Oldala 103 of 184 ElsõElsõ ... 35393101102103104105113153 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,021 to 1,030 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Basszus! Már HódmezõLázárhely megyei jogú János belterületén is láttam szénfekete betolakodókat! Éppen egy biciklis idõs hölgyet nyomorítottak a kérdezõsködésükkel. Úgy tûnt útbaigazítást akartak. De mire leparkoltam és betájoltam magam, már eltûntek. Pedig akartam mutatni, hogy arra van Afrika GO HOME !!!
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Én biztosan nem bántanám õket, mivel nem egyértelmû hogy melyiknek mi baja, melyik miért utazott és mi a terve. A múltkor volt egy fekete fickó, talán az N1 tévén, õ mondta hogy nagyon szereti az országot, meg a panaszkodó bevándorlókat elmondta mindenféle ócska embereknek. Meg elmondta hogy miféle élet van az õ országában, meg hogy várja hogy mi lesz majd vele, de nem volt egy rossz szava se. Mesélte hogy naponta egyszer elsétál a kisboltba 650 forinttal. Ha mindegyik úgy viselkedne mint õ, akkor nem lenne semmi probléma.

Valószínûleg az kiabál és követelõzik a leghangosabban, aki valójában nem is menekült. Elég arra gondolni, hogy miért õrjöngene valaki, aki ingyen kap egy csomó mindent, be lett fogadva, holott ha otthon maradt volna akkor valószínûleg a lebombázott háza romjai alatt feküdne. Úgyhogy én úgy gondolom hogy azok követelõznek, akik valójában nem is menekültek és kizárólag csak a pénzért utaztak le néhány ezer kilométert.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 200
    Given: 234

0 Not allowed!
    Valamelyik nap elmentünk fagyizni a gyerekkel.
    Elsõ a sorban cigány család, utána fehér család, aztán egy néger a kölkével, utána mi, erre beáll mögénk két ferdeszemû.
    Gyönyörû, Budapest, MA
    Szóval nagyon itt van már ez a multikulti dolog. 5-6 éve még elvétve volt egy két negro, azokról is tudta mindenki, hogy kicsoda vagy hol dolgozik. Most már mindennapos dolog, hogy elsétál egy-egy az utcán. Hogy mit csinálnak? Senki sem tudja, csak vannak. Közmunkára azért én elhajtanám mindet, ha valamit kap akkor valamit tegyen is érte. Ja és nem ám kapjon önkormányzati lakást meg ilyen-olyan támogatást. Csak mint a magyar. Közmunka éhbérért, mellé minimális segély amit bárki kapna és oldja meg az albérletet is. Ha már annyira egyenjogúság van akkor nekik ne járjon már több, mint az átlag magyarnak!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt mondjuk én se értem hogy ha már valaki bemegy egy országba és pénzt akar, akkor miért nem lehet neki közmunkát adni vagy valamit. Takarítgasson, seperje a fõutcát, vagy valami.

Senior Member suuperbus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most komolyan. Az egyik útbaigazítást kért, a másik fagyizott. Pesten valóban rengeteg turista költi a pénzét, sokan közülük feketék, sárgák, barnák. Én nem látok ebben semmi problémát.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Erre nem is gondoltam, pedig lehet hogy tényleg errõl volt szó. Lehettek turisták is.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 200
    Given: 234

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló suuperbus Hozzászólás megtekintése
    Most komolyan. Az egyik útbaigazítást kért, a másik fagyizott. Pesten valóban rengeteg turista költi a pénzét, sokan közülük feketék, sárgák, barnák. Én nem látok ebben semmi problémát.
    Nem értem miért rinyálnak a turisztika miatt. Ha ezek itt túristák akkor jó, mert én nem szeretném, hogy itt maradjanak de a vendéglátóipar is a csúcson járhat a jelek szerint. Ja nem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A vendéglátóipar a bevándorlókkal is jól jár. A fagyisnak mindegy hogy a turista a más országban megdolgozott keresetét költi, vagy a magyar állam pénzét. Persze az csak az ország szempontjából nem mindegy.

Senior Member suuperbus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Abban látom ennek a kérdésnek a lényegét, hogy az állam mennyire tudja a kezében tartani a folyamatokat. Ha teljesen ellenõrizetlen a folyamat, akkor az államnak joga és kötelessége fellépni bárkivel szemben, aki bejön ide. Ha ellenõrzött a folyamat akár bevándorlás akár menekültek, akkor rendben van. Az pedig valóban minden ország saját döntése, hogy mekkora mértékû bevándorlást tart helyesnek. jelenleg itthon a határon túli magyarok jönnek be nagy számban. Ez a hazai népességmutatók miatt jó, de ezzel csökkennek a kinti magyar közösségek. Kétarcú folyamat.

Annyiban pedig határozottan bevándorláspárti vagyok, hogy aki tehetséges és becsületesen boldogul, hasznára van az országnak, hát az jöjjön be. Ha megnézitek õk jellemzõen olyanok, akik itt tanultak, itt nõsültek meg és a hazai kultúrát, viselkedésformát, szokásokat részben vagy egészében átvették. Ami pedig a legfontosabb: megtanultak magyarul. Orvosok, mérnökök, vállalkozók (igen, étteremtõl kezdve informatika van itt minden).

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megszaporodott a rendõrségi kisbuszok forgalma itt is.
    Tegnap egy 6-os konvoj haladt a határ fele este 10 óra után, tegnapelõtt pedig egy 8 jármûvet számláló konvoj gurult a határ felé.
    Mindkét esetben a kisbuszok voltak többségben.

Ezek szerint éjszakánként 50-100 illegális bevándorló próbál ide bejutni, olykor szakadó esõben.
    Gondolom nem néztek utána(akár egy könyvben), hogy milyen az a nedves kontinentális éghajlat.

A topic keresõszavai: