0

Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
en ertem amit mondasz de ezek a tenyek ha utalnak is valamire akkor arra utalnak, hogy ezek a bevandorlok a jelen helyzetben igy viselkednek ahogy leirtad.
az, hogy egy szamukra szar helyzetben igy viselkednek (ha nem is elfogadott) de ugy ahogy ertheto. hallottak egy csomo hirt, hogy igy meg ugy szuper jo lesz az eu aztan konnygazt kapnak a hataron. nem vedem a viselkedesuket es en is elitelem az agressziojukat. csak probalom megerteni.
de ha mar vege ennek a cirkusznak es nyugodt korulmenyek kozott elnek ki tudja, hogy mikent fognak viselkedni.
mert amit en latok az az, hogy ugyanugy dolgoznak iskolaba jaratjak a gyerekuket hetvegente meg csaladi time van.
a balkan is magvadult a haboru alatt, utana meg megnyugodutt. egy konfliktus helyzet mindenkibol kihozza az allatot. nekik most ez a konfliktus, most igy viselkednek, aztan ha vege remelhatoleg a viselkedesuk is valtozik olyan iranyba mint ahogy azt en latom a bevandorlokon akik mar itt elnek generaciok ota.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Nem tudom megerteni nálad hol a határ elõitelet kerdeseben. Olyat meg nem irtam hogy nagy valószínûseggel t.istak lesznek hanem NAGYOBB valószínûseggel lesznek mint pl. a skótok. De latoma statisztika es szociologia szokeszlete ismeretlen szamodra ezert inkabb mellozzuk a témát.
Thumbs Up |
Én nem arra akartam utalni, hogy a bevándorlók gyerekei bizonyosan terroristák lesznek. Épp azt szerettem volna kifejteni, hogy õk vannak nehéz helyzetben, mert egy teljesen más kultúrában teljesen identitásukat veszthetik, így ki vannak szolgáltatva.
Ilyen irányú statisztikákat biztos nem találsz hiszen az a (egyébként nyugati) technika amivel pszichológiailag keresik a megfelelõen befolyásolható és beszervezhetõ egyéneket még teljesen újszerû.
Ez az egész viszont ránk nézve veszélyes. Mivel azt nem tudjuk megakadályozni, hogy beszervezzék ezért jobb az egészet megelõzni.
A te gyermeked Britanniában nincs veszélyben, hiszen ugyanaz a kultúrkör ahonnan érkeztetek. Ott maximum az upper class-ba nem fog tartozni, és a Tesco-ba fog mindig vásárolni, de ez nem okoz neki törést.
Egyébként ha valaki nagyon akar segíteni akkor menjen el Miskolc Avasra és vigyen haza a lakásába pár purdét, oszt segítse õket. Azok legalább a "mieink".
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Ez teljesen érthetõ, de mindennek következménye van, akármilyenek is a körülmények. A Balkánon sem kivétel nélkül mindenkibõl lett állat, nem a körülmények hozták ki, hanem az egyes emberek engedték ki. Saját döntésbõl. Aki nem így döntött, abból nem hozta ki a helyzet az állatot.
Az meg, hogy milyen körülmények között élnek, nem titok, meg kell nézni õket otthon. Nem szerveznek tüntetéseket az emberi jogokért, vagy nem akarják rákényszeríteni a kormányaikat/rendõrségüket, stb. a belföldi t-izmus, vallási fanatizmus felszámolására. Döntõ többségüken nem kezdik el levadászni a háborús agresszorokat. Pedig megtehetnék.
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Valószínûségrõl írtam végig! Ha Te ezt nem tudod mit jelent mit kezdjek veled????
Jelen helyzetben szerinted készítenek ilyen statisztikát és ha igen nyilvánosságra hozzák?
Részemrõl befejeztem a témát ez már szócséplés amit csinálsz!
Thumbs Up |
ja etam mar, amikor a tenyek beszelnek az szocseples![]()
teszel egy eloiteletes kijelentest aztan probalod megmagyarzni, hogy az megsem eloiteletes mert tenyek meg statisztikak bizonyitjak amit mondtal.
amikor meg a tenyek epp az ellenkezojet mondjak az mar mindjar szocseplesvicces alak vagy te.
Thumbs Up |
Milyen tények??? Kezdesz felidegesíteni az értetlenkedéssel! Megvádolsz azzal hogy elõítéletes vagyok pedig csak Te nem érted meg amit leírtam! Lehet hogy most még úgy látod, hogy jól mûködik a rendszer ami körülvesz de a társadalmi, gazdasági folyamatok mutatnak egy irányt és azt nem kellene figyelmen kívül hagyni! Tudod egyre több eszkimó egyre kevesebb fóka!
Thumbs Up |
azok a tenyek, hogy europa tobb helyi europai terroristat termelt ki magabol mint amennyit a bevandorloknak es utodaiknak sikerult.
theat megegyszer, miszerint a ,,bevandorlok utodaibol nagyobb valoszinuseggel lesznek terroristak mint a helyiekbol'' (idezet toled) nem igaz. es ez meg mindig egy eloiteletes kijelentes.
en nem megvadollak azal, hogy eloiteletes vagy hanem kijelentem.
,, Nem mindegy mennyi táptalaja van a terrorpistáknak és ha lehet ne tenyésszük õket!''
,,nem a bevandorlok hanem a LESZÁRMAZOTTAIK potenciálisan azok lehetnek''
,, Komolyan gondolod hogy két torz személy'' (ezt a melegekre mondtad, hogy torz szemely)
ezek mind a te szavaid! es ezek utan meg mindig probalod magyarazni, hogy nem vagy eloiteletes. na ne rohogtessel mar.
Thumbs Up |
Ezt az eu-s t.ista dolgot kicsit bõvebben kifejtenéd? Milyen európaiakra és milyen idõtávra érted?