Oldala 66 of 106 ElsõElsõ ... 1656646566676876 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 651 to 660 of 1059

Topic: Járművek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 956

0 Not allowed!

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Na, sikerült végre megvennem az ideális családi autót....
    Ugyan ilyet, csak nem újat hanem 3 éveset, és zárható plató doboz is van rajta!
    Azért hogy ha szedni kell a sátorfát, akkor biztosabban sikerüljön kereket oldani minél több cuccal!
    Amikor elõször beültem és vezettem, az elsõ gondolatom az volt, hogy ez egy TANK!
    Szerencsére az asszonynak is tetszik, így nem volt vita a vásárláskor.
    Még egy pár dolgot kéne vennem rá.: egy garnitúra jó terepgumit, ami azért aszfalton sem túl zajos.
    Illetve egy teljes haspáncélt: http://www.maxliner.hu/termekadat/40...r_t6_d_c_2012_
    Meg egy csörlõt is...
    Csatolt képek Csatolt képek

Törölt_reg
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Unicornis Hozzászólás megtekintése
    Na, sikerült végre megvennem az ideális családi autót....
    Ugyan ilyet, csak nem újat hanem 3 éveset, és zárható plató doboz is van rajta!
    Azért hogy ha szedni kell a sátorfát, akkor biztosabban sikerüljön kereket oldani minél több cuccal!
    Amikor elõször beültem és vezettem, az elsõ gondolatom az volt, hogy ez egy TANK!
    Szerencsére az asszonynak is tetszik, így nem volt vita a vásárláskor.
    Még egy pár dolgot kéne vennem rá.: egy garnitúra jó terepgumit, ami azért aszfalton sem túl zajos.
    Illetve egy teljes haspáncélt: http://www.maxliner.hu/termekadat/40...r_t6_d_c_2012_
    Meg egy csörlõt is...
    Gratula ,jó választás volt!
    Pár éve ilyennel melózok!
    Ez valóban egy tank!Mélyszántásba,erdei úton,nádasba..mindenhol megy.Nincsen kompromisszum!
    Nehéz terepen érdemes kikapcsolni a menetstabilizátort,mert leszabályoz.
    A terep gumiról a tapasztalat.Ha tényleg extrém terepen fogod használni,számíts rá,hogy tönkre megy a kuplung és a hajtáslánc.A gumi iszonyat nagyot harap,valami engedni fog.A 2,2 ,6 sebességesnek nagyon gyenge a kuplungja és iszonyat pénz.Egyáltalán minden iszonyat pénz.Szoktam aláírni a javítási számlát és le is megyek hídba.
    Még a gumiról annyit,hogy nekem a kimondott terep gumi van fenn.Voltunk a Hungaroringen vezetési tréningen.Gyászos volt.A kombinált terep/országúti gumikkal ügyesebbek voltak a kollégák.Nagyon csúszkáltam végig.46 km/ óráról a tesztpályán,jeges utat szimulálva 52 méter kellett a megálláshoz a terep gumival.
    Amúgy a kivitele ócópici.Hullanak le róla a mûanyag alkatrészek,minden üzemzavarral pár kilóval könnyebb az autó(nem karambol,hanem egyszerûen leesik).
    A csörlõrõl.Ha nem multiplikátorost veszel,inkább ne is vegyél .szögben húzáskor beragad,mert egy oldalra teker,szembõl meg betépi a meglévõ tekercsek alá és annyi.Minden húzás után szerviz.De erre a kocsira nem is kell.Ez nem akad el!!!De ennek meg lesz ára,arra készülj fel.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez az amerikai autó, nem azok a kis Ford Focus-ok meg a többi.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mexikói drog-kartel házitank.

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszi a jó tanácsokat FreeDoom!
    Majd igyekszem vigyázni a kuplungra is. Nekem is 2.2-es 6 sebességes kézi váltós van.
    Nem kimondottan Off Road-ra vettem, hanem családi autónak, és most az építkezéskor is jól jön. De néha kiránduláskor lehet terepezés is.
    Meg hát igazából a prepper szempontok is fontosak voltak a választásnál. ezért próbálom felkészíteni az autót esetlegesen terepre is. (Meggyõztél, nem veszek csörlõt)
    Még Augusztus végén vettem, azóta beletettem 5000 Km.t. Lekopogom, még semmi nem romlott el rajta. Akkor csináltattam egy teljes átvizsgálást, olajcserét, stb..
    Viszonylag sok kilométer van benne, de azt szinte csak autópályán tették bele. Úgyhogy nem vészes.

Törölt_reg
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Unicornis Hozzászólás megtekintése
    Köszi a jó tanácsokat FreeDoom!
    Majd igyekszem vigyázni a kuplungra is. Nekem is 2.2-es 6 sebességes kézi váltós van.
    Nem kimondottan Off Road-ra vettem, hanem családi autónak, és most az építkezéskor is jól jön. De néha kiránduláskor lehet terepezés is.
    Meg hát igazából a prepper szempontok is fontosak voltak a választásnál. ezért próbálom felkészíteni az autót esetlegesen terepre is. (Meggyõztél, nem veszek csörlõt)
    Még Augusztus végén vettem, azóta beletettem 5000 Km.t. Lekopogom, még semmi nem romlott el rajta. Akkor csináltattam egy teljes átvizsgálást, olajcserét, stb..
    Viszonylag sok kilométer van benne, de azt szinte csak autópályán tették bele. Úgyhogy nem vészes.
    A ráépített elektromos csörlõ alternatívája és ráadásul jobban használható a láncos kézi feszítõ,béka és vezetõ kötél(drótkötél).
    Nem annyira elegáns mint a nyomógombot nyomogatni,de hatékonyabb.Elõre.hátra.oldalt,szögben mindenhogy lehet húzni.
    Amivel és járok abban 140000 van.Volt már hengerfejes,adagolós,sok érzékelõ kicserélve,felsõ holtpont érzékelõ csere,lökhárítók,küszöb,lámpák,rugók,gumi k.Talán soknak tûnhet a hiba ,a futáshoz képeset,de ez melós autó és ahol a drót megy,az nem közút.
    ...nyugodtan rábízhatjátok az életeteket..ha úgy jön ki.
    Az ereje megdöbbentõ felezõvel.négy hólánccal,felszerelkezve,húzta a toyotát és egy mitsut egyszerre.persze azok is üveghangon mentek.De nem lehetett kétszer bemenni..csak egyszer.A traktoros nem vállalta be,az összkerekes katonai daru 10 métert jutott...de ára van!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Rangerem már van, de ez a Mustang is elférne!
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 122
    Given: 250

0 Not allowed!
    Hm, az árából már futná egy jó autóra