0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
Received: 70 Given: 51 |
Új céges telóm Nokia Lumia 730 lett.
Lassan ugyan de tölti a lidlis napalemes töltõ. Tiszta mázli, mert az Asha300-at nem töltötte de a Nokia 5230-at igen-ez még megvan.
A Ni-Cd akkumulátort lehet gyors tölteni, sõt nagyon szereti a nagy áramú töltést! A 0,1C csak a formázó töltésre használják.
A Ni-Cd aksit tölthetjük akár 2-3C-vel is, még a hatásfoka is jobb! Elég jól bírja a túltöltést is.
És még nagyon sok jó tulajdonsága van, de a nehézfém tartalma miatt már be van tiltva. Csak ipari cellaként kapható.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Én jelenleg power bankkal való fõzésen gondolkozok, mert nem tûz gyújtás,és nem jár füsttel mert könnyen észre lehet venni hogy ott tartózkodom meg a tûz fénye miatt is, mert olvastam valahol hogy egy égõ gyufa szálat kb 1 km-rõl is kilehet szúrni nyílt terepen és hát halottam hogy van olyan ellenállás ami feszültség hatására hõt termel pl. Bojler es csak az a kérdés hogy 5 volt hatására is mûködne-e?
Vízelemes töltõ.
https://www.youtube.com/watch?v=5Ktui4bEElk
Thumbs Up |
Received: 211 Given: 243 |
Talán itt lesz a legjobb helyen:
Most két filléres diy powerbankot teszteltem és írtam róluk blogomban. Majd idõvel a napelem is elõkerül![]()
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Köszönöm, rendeltem is
http://kinaicuccok.blog.hu/2017/03/0...zseblampa_aksi
Ilyent is regota vartam, mert kellene pár, csak eddig nem sikerult jót vennem. Nagy segitsegek az ilyen tesztek.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Akkuból csak márkásat szabad venni, de ha kérdezel akkor én is szívesen segítek. Én ezekben vagyok otthon jobban, te meg másban, majd abban te segítesz nekem ha kérdésem lesz![]()
Thumbs Up |
A heti cikkemben napelemet teszteltem. Régóta vártam, hogy csökkenjen az áruk, most elérte azt a szintet, amit már elfogadhatónak tartok. Úgy néz ki, hogy bevált.