Oldala 36 of 46 ElsõElsõ ... 263435363738 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 351 to 360 of 451

Topic: Lábbeli (bakancs, cipõ, túracipõ, surranó és minden más)

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Azért az 5.11 termékekre sok mindent lehet mondani, csak azt nem hogy gagyi...

Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Ez is egy túlárazott kínai gagyi. Normális túra vagy munkavédelmi bakancsot vegyél ha jót akarsz.
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Azért az 5.11 termékekre sok mindent lehet mondani, csak azt nem hogy gagyi...
    Nem,abszolute nem gagyi..egyik termékük sem!Viszont erõsen funkcionális.Amire kitalálták arra kifogástalan.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hol gyártják? Egyébként milyen érdekes hogy a kommangyíkos bakancsok milyen egykaptafásak, biztos nem abban a kínai üzemben rakják össze mindet.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Hol gyártják? Egyébként milyen érdekes hogy a kommangyíkos bakancsok milyen egykaptafásak, biztos nem abban a kínai üzemben rakják össze mindet.
    Két malomban õrölsz!..nyilván való,hogy az olcsóbb befektetést igénylõ helyeken gyártják!
    A minõség kérdéskörét azért tisztázni kell!
    Az 511,Haix..kifejezetten katonai és rendvédelmi dolgokat gyárt(jó van melóvédelem is)....ez erõsen behatárolja a felhasználást is....exrtém rövid vagy középtávú használat...aztán a katona kap egy újat!Erre tökéletes!Amire nem...családi városnézés,teljesítmény túra,kempingezés,hegyvidéki túrázás...ezekre más-más cipõt kell választani...akár egy strandpapucsot.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Doom
    5.11 melyik seregnél van rendszeresítve? Haix és az extrém használat az 2 külön dolog! Nekem 2013-as MH gyártású van nyári (jobb minõségû) fél év alatt 2-szer szakadt el a varrás, pedig vigyáztam rá és kezeltem rendesen. Ha megvarratom akkor meg vége a membránnak.... Igaz a Tisza bakancstól még így is fényévekkel jobb!
    Saját tapasztalatom szerint a teljes bõr 2 sorosan vart bakancsok érnek valamit a többi csak játék.

Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jah, a többi csak játék...
    Nekem kurvára nem mindegy hogy kevesebb mint 2 kilót cipelek a lábamon vagy 4-et...

Doom
    5.11 melyik seregnél van rendszeresítve? Haix és az extrém használat az 2 külön dolog! Nekem 2013-as MH gyártású van nyári (jobb minõségû) fél év alatt 2-szer szakadt el a varrás, pedig vigyáztam rá és kezeltem rendesen. Ha megvarratom akkor meg vége a membránnak.... Igaz a Tisza bakancstól még így is fényévekkel jobb!
    Saját tapasztalatom szerint a teljes bõr 2 sorosan vart bakancsok érnek valamit a többi csak játék.
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Milyen bakancsokat hordtál ami 4 kg? Jó a könnyû bakancs ha van lehetõség 3-6 havonta cserélni, mert kb. annyit bírnak.

Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    2013-ban vettem, köszöni még jól van.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem az egyik legfontosabb opció, hogy 49 körüli méretben lehessen kapni... Nem nagy a választék...

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Katafrakta Hozzászólás megtekintése
    Nekem az egyik legfontosabb opció, hogy 49 körüli méretben lehessen kapni... Nem nagy a választék...
    Nekem 48-as méret kell. Nem vagy egyedül. Szerencsére van pár ilyen méretû lábbeli is, de nem nagy a választék.

A topic keresõszavai: