Oldala 109 of 184 ElsõElsõ ... 95999107108109110111119159 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,081 to 1,090 of 1834

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Kentucky kell neked meg Arizona. Szuperbarátságos népek laknak arra. Mindkét állam nagyon tetszett. Európában semmi kedvem nem lenne utazgatni.

Vidéken is jártál vagy csak nagyvárosokban? Az is számít. Tudod Pest és falu között is nagy a szakadék.

Ilyen egy pénz alapú világ tele elfojtott fusztrációkkal.
    Passzív-agresszívak? Vagy esetleg politikáról hallanak valamit és amiatt lepontoznak? Sose lehet tudni.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Hollandiáról még annyit, hogy a fû nem azért legális, mert annyira szabadszellemûek, hanem tapasztalataim szerint azért, mert "nekünk ezt is szabad! b*sszátok meg! nekünk LEHET! érted??" kb ez a hozzáállás. Egész hollandia egy felfújt diznilend, amikor átléptem a holland-német határt hirtelen úgy éreztem, hogy hazaértem, pedig erõteljesen nyugaton voltam, a tengertõl pár mérföldre, mégis hirtelen "normális" közegben éreztem magam.
    Belgiumról és hollandiáról a vurslik, a csicsás dolgok, drága édességek, csokoládék, és nagyon erõsen a francia hatás érvényesülését éreztem.
    A hollandok gyakorlatilag a németek összes rossz tulajdonságát egységesen birtokolják...
    Tudom egyszerûen furcsa ennyi negatívumot hallani de én ezt tapasztaltam. Ha valaki mást tapasztalt javítson ki.
    Ami a legjobban meglep, hogy olyan szinten meg tudják magukat játszani, hogy például ölelkezve köszönnek el, de a vendégkönyvemben már sértõ megjegyzéseket hagynak, ez félrevezetõ. Egy pszichedelikus fesztiválon is részt vettem, maga volt a sátánista fertõ.
    Azt hittem jófej hippikkel leszek körülvéve, de olyan volt az egész mint egy bolondokháza, tele drogossal. Egyáltalán nem voltak kedvesek, gyanakvóak voltak és visszautasítóak. Nehéz ügy, de legalább tudom mi a valóság és végre egy életre leomlani látszik az a hippi-mese illúzió, amibe a legtöbb drogfüggõ ringatja magát...
    Összességében azt kell mondanom, hogy a hollandok-belgák, stb. valószínûleg kedvesek az emberrel, de a vendégkönyves tapasztalatom alapján a háttérben mélységesen lenézik.
    Ezt olyan szinten tudják, ahogy írtam ellensúlyozni, hogy képesek öleléssel elköszönni miközben rossz dolgokat gondolnak rólad. Tehát ha valaki nyugatra megy és azt tapasztalja, hogy az emberek kedvesek, ne dõljön be ennek az illúziónak, legfõképp ne a hollandoknál és a belgáknál.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    épp most írtam egy kiegészítést a hozzászóláshoz. Elvileg a moderációdra vár, hogy jóváhagyd.
    Kisvárosokban jártam fõleg. Vidéken nem igazán, de tervbe van véve. Eddig csak a németekkel volt jó tapasztalatom.
    Szerintem passzív agresszívak.

Mennék amúgy amerikába nagyon (körbenézni), de útlevél, vízum, 5000 dolcsi, stb.
    Itthon még elrendezetlen hivatalos ügyeim is vannak :/

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    "Tiltakoznak a borsodi romák az illegális bevándorlás ellen.Féltik a munkahelyüket és a családjukat."
    Kicsit elgondolkodtam ezen a híren!
    A kerítés ,az intézkedések,a törvények,rendeletek nem tartják vissza a végtelenségig,a világ méretû népvándorlást.Egyenlõre ezrével mennek az emberek minden kontinensen a jobb élet felé...de a klíma megváltozásával és a globális gazdaság látható összeomlásával,államcsõdökkel sújtott világban tízmillió számra kelnek útra az emberek!
    Ez a jelenség minden kontinensen polgárháborúkhoz fog vezetni az õslakosok és a honfoglalók között!
    Elgondolkodtam,hogy a romák sokkal összetartóbb nép mint az európai ember és karakánabb,tökösebb a fellépésük is.
    ...amíg az európai ember még mindig ül a golyóin és üti az okostelefont és falja a pörköltet,irigykedve fikázza a szomszédját,felebarátját...addig a romák kezdenek gondolkodni!
    Mi a véleményetek errõl?

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 254
    Given: 300

0 Not allowed!
    Csak a saját "élõsködõ" életmódjukat féltik szerintem. Tisztelet a kivételnek!!!

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Ma voltam t*sco-ban, egy pultnál két rendõr ácsorgott, a rajta lévõ plakátok szerint határvadászokat toboroznak
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Egyebkent egesz jol vegyulnek itt nyugaton az arabok/ feketek a gyonyoru fiatal lanyokkal. Nem is ertem mi a titkuk. Oke h a fiatal csajnak a rosszfiu kell de h ennyire???

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Egyetertve doommal szerintem is tudnak valamit. Ezek az emberek sokkal durvabbak a ciganyoknal.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Ma voltam t*sco-ban, egy pultnál két rendõr ácsorgott, a rajta lévõ plakátok szerint határvadászokat toboroznak
    Osszanak fegyvert és lõszert azután megyek társadalmi munkában is vadászni....
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Nekik is van mitõl tartaniuk. Most a romák egy része a májer, a kemény arc, de X arab után mindjárt elcsuklik a hangjuk az tuti. Dél-Afrikát érdemes megnézni, az õslakos feketék gyûlölik az északról érkezõ fekete bevándorlókat. Az USA-ban is volt gond, hogy az új nigériai bevándorlók összeakasztották a bajszukat az Amerikában született feketékkel. Van dél-amerikai vs. fekete is. Van hogy a bandaháborúkat is e szerint csinálják.

Ha meg az lenne a kérdés, hogy kik a rosszabbak ha szervezett és erõszakos bûnözésrõl van szó, akkor lehet hogy az arabok jönnének ki elsõnek. De úgy érzem hogy elõbb-utóbb majd kiderül.

Ugyanakkor nem tudom hogy a segélydologgal mi van. Ha jönne is 1 millió arab segélyes, attól a nem dolgozó romák is megkapták a segélyt. Csak az állam a kezébe venné az ostort és jobban hajtaná a nagyon dolgozó embereket, hogy még többet dolgozzanak. A legnagyobbat mindenképpen a dolgozó emberek fogják bukni.

Franciáknál is van 1000 féle-fajta-színû-származású menekült bevándorló akárki. Mégis mind kapja a vagyon-segélyeket.

Egy biztos, ha elkezdõdik a betelepítés, akkor senki ne számítson semmi jóra. :-I Persze ez csak az én személyes véleményem.

A topic keresõszavai: