0

Nem volt más típusú terepjáróm, csak a két NIVA-m! Ezt is azért vettem, mert sajnáltam családi autóval terepre menni. Illetve az 1300-as peugeot nem szerette a futót. Lehet félresiklott a mondandóm, nem célom, hogy bárkit is meggyõzzek a NIVA használatára. Lehet én fogtam ki megbízható darabokat. Számomra fontos volt, hogy olcsó legyen az ára és a szervizelése, elmenjen terepen és legyen elég ereje a futóhoz. Az elvárásaimnak megfelel a gépezet, így én biztosan nem cserélem le. Az összes szerelés amit véghezvittem rajta az annyi volt, hogy az önindító szénkeféit cseréltem.
Thumbs Up |
Received: 16 Given: 3 |
Én is fanatikusan szerettem a Nivámat.
Addig, amíg ki nem próbáltam más vasakat is terepen vagy éppen extrémebb viszonyok között. Illetve, amíg tele nem lett az állandó javítgatásokkal a hócipõm.
Nehéz olyat találni, ami minden igényt kielégít, de nem lehetetlen.
Én a négykarikásra esküszöm, már úgy 12éve.
Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
Hazámban minden utat ismerek.
(Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀
Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
,,Én a négykarikásra esküszöm''
en meg erre![]()
102_1131.JPG
Bovington?
Adapt, survive, overcome!
Thumbs Up |
sergeant:
az tuti, hogy feltuno lennek velemeg kene hozza egy sajat benzinkut is! a csajok biztos buknanak ra ha ha
londonercsecse:
igen bovingtonban volt. mar jo regen voltam ott, idelye lenne ujra meglatogatni a nagy vasakat!
te is voltal mar ott?
Ez egy igazi túlélõ jármû. Oldalkocsit pórhajtással már láttam, vezettem, de pót elsõkerék hajtásos motorral még nem találkoztam...
https://www.youtube.com/watch?v=ZTYQ...&nohtml5=False
Thumbs Up |
ehhez mit szolsz?
A kettenkradot imádom. Szereznék is egyszer ilyet vezetni, de csak a múzeumban láttam ilyet!