Oldala 62 of 106 ElsõElsõ ... 1252606162636472 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 611 to 620 of 1059

Topic: Járművek

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Azért a képlet nem ennyire egyszerû.
    Az automata nem szar és nem is romlik el gyakran. Ellenben ha fel kell újítani akkor egy használt suzuki árát ott lehet könnyen hagyni. Nem tudom mikor költöztél el itthonról de itthon is rengeteg automata váltós autó van. Már egyáltalán nem csak a prémium szegmensben, kisautókban is simán látni. És ha szar is akkor is van piaca, mivel ezzel mindenki tud menni, mint egy robogóval. Sokan ezért veszik, sokan pedig a kényelem miatt.
    A gond akkor van mikor veszel egy kintrõl behozott bizonytalan futású autót. Óra mutat mondjuk 200e-t de van benne 400e lazán. Aztán van pislogás mikor a szerelõ megmondja a felújítás árát. Márpedig nélküle nem mûködik az autó szóval meg kell csináltatni. Mivel autóiparban dolgozom így naponta találkozom ilyenekkel, prémiumban szemrebbenés nélkül 1 Mihály a váltó csere gyári felújítottra. Ha az sok akkor lehet lemenni olyan 6k-ra azzal, hogy itthoni szaki bõrözi meg számlásan, hivatalosan. Ez prémium márka, egy vw lehet olcsóbb bár ott is vannak árak ahogy hallottam. Amerikáról ne is beszéljünk, más dimenzió az ahol egy családi autó egy escalade, itthon meg egy ritka tank. Ott kidobják és beletesznek másikat, nem gond, vezetni amúgy sem tudnak manuálisat így ott nem is téma. Amúgy a kézi váltó is el tud romlani de sokkal nehezebb hazavágni, általában csak tömítõ szimmeringet kell cserélni benne, esetleg széthullik egy-két fokozat de a mostaniak kibírnak alap esetben egy autó élettartamot. Legalábbis én ezt látom.
    valahogy igy gondolom en is.
    nekem az automata valtos kocsiaim kozul eddig 2 nagy volt, a jaguar xj8 es most a jeep cheeroke meg egy kozepkategorias az opel omega. a nagy autokat ugy altalaban jobbnak tartom. biztonsagosabbak meg azert jobban ossze vannak rakva, szoval nekem ezek jonnek be. eddig valto problema nem volt automata valtos kocsiban, mondjuk manualisba sem. szerintem ez egy eltulzott dolog, hogy a valto majd tonkremegy. a feneket megy tonkre. elobb kell fekekre meg olajcserere kolteni mint uj valtora az tuti!

a kenyelem szempontjabol meg teljesen bajnok az automata valto! regen ugy voltam vele, hogy az szar mert nincs vezetesi elmeny aztan kijottem angliaba es volt lehetosegem nagy autot venni mert itt olcsoak. aztan mikor a szuzuki meg a citroen saxo utan beultem a jaguarba a 4 literes moci moge csak pislogtam azt hittem fel is fog szallni ugy ment. az automata valto meg az tette igazan elvezetesse a vezetest! de ez mar megint csak szemelyes velemeny, valakinek a manualis marad a kedvenc.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Imadom az automata valtot. Kuplungoljon aki bolond, a londoni csucsban, lepesben, orakig. Na, azota ertekelem. Az elromlik, nem romlik dologra: karban kell tartani. Mindent. A kezivaltos kocsit konnyebb javitani. Mindenkinek amit szeret.
    Adapt, survive, overcome!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma hatso diffi olajcsere, meg uj tomites volt a musor: image.jpgimage.jpg

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Uj, nagyobb gumik. 235/75/15. image.jpgimage.jpg

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    kéne tanács,ha van autóvillamosságis?!
    Szereztem egy 100 Ah-ás munka aksit,az obi-ból vettem egy kis napelemet,de a prospektje szerint csak szinten tart ,nem sokat tölt.
    Az a tervem,hogy egy bicikli elsõ villára szerelek egy kocsi generátort,a tengelyén a hûtõ rotorral(nem pénz a bontóból).Hátulra teszek lapátot,hogy irányba álljon.
    Levehetõ lesz.Azt tudom,hogy a kocsi rendes generátora nem jó ,nem tölti rendesen mind a két aksit.
    menet közben a menetszél tudja tölteni csak a munka aksit és megálláskor is mehetne ,ha fúj a szél.
    Van egy csomó 12V-os cuccom,mert négy keréken élek.Vízforraló,rádió,lámpák..meg csoda dolgokat lehet kapni a kamionos boltokba.
    Kérdések(mert ehhez nem értek)
    Számít e a generátornak,ha mondjuk 100-al megy a kocsi?
    Számít e milyen a generátor egy ekkora aksi esetén?
    Kell e valami védelem,biztosíték,töltésvezérlõ?
    Elõre is köszi!

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 200
    Given: 235

0 Not allowed!
    Forex Kft megoldása. Hatásosabb mint amit tervezel.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Forex Kft megoldása. Hatásosabb mint amit tervezel.
    Ez jó cucc ilyen van a céges kocsiban.
    De ez csak akkor mûködik ha megy a motor,ha megállok már csak merül.
    A két cuccra napelem/szélkerék azért gondoltam ,mert valamelyik mindig van.Ha nem süt a nap,rossz idõ van fúj a szél....

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 200
    Given: 235

0 Not allowed!
    Itt tök sötét van, ellenben szélcsend.
    Napelem jó lehet csak kell hozzá töltésvezérlõ. Abból olyat teszel a kocsi tetejére amiet nem szégyellsz. Szélkeréknek a generátor szerintem direkt hajtásban kevés, áttétellel tudom inkább elképzelni, hogy legyen fordulat hozzá, ahhoz meg kell a lapátméret, hogy megmozdítsa.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma kerekivszelesito felszerelese volt a program, szegecseltuk,meg ragasztottuk. Igy legalis az auto a szelesebb gumikon. Legszurot is akartam cserelni, de elbaltaztam, s rosszat rendeltem. Uj, komolyabb emelo is kell majd, mert a nagyobb gumik miatt a gyari nem eleg magas... Par kep: image.jpg image.jpg image.jpgimage.jpg

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!