Oldala 84 of 184 ElsõElsõ ... 3474828384858694134 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 831 to 840 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Nekem az egésszel az a bajom, hogy nem érzem megoldásnak azt ha a mi életterünket is tönkreteszik. Náluk háború van(egy részüknél) amit nem mi okoztunk. Elvitték nekik a "demokráciát" és tönkre tették az országukat. Biztos, hogy az a jó megoldás ha ide jönnek, utáljuk õket, nem tudnak beilleszkedni, felfordulást okoznak és a következõ száz-százötven évre garantálják, a terrorcselekményeket Európában.
    Járok Németországba, pénteken jöttem haza. Szerinted az normális, hogy Berlinben este kilenckor odajön hozzám egy nem "echte" német az utcán és elkezd cseszegetni? Csak negyven kilóval volt könnyebb és egy fejjel alacsonyabb, de ki..szott magabiztos volt. Szerinted az normális, hogy az elsõ gondolatom nem az, hogy szájon vágom hanem az, hogy hülyének tettetem magam mert ha balhé van akkor engem hurcolnak meg?
    Ismerõs német gyerekek egy bajor kisvárosban már este nem mehetnek ki az utcára. Az iskola tornatermében menekültek laknak. A város szállodáját átadták a flüchtlinge-knek akik egész nap az ablakban ülnek és az utcán menõ lányok után kiabálnak vagy a játékteremben játszanak.
    Szerinted erre mi lesz a megoldás? Ez így normális?
    Németországban a sajtó sokkal rosszabb mint itthon. Ott egy oldal kezében van az egész média. Azok meg szépen kenik a szart.
    Minél jobban lefojtod annál nagyobbat fog robbanni. És ha balhé lesz, az nem lesz jó senkinek.
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "Megjegyzésedet jegyzõkönyvbe vettük, de ettõl még holnap is keleten kel fel a nap. Apropó, elolvastad a linket amit találtam az 56-os menekülttábori helyzetrõl és eseményekrõl? Továbbá megjegyeznám, hogy a sz.ros hasonlatodat nem mondanám. Én nem a csokit említem, hanem a legyeket amikor a PKI bizalmi hálójáról beszélek."

Bocsáss meg, de ez is csak szerecsenmosdatás. A linkben arról van szó, hogy az esetenként évekig tartó zárt táborban zajló eljárás esetenként kikezdte a magyarok idegeit.
    Egyetlen szó sincs benne lopásról, rablásról, pedofíliáról, szexuális erõszakról, gyilkosságról, terrorista merénylet sorozatról vagy akár csak az adatfelvétel elutasításáról.

"Már megint végletekben gondolkodsz! Vagy mindet lelõni a határon vagy mindent megadni nekik? Miért gondolod azt, hogy aki nem ellenségként tekint rájuk, az egybõl ki is nyalná a s.....ket? Pozitív kimenetelnek azt tartanám, ha nem csak az lehetne egy menedékkérelem eredménye (40-60 perces eljárás után), hogy köszönjük a megjelenést, de fáradjon vissza Szerbiába! Vagy azért, mert nem jogosult menedékstátuszra, vagy azért mert jogosult lenne, de Szerbiát biztonságos országnak minõsítettük (2015 nyarán) és ott már nem fenyegeti veszély. A többirõl pedig: tájékoztatni kell, hogy szabadon gyakorlolhatja vallását, de mindenki más is! Az ország (kontinens) dominánsan keresztény vallású -ami a megbocsátást hírdeti-, de ebbõl adódóan tele van évezredes jelképekkel. Vannak vallási ünnepek és öltözködési szokások amihez neki is illik alkalmazkodnia. Vannak erkölcsi normák amiket szintén be kell tartani, a tövényekrõl nem is beszélve! Ha ezt elfogadják és együtt tudnak élni a körülményekkel próbálják meg! Ha zavarja õket, jobb ha most visszafordulnak!"

Tehát szerinted beérnék kevéssel is? Ne haragudj de ez a viselkedésüket elnézve nevetséges.
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Azt tudtátok hogy Ausztrália kerítést épít a szlovén határra?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    barcsak ne kattintottam volna a linkre

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Ébrednek az alvó ügynökök , felforgatók , te..risták ....

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    barcsak ne kattintottam volna a linkre
    Miért?

