Oldala 73 of 177 ElsõElsõ ... 2363717273747583123173 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 721 to 730 of 1767

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 923
    Given: 955

0 Not allowed!
    Jól el is ment a napom rá. Reggeltõl délutánig néztem hogy milyet vegyek. Nem csináltam egész nap semmit, csak a Netet bújtam árak és értékelések után. Találtam egy 24"-ost. ASUS-on gondolkoztam, de a mostani monitorommal eléggé megjártam, sose mûködött rendesen. Halott pixelek, "screen tearing". Igaz, az esést jól bírja, Bella macskánk vagy 5x lelökte a padlóra és bár a gombok nem jók már rajta, maga a monitor még megy. :-/ De úgy gondoltam hogy most valami olyat újítok ami jobb eséllyel fog hibátlanul mûködni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    A hagyományos képcsöves monitorok nagy elõnye, hogy komolyabb méretû macska sem tudja lelökni

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Fogsz 2 téglát és lesúlyozod vele a talpát...
    Ha kell varratsz rá plüssteknõsöket...
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Jól el is ment a napom rá. Reggeltõl délutánig néztem hogy milyet vegyek. Nem csináltam egész nap semmit, csak a Netet bújtam árak és értékelések után. Találtam egy 24"-ost. ASUS-on gondolkoztam, de a mostani monitorommal eléggé megjártam, sose mûködött rendesen. Halott pixelek, "screen tearing". Igaz, az esést jól bírja, Bella macskánk vagy 5x lelökte a padlóra és bár a gombok nem jók már rajta, maga a monitor még megy. :-/ De úgy gondoltam hogy most valami olyat újítok ami jobb eséllyel fog hibátlanul mûködni.
    Nekem egy Dell monitorom van félprémium panellel immár több mint 3 éve. Elõtte Samsung Syncmaster 940n volt, aminek a tápegységével szívtam meg.

Ennek a 21,5"-os kis tesója van nekem itthon:
    https://ipon.hu/webshop/product/dell..._fekete/185565
    0,6% a meghibásodási aránya (a 3 éves garancia idõn belül), ami azért elég jó.
    Nem mai technológia, de megbízható és alacsony energiafogyasztási értékekkel rendelkezik.

Egy pici hátulütõje, hogy filmezéshez alaposan be kell állítani, hogy valóban fekete legyen a fekete színárnyalata.

Ezt nyugodt szívvel tudom ajánlani, ha az 1920x1200-as képernyõfelbontás elég lesz.

Én személy szerint kerülöm az Asust. Túl sokat reklámozzák magukat és olykor nem is olyan kiválóak a termékeik, mint ahogy reklámozzák.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ami bámulatos az az, hogy 2 nap csomagolás és 5-7 nap kiszállítás. Már ami a weboldalon volt feltüntetve, amikor megvettem. 2 állammal odébbról hozták. De 24 órán belül már itt is volt! Megrendeltem tegnapelõtt délután, tegnap dél körül meg kihozták az ajtónk elé. Bámulatos gyorsaság.

Benq, vagy Benkõ. Mint a Diksziland band . Elõször nem tudtam hogy hogy kell állítani a magasságán. Nagy nehezen rájöttem valami Netes ábrákból. Aztán viszont jött az újabb gond, mert bármi ami 1920x1080 alatti felbontású volt, az kis képernyõben jelent meg, fekete kerettel. Kábelekkel tökölés, beállítások, driverek, ilyesmi. Aztán felraktam az új videokártya drivert. Tettem volna, de nem ment fel, összeomlott a program. Aztán felraktam egy másik verziót. Az végre felment. A fekete keret probléma még mindig megvolt. Aztán addig állítgattam, míg az egyik dologgal sikerült átállítani. Most már tökéletes. Bár még szoknom kell hogy ilyen méretû. De jó lesz ez.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Valószínû példázza az informatikai képességeimet, de nekem több mint egy éve úgy van a monitorom, hogy van körbe egy fekete keret. Nemsokára új rendszert kap a technika és akkor majd elviszem a szerelõhöz a monitort is és majd összhangba hozza.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nálam az új videó driver oldotta meg a problémát. Illetve az, meg hogy a beállításoknál megváltoztattam valamit. De sokat Google-ztam mire meglett a megoldás.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pókos... azt írják hogy "ártalmatlan". Bejönnek a házba és belemásznak ezek az óriáspókok a ruháinkba. Nyáron szó szerint féltünk minden ruhát felvenni, és nem mertünk semmit a földön hagyni egy pillanatra sem a pókok miatt. Az ágynemût meg mindig nagyvizsgálatnak vetem alá, nehogy valami nagy pók legyen a paplan alatt.

https://www.youtube.com/watch?v=MqL9lNHAZzY

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ádám Csaba Hozzászólás megtekintése
    Valószínû példázza az informatikai képességeimet, de nekem több mint egy éve úgy van a monitorom, hogy van körbe egy fekete keret. Nemsokára új rendszert kap a technika és akkor majd elviszem a szerelõhöz a monitort is és majd összhangba hozza.
    Ha Nvidia videokártyád van, akkor az Nvidia Contror Panelben (jobb kattintás az asztalon) át tudod állítani a megjelenített kép pozícióját és nagyságát.
    Az AMD kártyák esetében is van szoftver(lényegében driver) alapú beállítási mód ha jól tudom.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Ha Nvidia videokártyád van, akkor az Nvidia Contror Panelben (jobb kattintás az asztalon) át tudod állítani a megjelenített kép pozícióját és nagyságát.
    Az AMD kártyák esetében is van szoftver(lényegében driver) alapú beállítási mód ha jól tudom.
    Majd megnézem holnap és rád írok privátban ha nem találom. Azért köszi elõre is a segítséget.