Oldala 45 of 72 ElsõElsõ ... 35434445464755 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 441 to 450 of 714

Topic: Fallout

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Egy mod. Lehet játszani Dogmeat szerepében.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Jobb késõn mint soha. Én most le vagyok vele állva, mert nem tudom hogy mit kell csinálni. De majd rájövök aztán folytathatom.
    Én is csak ritkán játszok, fõleg azért mert itt vannak a kerti munkák.
    Néha esténként nekiállok amikor van rá idõm és kedvem hozzá.

Hol akadtál el?
    Felrobbantottad netán az Institude-ot? Nekem elsõre csak az sikerült és akkor még kidobált az asztalra a játék.
    Jobb beszédkészség kellett volna a karakteremnek akkor másképp is lehetett volna.

Még az elején vagyok, a Brotherhood csapatnak segítek kitakarítani helyeket és begyûjteni a technológiát. Gyûjtöm a kupakokat és a tapasztalati pontokat.
    Tovább mehetnék Gyémántvárosba, de minek ha így könnyebb fejlõdni és felfedezni a térképet.
    Aztán majd folytatom valamikor a fõküldetést is.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Á, nem tartok még ott. A beszédkészséget felhúztam maximumra, a karizmával együtt, mivel csajozós karaktert akartam. Úgyhogy a beszédkészséggel sosincs gond.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fallut Légió Cosplay

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kaptam egy küldetést, hogy tisztítsam meg az egyetem környékét. Az összes robotot kicsináltam, mégis azt írja, hogy nincs kész. De a térképen meg az van hogy "megtisztítva". Akkor most melyik? Ráadásul ott volt a robotfõnök, amivel lehetett volna beszélni, de nem mûködött, hiába próbáltam. Aztán rálõttem és kicsináltam.

Remélem hogy ez nem egy olyan hiba mint amilyen a New Vegas-ban volt. Ott volt egy olyan, hogy beszéljek egy bandavezérrel, holott a bandavezér már halott volt. És még csak nem is én öltem meg, hanem azok, akik azt mondták hogy beszéljek vele.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Minuteman küldetéseket teljesítettem az utóbbi 10 játékórám alatt. Lassan az egész betonpusztán lesznek kolóniák.
    Ami a komplikáltabb része az az új lakók befogadása, mert ahhoz bõvíteni kell a kapacitást minden téren.
    Aztán lehet keresgélni az alapanyagokat hozzá. Persze ez megoldható, de olykor nehezen találni bizonyos ritkább dolgokat.

Nem tudom meddig megy ez a küldetésszál, mert nem látszik a vége. Ami alapvetõen jó a karakterfejlesztés szempontjából.
    A küldetések is kellõen változatosak.

Van egy beakadt küldetés, amikor a parti erõdnél kell aknavetõt készíteni. Aztán hiába készítem el, mert senki sem veszi használatba és ami a legfõbb gond - a játék nem érzékeli hogy elkészítettem az aknavetõt. Továbbra is azt mondja a parancsnok, hogy készüljön már el az aknavetõ, holott már 2 db is van amit készítettem.

Egyébként még így is kidob az asztalra úgy 1-1,5 óránként ami sokkal elviselhetõbb mint az 1-3 perces idõintervallum.
    Remélem kijavítják ezt a hibát az egyik jövõbeni patch segítségével.

Van még az a zavaró teljesítménybeli hiba, hogy helyenként leesik 25-re az FPS(még alacsony grafikai beállítások mellett is), amikor is már nehezebb célozni és lõni. Nem tudom hogy miért csinálja ezt. A processzor lehet a hibaforrása (talán nem szereti a játék az AMD-t vagy az alacsony magonkénti teljesítményt).
    Tervezek egy intel i3-i5 CPU köré rendszert építeni, de messzebb van még az.

Ezeket leszámítva egyre jobban tetszik a játék.

Kár hogy ilyet nem lehet készíteni a játékban:

Egyébként ötletes egy orosz fickó.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Van egy beakadt küldetés, amikor a parti erõdnél kell aknavetõt készíteni. Aztán hiába készítem el, mert senki sem veszi használatba és ami a legfõbb gond - a játék nem érzékeli hogy elkészítettem az aknavetõt. Továbbra is azt mondja a parancsnok, hogy készüljön már el az aknavetõ, holott már 2 db is van amit készítettem.
    Ez már megoldódott úgy hogy jött még pár telepes aztán használatba is vették az aknavetõket. Kész van az a küldetés.
    A játék egyébként nem egybõl osztja be a telepeseket az új eszközökhöz és növényekhez, hanem várni kell valamennyit.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem is játszanom kéne már egy kicsit vele. Csak annyit dolgoztam tegnap is, hogy már ahhoz se volt erõm, hogy elindítsam a Fallout-ot.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Nekem is játszanom kéne már egy kicsit vele. Csak annyit dolgoztam tegnap is, hogy már ahhoz se volt erõm, hogy elindítsam a Fallout-ot.
    Én meg alábecsültem, hogy a nagy munkák idején mennyit fogok játszani.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Cosplay