Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
Nekem 25.000 az mennyi dollárban? Majdnem 100, az nekem túl drága. Akkor inkább vennék 20 darab 5 dollárost és az kitartana bármeddig. Eltörne az egyik, jöhet a másik. Vagy vennék a Kínai oldalról minõségi 12 dollárosból vagy 7-et. (Amilyet a múltkor is akartam, csak végül nem ért ide.) 1 késre 100 dollár túl sok. Talán a bajonettemért adtam 70-et, de az visszahozta az árát. Meg ott volt a Ka-Bar, az $63 volt ha jól emlékszem. Meg ez a legutóbbi, Cold Steel, ez $41 volt talán. Mind nagyon jó, bõven 100 dollár alatt. Igaz, ezek nem aprólékosan faragós kések. Viszont szükség esetén ujjnyi vastagságú ágakat simán lehet velük csapatni. (Vastagabbakat is Youtube tesztvideók szerint, de nekem nem lenne szívem õket tönkretenni, úgyhogy bükkerdõ kivágására nem vállalkoznék velük.)
nekem is a durvulasra ott a schrade 38 kesem, azzal lehet vadulni. 35 fontba / 14 ezer forintba kerult (postazassal egyutt) es az egy eleg nagy kes 1095hc acelbol, es ezen a kesen meg rajta van a vam is mert amerikabol lett behozva. es eletre szolo valos garanciat adnak hozza. a tokon elgyengult a pattent gomb, visszakuldtem, szo nelkul kuldtek helyette ujat.
a papica fele videokbol meg tudjuk, hogy milyen garanciat varhatok a magyar mester kes keszitoktol
25 ezer azert eleg sok penz egy kesert es akkor meg a postakoltseg is rajon 70 font folott vagyok. soknak tartom, foleg mivel olcso kategorias kesnek lett bereklamozva.