Oldala 11 of 19 ElsõElsõ ... 910111213 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 101 to 110 of 182

Topic: Önvédelmi mellények, lövedékálló (golyóálló), szúrásálló

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Kár hogy ilyen mellény/huzat mifelénk nem kapható....
    http://www.ebay.com/itm/USMC-Tactica...mh20_MsMSEnJxw

az ebay-rol ezt is meg tudod venni ugyanugy mint azt a motoros mellenyt amit linkeltel. pont ugyanannyiba kerul mindketto. ebbe talan egyszerubb beletenni azokat a beteteket mint valahogy raszerkeszteni oket a motoros mellenyre. viszont ha az sikerulne biztos tobb vedelmet nyujtana.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Halalosan megfenyegettek a munkahelyemen -egy tolvaj-, szoval gondolkozok ezen http://www.safeguardclothing.co.uk/1...tton-carriers/, sajna feher ing ala kene. Hord itt valaki ilyesmit rendszeresen?
    Adapt, survive, overcome!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 957

0 Not allowed!
    Kényelmesnek tûnik és elsõ ránézésre elég vékony is. Szerintem írj a cégnek és kérdezd meg õket hogy fehér ing alatt mennyire feltûnõ.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Halalosan megfenyegettek a munkahelyemen -egy tolvaj-, szoval gondolkozok ezen http://www.safeguardclothing.co.uk/1...tton-carriers/, sajna feher ing ala kene. Hord itt valaki ilyesmit rendszeresen?
    mar nem de ugy 5-6 evig volt rajtam ilyen.
    mire vagy kivancsi?

a kep csaloka am, ugyanilyen volt nekem is. kb 2cm vastag es egy ido utan a tepozarak vegei kicsit felkunkorodnak, szoval eleg eszreveheto, hogy van rajtad. hacsak nem vagy nagydarab, akkor nem latszik.

egesz napos viseletnel vigyel magaddal extra trikot mert bele lehet izzadni.
    ha van valami amire kivacsni vagy meg?
    Last edited by Ihasz Laci; 04-04-2016 at 10:34 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    mar nem de ugy 5-6 evig volt rajtam ilyen.
    mire vagy kivancsi?

a kep csaloka am, ugyanilyen volt nekem is. kb 2cm vastag es egy ido utan a tepozarak vegei kicsit felkunkorodnak, szoval eleg eszreveheto, hogy van rajtad. hacsak nem vagy nagydarab, akkor nem latszik.

egesz napos viseletnel vigyel magaddal extra trikot mert bele lehet izzadni.
    ha van valami amire kivacsni vagy meg?
    Kb erre voltam kivancsi, hogy milyen hordani napokon keresztul. Nem vagyok nagy darab, de jol taplalt. Azt irjak, hogy triko nelkul is lehet hordani. Majd meglatom. Meg agyalok rajta. Koszi.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    triko nelkul nekem hordhatatlan volt, irritalta a boromet nagyon. meg ha beleizzadsz akkor a trikot egyszeruen ki tudod mosni a tobbi ruhaddal. a mellenyrol meg le kell venni a huzatot ami egy kinylodas.
    ha egesz nap acsorogsz akkor nem zavaro, de ha ulo munkad van akkor nagyon kenyelmetlen tud lenni egy ido utan. en vezetes kozben kimondottan utaltam hordani.
    de ha komolyan veszed azt a fenyegetest es ugy gondolod, hogy tenyleg artani is fognak neked nem csak ugy fenyegetozdtek akkor ezt a kis kellemetlenseget el lehet viselni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    K
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    triko nelkul nekem hordhatatlan volt, irritalta a boromet nagyon. meg ha beleizzadsz akkor a trikot egyszeruen ki tudod mosni a tobbi ruhaddal. a mellenyrol meg le kell venni a huzatot ami egy kinylodas.
    ha egesz nap acsorogsz akkor nem zavaro, de ha ulo munkad van akkor nagyon kenyelmetlen tud lenni egy ido utan. en vezetes kozben kimondottan utaltam hordani.
    de ha komolyan veszed azt a fenyegetest es ugy gondolod, hogy tenyleg artani is fognak neked nem csak ugy fenyegetozdtek akkor ezt a kis kellemetlenseget el lehet viselni.
    Munkam nagy reszet allva, illetve gyalogolva toltom. 90%. Dobozokat is kell emelgetnem. Egy resze fizikai melo.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ha epuleten belul vagy es jo ido van, meg mozogsz is tartalek trikot vigyel magaddal munkaba.

sok szart nem er de a semminel ez is tobb es torvenyes:
    http://www.ebay.co.uk/itm/Farb-Gel-F...oAAOSwVL1WDoMB
    arra jo, hogy ha lefujsz vele valakit az egy ket masodpercig nem lat semmit, addig minimum egyszer tokon tudod rugni

rendorsegen tettel feljelentest?

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    UK nevetséges szabályai és ez a spray... komolyan mondom mint valami fantáziafilmben... mondjuk annak vicces lenne amúgy
    kár, hogy ez a valóság

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    itt nagyon nem szeretik ha az ember meg akarja magat vedeni. szinte minden tilos es tiltott ami onvedelemmel kapcsolatos.

par eve volt egy onvedelmes sztori, eleg nagy cirkusz volt belole. a keses betoroket 2-ot ha jol emlekszem a hazigazda korhazba kuldte egy baseball utovel utna meg csorikamat lesitteltek ez milyen gaz!