Oldala 107 of 184 ElsõElsõ ... 75797105106107108109117157 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,061 to 1,070 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Na kérlek, a métere 17milliós kerítés, amit a fosóhomokra raktak és egy félbéna is alá tehát nulla és nulla védelem azért is, mert magyar területen van, ergó b@szhatod, mert itt fogtad meg megy a menekülttáborba =átjáróház. Viszont a LézerJani magánszámlája kerekebb lett.

A határt védõ sünökrõl meg annyit, hogy plázapicsa módjára mikor látom rohanni öket az Árkádba csipsz-kóla kombóért a rúd Rákóczi szalámit és a rántothúst meg bebaszják a konténerbe az nekem nem növeli a biztonságérzetem, sõt ezek után szerintem a rendõrség egy katasztrófa mellett elõbb szétesne, mint a Retek klub. De vicces mikor a hajléktalanok verekednek a szalámiért... és igen többször láttam ezt a szitut többedmagammal, nem urban legend.

Plusz amig nem izmozott Viktor addig nulla gond volt a migránsokkal mert reggel átsétált tiszaszigetnél, 10re a szegedi állomáson volt, max este 6ra bécsben volt. Nekünk nulla forintba került. Most etetheted te a németek helyett.

Ezen az se változtat, ha visszaküldik, mert másnap reggel újra berlinben lesz.

Tapasztalat: tört be hozzánk migráncs. 2 bicómat és egyszer a pénztárcámat meg magyar állampolgárok lopták el. A migránst lecsukták érte a "honfitárak" ellen még nyomozni se mert a rendõr.

Bûnözés. Nézd meg kérlek, hogy az elmúlt mondjuk 2 hónapban hány bûncselekményt követett el migráns, hányat román vendégmunkás és hányat pl 8.kerületi diszpolgár. Létszámarányosan se a migránsok fognak nyerni. A román vendégmunkásoktól jobban kell félteni a nõdet, mint a Szírektõl...

Majd szidd a migránsokat mert ellopták az állami földeket, csõd szélén az e.ü. és biztos achmed miatt lesz államcsõd meg miatta van 70%os adóterror, meg miatta van munkanélküliség 26 éve...

A migránskérdés PROBLÉMA. Kb a 20.legnagyobb problémának már lehet mondani jelenleg. Csak van elõtte 19 amit meg emiatt leszar mindenki.
    magánvéleményem:
    Szerintem nem az a baj ha 7000miráncsot ide akarnak telepíteni, hanem az hogy közel 700000 magyar lépet le az országból
    Last edited by GaborV; 08-21-2016 at 03:00 PM.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    Útmenti fákat gyújtanak meg, téglát, sõt gyújtóbombákat vágnak a calais-i bevándorlók az autósokhoz

"Egyre elviselhetetlenebb a Csalagútba tartó autósok helyzete Calais-nál. Migránsok bandája támadja õket. Számuk már 9 ezerre nõtt. A német jobboldali hetilapnak nyilatkozó egyik kamionos azt mondta, hogy „a nap 24 órájában állandóan erõszaknak vannak kitéve”. Útmenti fákat gyújtanak meg, téglát, sõt gyújtóbombákat vágnak hozzájuk. Rendõr meg sehol. A sofõrök egyre inkább féltik az életüket. A brit fuvarozók szövetsége, a Road Haulage Association a katonaság bevetését követeli."

http://www.focus.de/politik/ausland/...d_5839950.html

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Elég megnézni Röszke környékét, a vonulási útvonalon mekkora szeméthegyet hagynak hátra. Röszkénél pedig árulják a környékbeli gazdák földjérõl "betakarított" gyümölcsöt. Ez tegnapi hír, déli irányból hazatérõ ismerõseim személyesen látták. Volt bõven idejük nézelõdni, mert 2 órát tartott, amíg átléphették a határt. De ez is biztosan agymosás hatása, különben ezt senki sem venné észre. Az is biztosan agymosás hatása, hogy többségüknek még a személyazonossága sem állapítható meg egyértelmûen. Egy európai állampolgárnak, vagy amerikainak, de akár kínainak, vagy vietnáminak is megfelelõ okmányokkal kell igazolnia magát, ha utazni akar. Nincs is más alternatívája. De valami oknál fogva most egy ismeretlen származású és összetételû tömegnek olyan jogosítványokat akarnak adni, hogy õrájuk semmiféle törvény nem vonatkozik. Ez a legnagyobb baj ezzel.
    Az európai joggyakorlatban rendszerint megengedett a pozitív diszkrimináció, itt a migránsok javára nyilván errõl van szó. Igen ám, de a történelem során már bebizonyosodott, hogy az ilyesféle diszkriminációk polgárháborúhoz vezetnek. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy üzleti köröknek ez célja lehet, hiszen a polgárháborúban a gazdaság visszaesik, lepusztul sok minden. Újjáépítés kell, melynek kölcsön a vége. És a jól menõk között ki ne szeretne ma jövedelmezõ kölcsönt kihelyezni? Tulajdonrészeket szarért-hugyért megvásárolni úgy, hogy majd még az eladó fizetni is fog érte? Persze nyilván ezekre is csak agymosottak gondolhatnak.
    Igenis elõre kell inni a medve bõrére! Késõbb már nem biztos, hogy lesz rá lehetõség.

