Oldala 58 of 106 ElsõElsõ ... 848565758596068 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 571 to 580 of 1059

Topic: Járművek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    a vége egy skyline GT ha jól látom, de mik vannak közben? végig azok? így kezdõdött?

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Nekem van egy LADA NIVA 1.6 benzin - gáz. Fillérekbõl javítható házilag. Magyarországon mindenhol elmegy, nem hagy cserben. Csomagtartó a gáztartály miatt elég szûkös, de tetõcsomagtartó kapható rá. Olcsó hozzá gallytörõ és a vadszállító.
    Én imádom és nem is cserélem le, amíg szét nem esik!

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 200
    Given: 234

0 Not allowed!
    Üdv az oldalon!
    Majd alkalom adtán írj ám bemutatkozást is mert így szokás

Niva valóban jó terepjáró, anno egy erdõgazdaságnak az autóit javítottuk rendszeresen, sajnos ezek nem egy örökéletre tervezett autók ellenben pár japóval. Ha nem a motor romlik el akkor a hajtásban lesz valami, ha az is jó akkor meg a kasztni rohad el. De tényleg nem tétel hozzá általában az alkatrész.
    Ellenben nem egyszer ezek húzták ki az "úri" vadászok L200-asait mikor már mid bent ragadtak mentés közben . Szóval terepezésre kiváló autók fóleg a rövid tengelytáv miatt. Nekem is szimpatikus de mivel javítani nem annyira szeretek így inkább valami tartósabb modellt vennék ha tervezném ilyen vásárlását.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    25-30 éves nivák szaladoznak az utakon eredeti alkatrészekkel, igaz helyenként rozsdásak. Nekem ez elegendõ garancia! Samurai-t drágának tartottam és gyengének! Szólóban biztos kiváló terepjáró, de én gyakran húzok futót 10-15 q-val.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ádám Csaba Hozzászólás megtekintése
    25-30 éves nivák szaladoznak az utakon eredeti alkatrészekkel, igaz helyenként rozsdásak. Nekem ez elegendõ garancia! Samurai-t drágának tartottam és gyengének! Szólóban biztos kiváló terepjáró, de én gyakran húzok futót 10-15 q-val.
    Ez vicces volt! 20 évesen egy Niva már magától szétesik olyan rothadt. Ja és szezon végén mindig nagyjavítás van a Niván szóval nem sok eredeti alkatrész marad pár év után. A rendsodrót szépen viszi de 2000-es alatti motor fõleg ha nem turbódízel elég sovány futózni.
    Jó gép a Niva sok helyen elmegy de nem egy csodagép.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    22 eves Vitara-m van. Tenyleg nem eros. Csak 98LE. Mindenen atmaszik. De terhet huzni nem jo. Az 1.6-os motort porgetni kell, 2500-3000-nel van nyomatek.. Sok baja nincs. Pont ma javitottunk rajta rozsdafoltot a kuszobon, lekoszorul femig, gitt, alapozo, ujrafest. A fo elemek nem rozsdasodnak, csak a hatso kerekiv, kuszob. De vizen keresztul szoktam vele jarni neha. Elozo tulaj meg off-roadozott. Hagyomanyos letra alapokra epul. Egyszeru. Szeretem. Inkabb ezt veszem elo, mint az uj varosi kisautot... Az erzes miatt. Most tetocsomagtartot akarok epiteni ra -nagyon ritka, 100-150e ft-nyi GBP hasznaltan-, hegesztogep kellene. Ha milliomos lennek, gyari allapotra restauraltatnam vissza, s ezzel jarnek neha.
    Adapt, survive, overcome!

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    GAZDA:
    Kicsit sem helytálló, amit írtál! Hát sok függ attól, hogy milyen a tulajdonosa. Az elõzõ Nivámat 29 éves korában adtam el és azóta megkapta a OT minõsítést, mert semmi sem lett még rajta átépítve vagy kókányolva. Sose volt kasztnizva, csak alvázvédõzve. A mostani Nivám 23 éves és ez sem volt még kasztnizva. Kerékjáratban van betét, így azt nem is éri víz. A csomagtér ajtón van rohadás, de annak azaz oka, hogy törve volt. 1,6-os a motorja és 15 q-val vígan elmegyek mindenhol. Terepen felezõt bekapcsolom, de asztfalton nem kell az sem.
    londonercsecse:
    Vitaram nem volt, arról nem tudok véleményt írni, de biztos megbízható jármû, mert abból is sok húszon éves szaladozik az utakon.
    Last edited by Ádám Csaba; 04-06-2016 at 06:33 PM.

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hat évig volt 1.7-es niva cégauntónk, mikor leadtuk már több helyen rohadt és a fél futómû ki volt cserélve.
    Pedig csak városban használtuk.
    Egy elõnye van, relatív olcsó...
    Idézet Eredeti hozzászóló Ádám Csaba Hozzászólás megtekintése
    GAZDA:
    Kicsit sem helytálló, amit írtál! Hát sok függ attól, hogy milyen a tulajdonosa. Az elõzõ Nivámat 29 éves korában adtam el és azóta megkapta a OT minõsítést, mert semmi sem lett még rajta átépítve vagy kókányolva. Sose volt kasztnizva, csak alvázvédõzve. A mostani Nivám 23 éves és ez sem volt még kasztnizva. Kerékjáratban van betét, így azt nem is éri víz. A csomagtér ajtón van rohadás, de annak azaz oka, hogy törve volt. 1,6-os a motorja és 15 q-val vígan elmegyek mindenhol. Terepen felezõt bekapcsolom, de asztfalton nem kell az sem.
    londonercsecse:
    Vitaram nem volt, arról nem tudok véleményt írni, de biztos megbízható jármû, mert abból is sok húszon éves szaladozik az utakon.
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Senior Member Sergeant's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2016
    Lakhely
    Közép-, Kelet-és Nyugat-Orbanisztán
    Thumbs Up
    Received: 16
    Given: 3

0 Not allowed!
    Nekem is volt Nivám. Úgy 5 évig. Elõtte, pedig szolgálati kocsinak is kaptam egyet.
    Többé nem lesz.
    Olyan volt, mint az állatorvosi ló, minden betegséget elkapott.
    Igazi hobbi autó volt, egész hétvégén alatta feküdtem, hogy hétköznap használni tudjam.
    Ha beleülsz valami komolyabb gépbe, akkor nagyon látni fogod, hogy mekkora a különbség.
    Nem leszólásként, de tudod viszonyítani más 4x4-eshez, gyakorlati tapasztalatok alapján?
    Én igen. Nekem is összkerekes van, a ruszki csoda sehol nincs hozzá képest.
    Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
    Hazámban minden utat ismerek.
    (Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