estere hazamegyek es nem cipelek magammal turafelszerelest munkaba
ha viszont turazni megyek viszek magammal mindent amire szuksegem van.
ha dolgozni megyek csak azt viszem magammal ami munkaba kell. nem is ertem ezt a kettot, hogy birtad osszehozni? mi koze a turafelszerelesnek a munkas holmihoz?
Tudod az a baj hogy vegytisztán külön akarod választani a dolgokat. Jobb rugalmasan állni a dolgokhoz.
Én az alapfelszerelésemet mindig magammal viszem munkába is( a terepjáró elbírja). Ha szükségem van rá mindig ott van, többször van szükség egy ponyvára kifeszíteni magam felé vagy letakarni valamit mint egy sátorra ami csak sátorként használható! A hálózsák is csak egy statikus dologra jó másra nem lehet használni, nem tudod magadra venni ha fázol, macerás elpakolni ha gyorsan kell indulni ha nem pakolod el sok helyet foglal.
Olyan dolgokat írtam le amik több ezer éve mûködnek. Te meg leírsz olyat ami az elmúlt néhány évtized modern iparának terméke és vagy javíthatatlan vagy csak jól felszerelt mûhely tudja SZAKSZERÛEN javítani.
Részemrõl befejeztem a témát mert elbeszélünk egymás mellett.