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Miért?
    mert olyan volt benne ami felzavart

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Konkrétan melyik rész a metró megálló vagy a fekete ruhás nõ? :-D

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    "Megjegyzésedet jegyzõkönyvbe vettük, de ettõl még holnap is keleten kel fel a nap. Apropó, elolvastad a linket amit találtam az 56-os menekülttábori helyzetrõl és eseményekrõl? Továbbá megjegyeznám, hogy a sz.ros hasonlatodat nem mondanám. Én nem a csokit említem, hanem a legyeket amikor a PKI bizalmi hálójáról beszélek."

Bocsáss meg, de ez is csak szerecsenmosdatás. A linkben arról van szó, hogy az esetenként évekig tartó zárt táborban zajló eljárás esetenként kikezdte a magyarok idegeit.
    Egyetlen szó sincs benne lopásról, rablásról, pedofíliáról, szexuális erõszakról, gyilkosságról, terrorista merénylet sorozatról vagy akár csak az adatfelvétel elutasításáról.
    Nem kell bocsánatot kérned, a vélemyény szabad (még). És nem is célom a menekültek mosdatása, csak nem vagyok velük szemben elvakult gyûlölködõ.
    A linkre kitérve, nem tudom hol találtál benne évekre kiterjedõ következtetéseket, ugyanis az csak 56 évvégével és 57 év elejével foglalkozott. Az ellátás miatt éhségsztájk és táboron belüli zavargás 56 november közepén, a hálásból kötelezõzõvé válás panasza 56 december közepén hangzott el. De ez sem változtat semmin. Csak jó lenne ha az érveid alátámasztása érdekében nem kennéd el a tényeket.
    Továbbra sem célom az 56-os menekültek tettei után nyomozni. Se idõm, se lehetõségem. Te kértél példát és erõsködtél, hogy írjak. Rövid online kutakodás után ennyit találtam. Most, hogy itt van, ez se jó.

Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    "Már megint végletekben gondolkodsz! Vagy mindet lelõni a határon vagy mindent megadni nekik? Miért gondolod azt, hogy aki nem ellenségként tekint rájuk, az egybõl ki is nyalná a s.....ket? Pozitív kimenetelnek azt tartanám, ha nem csak az lehetne egy menedékkérelem eredménye (40-60 perces eljárás után), hogy köszönjük a megjelenést, de fáradjon vissza Szerbiába! Vagy azért, mert nem jogosult menedékstátuszra, vagy azért mert jogosult lenne, de Szerbiát biztonságos országnak minõsítettük (2015 nyarán) és ott már nem fenyegeti veszély. A többirõl pedig: tájékoztatni kell, hogy szabadon gyakorlolhatja vallását, de mindenki más is! Az ország (kontinens) dominánsan keresztény vallású -ami a megbocsátást hírdeti-, de ebbõl adódóan tele van évezredes jelképekkel. Vannak vallási ünnepek és öltözködési szokások amihez neki is illik alkalmazkodnia. Vannak erkölcsi normák amiket szintén be kell tartani, a tövényekrõl nem is beszélve! Ha ezt elfogadják és együtt tudnak élni a körülményekkel próbálják meg! Ha zavarja õket, jobb ha most visszafordulnak!"

Tehát szerinted beérnék kevéssel is? Ne haragudj de ez a viselkedésüket elnézve nevetséges.
    Igen, beérnék kevéssel, ha tudnák mi a realitás. Vagy el se indulnának. De amikor elindulnak álmokat kergetnek. Valahonnan vagy valakiktõl téves infót kapnak mi jár nekik, mi vár rájuk itt. Amikor ideérnek nem az várja õket. Nem megállítani kell õket, hanem lebeszélni az útról. Nem itt kell kampányolni, hanem ott ahonnan indulnak. Aki háborús menekült, azt úgyis befogadják. Aki meg nem, az disszidált a hazájából, törvényt sértett a távozásával, nem várják vissza tárt karokkal. Jó esélyel börtön várja a kiutasítottat. Ezt kellene velük megértetni, máris nem jönnének ennyien. Láthatóan mûködik a propaganda, elérhetõek, meggyõzhetõek, mert valakik rávették õket, hogy elinuljanak. Ugyanazon a csatornákon kellene eljuttatni azokat a híreket is, hogy itt sincs kolbászból a kerítés.

A németek most haknizzák körbe északafrikát, hogy az onnan érkezetteket kiutasítás után ne büntessék, hanem fogadják vissza. Már készülnek a tömeges kiutasításokra.

A topic keresõszavai: