Oldala 148 of 220 ElsõElsõ ... 4898138146147148149150158198 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,471 to 1,480 of 2200

Topic: Off topic

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Megint valaki aki jól megmondja hogy mi van.

http://daniellace.blog.hu/2016/01/12...ll_a_nonek_929

Ha minden nõ más, akkor hogy lehet egy olyan cikket írni, hogy "mi kell a nõnek"?

Minden Nõnek más és mások az igényei de végül mindegyik egyet akar egy igazi "Férfit" maga mellé.
    Hogy ki az "igazi" férfi, azt ki dönti el?

Nõ számára nincs vonzóbb egy határozott magabiztos Férfinél aki biztos lábakon áll és tudja mit akar, a félénk kisfiúk nem kellenek senkinek.
    Akkor Justin Bieber miért volt annyira népszerû? Róla álmodoztak a 40-es anyukák is, és nem úgy gondolva rá mint a gyerekükre. Amúgy meg amelyik nõ papucsot akar magának, az olyan férfit választ akinek nincs túl sok akaratereje.

Egy Nõnek kell szabadság kell a saját mozgástér ami senkié csak az övé
    Nem minden nõnek. Voltam olyan nõvel, akinél ha 5 percet nem voltam mellette máris minden baja volt.

Hidd el ha megadod neki a szabadságot te is megkapsz tõle mindent.
    Ez nem igaz.

az Õszinteség és az egyenesség nagy erények.
    Nem mindig. Az õszinteségbõl van a sértõdés és a hiszti. Persze nem minden nõnél, de soknál.

Azt add neki amire vágyik ne azt amit kér
    Ez egy butaság. Egy nõ sem várhatja el egy férfitõl, hogy gondolatolvasó legyen.

Ha észben tartod a névnapját esetleg a hófordulótok napját, megleped egy kissebb ajándékkal mondjuk egy rózsával, nem nagy dolgok ugye?!
    Mi például sosem ünneplünk ilyesmit, de nem is volt rá igényünk. Nem minden nõnek fontos az ilyesmi.

Mert a sok pancser ezekre egy kis figyelmet sem szentel és nem foglalkoznak vele.
    Vagy mert van amelyik nõ nem igényli.

Egy igazi Nõnek nem kell drága ajándék nem kell pénz
    Miért ne kéne? Ezek szerint ha egy telefonmániás nõt meglep a férje egy szép, új, telefonnal, akkor a nõ azt fogja mondani hogy az neki nem kell? Vagy ha a férj ad X összeget a nõnek, hogy vegyen magának valami szépet, akkor a feleség azon meg fog sértõdni?

mert egy igazi Nõ nem függ senkitõl
    Ezek szerint a világon a nõk mind jól keresõ üzletasszonyok? Szerintem meg függenek. Elõször a családjuktól, aztán a férjüktõl, meg a gyerekeiktõl, meg a fõnöküktõl is ha dolgoznak. Vagy amelyik nõ nem dúsgazdag egyedülálló, család nélküli nõ, az nem "igazi nõ"?

ne szép autóval akard lenyûgözni
    Miért ne? Ha a nõk nagy része a szép kocsira bukik, mi a gond ha egy férfi ezt veti be?

megértéssel,odaadással!
    Úgy kerül be a férfi a barát-zónába. Megértõ, odaadó, kedves, aztán a nõ meg keres magának egy bunkót, akivel összejön, a normálist meg berakja tartaléknak, szolgálónak, hogy legyen akivel elbeszélget ha gondja van, mivel a macsójával nem tud lelki dolgokról beszélgetni.

Gondolkodj a fejeddel és ne azzal ami a gatyádban van
    Ez meg annyira tipikusan okoskodó, lenézõ nõi szöveg.

Ez nem szentírás ez csak az ÉN szerény véleményem és tapasztalatom
    Õ egyetlen nõ, de a saját gondolatait kivetíti mindenkire és aki nem úgy gondolkodik az nem "igazi nõ".

De ilyen cikket én is tudnék írni.

Mit akar egy férfi?

Szexet és kedvességet. De ez a kettõ túl nagy kérés, úgyhogy a nõk egy része vagy az egyiket, vagy a másikat elhanyagolja. Vagy mindkettõt.
    Néhányan még mondanak olyat, hogy a férfinek kell étel is, meg takarítás, de igazából nem, mert ha a férfi az elsõ kettõt megkapja, akkor akár süt-fõz-mos-takarít is, nem gond.

Igaz én nem beszélek úgy mint a fenti cikk szerzõje, és inkább nem általánosítanék. Nem mondom hogy ki az igazi nõ és az igazi férfi, mert mindenki más és más.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezzel kapcsolatban jut eszembe:

Nagyon bólogatnak sokan hogy de jó cikk, jól elmondja a nõ a pár soros írásban hogy milyen az igazi férfi és mi a dolga.

De NEM AZÉRT KÜLDTÉK ÁKOST POKOLRA, MERT AZT MERTE MONDANI HOGY AZ Õ VÉLEMÉNYE SZERINT MILYEN AZ IGAZI NÕ ÉS MI A DOLGA (KÜLDETÉSE)?

Úgy látszik hogy ha nõ mondja meg hogy milyen az igazi férfi az úgy jó, de ha férfi mondja meg hogy milyen az igazi nõ, akkor szégyellje magát.

Jobban belegondolva az egész mehetett volna a feminista topicba is.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    A vélemény olyan, mint a s.gglyuk, mindenkinek van, de senkié sem ér többet, mint másoké

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A buszos kérdésemre nem kaptam FB-on válaszokat. Viszont elég tisztességtelen szöveget nyom a csoport adminja.

https://www.facebook.com/anagykekseg...04278489726073

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    3 vagy 4 órán át kerestem, de meglett a GPS-em. Tiszta idegroncs voltam már, nem tudtam hogy hová lett. Jó hogy megtaláltam, mert jól jön majd az utazáshoz. Meg persze az új helyen amúgy se fog megártani, nehogy eltévedjek a végén.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Errõl mindig az Elit alakulat egyik jelenete jut eszembe, mikor lelõtték a gépüket, és az ejtõernyõsök szétszóródva értek földet, a célzónán kívül.
    "-Eltévedtünk!
    -Nem tévedtünk el. Normadiába készültünk, és itt is vagyunk."

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    3 vagy 4 órán át kerestem, de meglett a GPS-em. Tiszta idegroncs voltam már, nem tudtam hogy hová lett. Jó hogy megtaláltam, mert jól jön majd az utazáshoz. Meg persze az új helyen amúgy se fog megártani, nehogy eltévedjek a végén.
    Mikor költözöl? Milyen helyen sikerül megvalósítani az erdei életet?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kb. 3 hét van még hátra. Majd készítek videókat a helyrõl, erdõrõl, házról mindenfélérõl. A ház egy kicsit messze van a várostól, úgyhogy az aggaszt egy kicsit, a másik meg hogy észak, tehát még a mostani helynél is hidegebb lesz. De ez van, más helyen drágák a házak és földek. Régen olcsó volt mindenütt, de régen viszont egyáltalán nem volt pénzem. Ez van. De remélem összejön a dolog és nem lesz gond.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Kíváncsian várom a videókat és a tapasztalatokat is.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 216
    Given: 254

0 Not allowed!
    Nem lesz gond, majd belerázódtok.
    Kíváncsian várjuk a bemutatót