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Kapcsolódó hír:
    http://www.origo.hu/nagyvilag/201608...akossagot.html

Terrortámadásra készítik fel a németeket

A német kormány olyan terrorcselekményre vagy katasztrófahelyzetre felkészítõ tervet fogadna el, amelyben arra kérnék a lakosságot, hogy halmozzanak fel 10 napra elegendõ élelmiszert – írta Frankfurter Allgemeine Zeitung.

...

A javaslat ugyanis elõírná, hogy a német lakosságnak fel kell készülnie egy esetleges terrortámadásra vagy katasztrófahelyzetre, méghozzá úgy, hogy
    10 napra elegendõ élelmiszert és 5 napra elegendõ ivóvizet kell felhalmozniuk.

...

A javaslatok között szerepel, hogy mindenki tartson otthon elemlámpát, gyertyát, gázpalackról üzemeltethetõ konvektort, valamint megfelelõ mennyiségû gyógyszert.

...

Kezdõdik Apúúúú....
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez nagyjából minden ország katasztrófavédelmi weboldalán fenn van. Mit tarts otthon és mennyit. Azt hiszem a magyarén is fent van, az amerikain meg biztosan, mert a múltkor néztem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megkérdeztem egy cikk alatt, hogy "ha a burkinit betiltják, akkor az "õslakosok"-at nem zaklathatják a hatóságok ha azok is hosszú ujjúban, nadrágban és kendõben vannak?". Hú hogy mit kaptam érte. Azonnal "rohadtlibsi", lettem meg "muszlimimádó", meg "Európa-ellenes féreg".

Mennyi értelmi fogyatékos ember. Kaptam ebbõl vagy 5 ilyen reakciót, de olyan válasz ami tényleg a kérdésemre irányult volna, nem érkezett.

Pedig szerintem jogos. Ha a hosszú ujjú+nadrág+kendõ betiltásra kerül, illetve már került is, akkor az úgy nem terjed ki az õslakos franciákra is? Láthatóan az eléggé testhez simuló ruha. Nem hinném hogy bármit elrejthetnének alatta. Illetve nyár után mi lesz? Mert akkor viszont jön a pufi kabát, ami alá lehet rejteni bármit. Amúgy is, mit számít a ruházat, nem az a lényeg hogy valaki elkövet-e valamit? A teherautós tömeggyilkos nem viselt burkinit. Akkor õ "jó fej csávó"? Számít az hogy õ hogy nézett ki és milyen ruhát viselt? A muszlim férfiak szakállasok. Akkor a szakállat is betiltják? A szélsõségesek Toyota teherautókat használnak. Akkor az is be lesz tiltva? Szerintem ez egy ritka nagy baromság.

Ráadásul már elkezdõdött az, hogy a HVG hõsöknek hívja azokat akik mégis felveszik és viselik a tiltás ellenére is. Már a "szabadság jelképének" tekintik.

Ezt ennyire nem látták elõre? Túl sok a buta ember a világon, a logikus gondolkodás már nem divat. Jött helyette az online mocskolódás, fenyegetõzés, akár ok nélkül is. Visszafejlõdik az emberiség gyagyás szintre.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Megkérdeztem egy cikk alatt, hogy "ha a burkinit betiltják, akkor az "õslakosok"-at nem zaklathatják a hatóságok ha azok is hosszú ujjúban, nadrágban és kendõben vannak?"
    Hát igen...ennyi erõvel a búvárruhát is be kell tiltani(fedi az egész testet).....ja szörfruhát is+a bicajos ruhát is+az olimpián is bikinibe ússzanak a csajok .....a torony ugrás nem lenne semmi látvány....

