0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Néhány hónapja már beharangoztam a blogom elindulását, mostanra már készen áll a nyilvánosságra.
Decemberben indítottam, aztán volt 4 hónap adásszünet, majd április vége fele újra írni kezdtem.
A blogom:
Kreatív Élet Vidéken
https://kreativeletvideken.blogspot.hu/
Ahogy a címében is áll, a kreativitással foglalkozom rajta.
Igencsak szerteágazó téma a kreativitás, amibe beleszövöm a saját történeteimet is.
Foglalkozok a spiritualitással, az elvi kérdésekkel és gyakorlati dolgokkal.
A 15. bejegyzésnél tartok éppen.
Vannak/lesznek rendhagyó bejegyzések is.
Tartalmas olvasást!
Olvasgatom a blogodat..és nagyon jó,csak így tovább!
Egyben csodálom a hozzáállásodat is!
Önzetlenül megosztod az ötleteidet és ezzel segítõ kezet nyújtasz az embereknek!
Irigylem a hitedet!
Sajnos belõlem lassan az emberek viselkedése kiöli ezt az érzést!Eleinte még megosztottam a kirándulások képeit ,a tapasztalatokat ,praktikákat..de ma már nem teljesen így gondolom!
Na mindegy..sok sikert és várom az új bejegyzéseket!
| Thumbs Up |
Alapvetõen segíteni/ötletet akarok adni az embereknek. Másrészt jól esik kiadni valahol az ötleteimet és meglátásaimat.
Nekem a kitartással/elkötelezõdéssel voltak/vannak bizonyos gondjaim, ezért is indítottam a blogot.
Régebben, amikor elkezdtem érdeklõdni a kreatív elfoglaltságok iránt, akkor nekem is hasznosak voltak a kreativitással kapcsolatos cikkek és blogok.
Amit akkor hiányoltam a cikkek/blogok többségébõl, az a hit/életmód/barkácsolás/saját gondolatok egyvelege.Nem láttam a rendszert benne, hanem csak annak egy szeletét.
Most ezt igyekszek pótolni egy ilyen blog formájában.
A fórumban elkallódhat a sok oldal között a kisregénnyi helyet felölelõ írásom, a blogban viszont könnyebb visszakeresni.
Ezt segíti a számozási rendszerem is ami az idõbeli elhelyezés megkönnyíti.
A blog ráadásul kötetlenebb és a nagy képeimmel nem lassítom a fórumot és nem is kell letörölni azokat idõvel.
Még ide is linkelhetem azokat a képeket.
Persze ide is írok ezen túl ugyanúgy ahogy eddig.
Mindent azért én sem osztok meg.
Lesznek új bejegyzések, hamarosan.
| Thumbs Up |
| Received: 255 Given: 301 |
Nekem is tetszik![]()
| Thumbs Up |
Frissült a blog, a molnárfecskékrõl szóló bejegyzéssel.
Van még pár félkész írásom, azok is felkerülnek majd apránként ahogy befejezem azokat.
Ahogy az idõm, de leginkább a kedvem és az ihletem engedi, úgy jönnek sorban a bejegyzések.
| Thumbs Up |
Új bejegyzés: Elsõ képmontázs
Saját készítésû képek növényekkel-kerttel kapcsolatban.
A jön majd a folytatás is elõbb-utóbb.
Nagyon tetszik a blogod, örömmel olvasom! Így tovább!
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
| Received: 255 Given: 301 |
Ne siesd el, ne ess a sorozatgyártás hibájába!
Most írok én is egy cikket, majd linkelem ide is, egy elemlámpa bemutató lesz belõle. Majd egy hete írom, fotózom a hozzávalókat de inkább átolvasom 100x és alakítok rajta itt-ott, hogy tökéletes legyen, mint tolom kifelé az összes otthoni lámpámnak a tesztjét de hiányos vagy szedett-vedett formában. Ha elolvasom akkor mindig találok valamit amit még fontosnak találok, vagy elfelejtettem megemlíteni, így szépen lassan összeáll egy minõségi iromány (reményeim szerint).
| Thumbs Up |
A sorozatgyártás mizérián már túlléptem.
Akkor írok amikor kedvem van hozzá és jön az ihlet.
A bejegyzések szövegeit gyakran írom meg több részletben.
Szoktam törölni szövegrészeket, javítom a fogalmazási pontatlanságokat és írok hozzá, amikor úgy látom jónak.
A helyesírás ellenõrzés már a szövegszerkesztõben lezajlik.
A fotók közül a legjobbak kerülnek be, de a fényképezõgép limitálja a minõséget.
Most éppen van 6, többé-kevésbé kész írás, egy részéhez már a kép is megvan.
A leendõ bejegyzés címekbõl is van legalább ennyi. Ötletbõl még több.
Olvastam a blogírással kapcsolatban is néhány blogot.
Törekedek a minõségre.