Ez durva.

Így alázták meg szexuálisan a gólyákat

"Megalázó feladatokat kellett megoldaniuk a Budapesti Corvinus Egyetem budai campusának gólyáinak két évvel ezelõtt Szarvason. Az eset után senkit sem vontak felelõsségre, amit az egyetem azzal indokolt, hogy nem kényszerítették a hallgatókat a szexuális vonatkozású játékokra.

A környezetgazdálkodási agrármérnök, kertészmérnök és biomérnök gólyák számára szervezett gólyatáborában elõre nem ismertetett feladatokat kellett teljesíteniük a hallgatóknak, 8-10 néhány fõs csoportban - írta meg a Vs.hu. Állítólag elõre nem ismert feladatokról volt szó, amelyeket a második nap éjjelén kellett megoldaniuk, és amelyek teljesítése kötelezõ/elvárt volt, azzal együtt, hogy mindenki önként tette.

A mackósajtos feladatra kétféleképpen emlékeztek a VS-nek nyilatkozó hallgatók.

Abban nem volt eltérés, hogy az alsónadrágot lehúzva kellett a fiúknak térdeplõ helyzetbe kerülni. Ezt követõen arccal – orral, nyelvvel – kellett feltolni a sajtot a gólya ánuszába, majd kiharapni onnan.

Ugyanerrõl egy másik forrás úgy emlékezett, kézzel kellett a sajtot feltolni, csak az utolsót kellett a csoportvezetõnek kiharapni vagy kinyalni,
ha már 7 darabot sikeresen bejuttattak a gólya testébe.

A lányokra más feladat várt.

A csoportonként kijelölt lányoknak le kellett térdelniük, és be kellett venniük a szájukba a kijelölt fiúk lába közé tett pálinkásüveget, szemben a fiúval.
Az italospalackot a megjelölt vonalig kellett benyelniük, csak az ért pontot az éjszakai versenyben az adott csoportnak. A VS Információi szerint a feladatról a lányok nem tudtak és nem választhattak, hogy akarják-e teljesíteni.

A gólyatáborban történtekrõl sem a BCE, sem az EHÖK nem adott tájékoztatást. A BCE vezetése elismerte, hogy vizsgálatot indítottak az eset után, de az is kiderült, hogy a fegyelmi eljárás megindítását nem tartották indokoltnak. Ezt azzal magyarázták, hogy a részvétel a gólyatábori vetélkedõn önkéntes volt, és senkit sem kényszerítettek."

http://www.origo.hu/itthon/20160821-...etem.htmlORIGO 2016.08.21.

"Menjetek iskolába, ott sok jó dolgot tanulhattok és tapasztalhattok!"

Persze, "senkit nem kényszerítettek". Nálunk is önkéntes alapon ment a gólyaavatás. Megmondták hogy nem kötelezõ ott lenni. Csak hozzáfûzték hogy aki nem megy, azt az idõsebb diákok egész évben zaklatni fogják, kötekedés, lökdösõdés, fenyegetõzés, esetleg verés is. Megalázó baromságok, leöntenek tojással, liszttel, ilyesmik, aztán ott röhög rajtad mindenki, a tanárok is, az igazgató is, mert milyen k-va vicces dolog. Szerintem ezek a baromságok kimerítik a BTK-t is. Idõsebb diákokat is be lehetne ezért vinni és el lehetne ítélni, de a tanároknál is mondjuk kiskorú veszélyeztetése, esetleg segítségnyújtás elmulasztása, vagy akármi.