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Láthatóan az eléggé testhez simuló ruha.
    3128296_76b806e4357cebb3e6ca405d6934c510_wm.jpgFürdõkocsi a XX. század elején
    3128212_f418311e180538745007a10ed115901b_wm.jpgFürdõruha 1915-bõl
    bikini_kozepkor.jpg
    A 18. században a nõk ismét barátkozni kezdtek a vízzel, egyre divatosabb lett az úszás és a szabadtéri fürdõk. Be kell ismerni, sok víz nem érte a hölgyek testét, hiszen hosszú ruhát és köntöst viseltek és nagyon ügyeltek arra, hogy öltözékük még vizesen se legyen átlátszó. A köntös aljára nehezékeket erõsítettek, hogy még a vízben se emelkedhessen az anyag a térdük fölé.
    bathing_machine.jpg
    Ne úgy képzeljük el a dolgot, hogy a hölgyek valahol a parton átöltöztek és vidáman besétáltak a vízbe, majd a lubickolás végeztével víztõl csöpögõ (testre simuló!!!) klepetusban – ellenkezõ nemû sétálók vizslató pillantásainak kereszttüzében – kiballagtak volna a partra, hogy elheverjenek a fövenyen. Ilyen provokatív viselkedést nem engedett az illem. A tengerparton csak kifogástalan öltözékben jelenhetett meg egy hölgy. Mi volt akkor a megoldás? Hát a bolond fürdõ etikett nélkülözhetetlen eleme, a fürdõkocsi.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Hát igen...ennyi erõvel a búvárruhát is be kell tiltani(fedi az egész testet).....ja szörfruhát is+a bicajos ruhát is+az olimpián is bikinibe ússzanak a csajok .....a torony ugrás nem lenne semmi látvány....
    Tegnap én is pont a búvárruhát írtam oda. Egyre gondoltunk.

A ruha-rendõrség csak nem hangzik úgy mintha egy nyugati társadalmi dolog. Itt a nagy liberalizmus, a demokrácia, meg az egyéb nagy szavak, lehet péniszt pörgetve felvonulni az Andrássy úton, de legalábbis orális szexet imitálva, bõrtangában és bundabugyiban, lehet bárhogy öltözni, lehet bárhogy kinézni, senkit nem szabad érte kritizálni, minden megengedett. Ugyanakkor ha valaki felvesz egy ilyen kezeslábast, ez meg hirtelen törvénysértés?

Meg ahogy írtam is, most akik mégis viselik, azokból mind mártírt csinál a média és a sajtó. Tehát a tiltással pont az ellenkezõjét érik el!

De van egy kettõsség is benne, mert mielõtt még téma lett a burkini, elõtte aki vallásos keresztény volt, az elmondta a nõket mindenféle szemérmetlen ribancoknak, ha túl rövid szoknyában vagy hasmutatós pólóban voltak. A túl kevés ruha ellen ment az uszítás. Most meg itt van ez a helyzet és pont ugyanazok az emberek hirtelen a túl sok ruha ellen uszítanak.

Meg hogy "ez a 21. század" és már nem kell eltakarni semmit. Tényleg? De pár hete még az ellenkezõjét mondták. Meg ha a 21. század, akkor politikailag miért konzervatívok annyira hogy némelyik a 17-19. század Magyarországát hozná vissza?

Igazából nincs nyomós ok a betiltásra. Arra lenne ok hogy ne engedjenek be senkit ha segélyért megy egy országba. Aki háború elõl menekül az megáll Törökországban. Az EU-nak úgy kellene segítenie, hogy törököknél intézné a helyzetet. Meg bedarálni az egész ISIS-t, egy offenzívával, aztán a férfiak alapítsanak önvédelmi csoportokat hogy ha esetleg újra feltûnnének a szélsõségesek a térségben. Meg nem kellene a szír kormányt b-tatnia Európának meg az USA kormányának. Jelenleg az egész helyzet egy nagy katyvasz, elõször ezt csinálják az EU vezetõi, aztán az ellenkezõjét, ezt mondják aztán az ellenkezõjét, beengedik õket, aztán mondják hogy nem gyakorolhatják a vallást. Mint mikor Magyarország megállította õket, akkor ment a sivalkodás hogy nem lehet hiszen szegény menekültekrõl van szó, aztán továbbengedte õket a magyar kormány, aztán meg azért ment az õrjöngés hogy nem lehet csak úgy beengedni õket, mert azt az EU törvényei tiltják.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Jövõ hét végén megyünk Ásotthalomra megnézni hogyan fogják el a migránsokat. Majd beszámolok róla, ha hazaértem...

A topic keresõszavai: