Oldala 60 of 106 ElsõElsõ ... 1050585960616270 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 591 to 600 of 1059

Topic: Járművek

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    megvan eletem elso terepjaroja
    jeep grand cheeroke 4.0L v8 csaladi autonak teljesen jo es meg terepre is lehet vele menni, boldogsag van!

20160409_182409[1].jpg 20160409_182736[1].jpg

20160409_182352[1].jpg 20160409_182855[1].jpg

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    megvan eletem elso terepjaroja
    jeep grand cheeroke 4.0L v8 csaladi autonak teljesen jo es meg terepre is lehet vele menni, boldogsag van!
    Gratula,szép is és jó erõs!Csak rossz helyen van a kormány!
    Ez azért már gép,nem gagyiNíva!
    Elõbb kopjon el mint Te!

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    A Nívát nem hagyom bántani!
    Kiváló gép, szinte mindenütt elmegy! Otthon én is megtudom szerelni, még az "elektronikáját" is!
    Randa, rozsdásodik, jó étvágyú stb. az tény...

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    A Nívát nem hagyom bántani!
    Dehogy bántjuk! Gyönyörû!Csatolmány 7088Csatolmány 7089
    Last edited by Doom; 04-11-2016 at 02:12 PM.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Ma autot butykoltunk. Automata valtoban olaj, s szuro csere, ami belul van, tehat bontani kell mindent, meg a kardantengelyt is, hogy hozzaferj. Alkatreszt szerezni eleg gazos egy 22 eves auto automata valtojahoz (csak a tomitesrol, meg a szurorol van szo), a Suzukin kivul senki nem tart. S huzos, mert 80 font a ketto. 3 ora bontas, 1.5 ora osszerak. Fel ora feltolt, tesztel. Ja, nem en vagyok am a nagy szerelo, nehogy azt kepzelje barki. Volt segitsegem. Par kep: image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg
    Adapt, survive, overcome!

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ádám Csaba Hozzászólás megtekintése
    GAZDA:
    Kicsit sem helytálló, amit írtál! Hát sok függ attól, hogy milyen a tulajdonosa. Az elõzõ Nivámat 29 éves korában adtam el és azóta megkapta a OT minõsítést, mert semmi sem lett még rajta átépítve vagy kókányolva. Sose volt kasztnizva, csak alvázvédõzve. A mostani Nivám 23 éves és ez sem volt még kasztnizva. Kerékjáratban van betét, így azt nem is éri víz. A csomagtér ajtón van rohadás, de annak azaz oka, hogy törve volt. 1,6-os a motorja és 15 q-val vígan elmegyek mindenhol. Terepen felezõt bekapcsolom, de asztfalton nem kell az sem.
    londonercsecse:
    Vitaram nem volt, arról nem tudok véleményt írni, de biztos megbízható jármû, mert abból is sok húszon éves szaladozik az utakon.
    Nem akartam a lelki világodba gázolni de helytálló amiket írtam. Szolgálati kocsinak Nivám volt 2014-es gyártmány, szerettem vezetni van (olyan szlávos életérzés) ritkán kellett felezõt vagy difit kapcsolni. Viszont saját részre inkább Vitarát vettem (5 ajtós,2000-es Mazda turbódízel) azzal nem szállhat versenybe a Niva.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Ma autot butykoltunk. Automata valtoban olaj, s szuro csere, ami belul van, tehat bontani kell mindent, meg a kardantengelyt is, hogy hozzaferj. Alkatreszt szerezni eleg gazos egy 22 eves auto automata valtojahoz (csak a tomitesrol, meg a szurorol van szo), a Suzukin kivul senki nem tart. S huzos, mert 80 font a ketto. 3 ora bontas, 1.5 ora osszerak. Fel ora feltolt, tesztel. Ja, nem en vagyok am a nagy szerelo, nehogy azt kepzelje barki. Volt segitsegem. Par kep: image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg
    Automata váltó terepjárónál hogy mûxik? Nekem nagyon szentségtörésnek tûnik de lehet csak én vagyok maradi.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Ezek szerint automata váltós terepjáró van, de krosszmotor kinézetben nem gyártanak automata váltósat felnõtt méretben.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ezek szerint automata váltós terepjáró van, de krosszmotor kinézetben nem gyártanak automata váltósat felnõtt méretben.
    en multkor lattam egyet, mondjuk az nem krossz volt hanem enduro de terepre jo az is automata valtos es dizel motor volt benne.
    ha megtalalom belinkelem neked.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Én feltúrtam érte az egész Internetet. Kizárólag gyerek méretben van automata váltós. Pedig még a kínai weboldalakon is néztem, órákat szántam a keresésre, de semmi.