0
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szpecnaz
Szpecnaz GRU - A szárazföldi hadsereg különleges alakulatait foglalja magába.
Tengerészeti Szpecnaz alakulatok - informális nevükön "kommandós békaemberek", az Orosz Haditengerészet alárendeltségébe tartozó különleges alakulatok.
45. Szpecnaz hadosztály - A légideszant csapatok különleges alakulata.
Az Orosz Belbiztonsági Szolgálat (FSB) különleges alakulatai.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Azt írtam nem?
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Tarka ruszkik
![]()
A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Nem mondtam hogy nem ismerik a terepmintát de ÁLTALÁBAN gorkában vannak ami egyszínû. Egyébként épületezésnél tényleg sok értelme van a terepszínnek, 5 méterrõl biztos nem látnak meg.
A II. vh idején a német tankokat havonta festették át az éghajlatnak/évszaknak/tájnak megfelelõ színre a keleti hadszíntéren...
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
Kedvenc jatszos kabatom, most, hogy kezd huvosodni az ido ujra elovettem. Legjobb a kategoriaban, szerintem.
https://youtu.be/X9MaHcY5UH8
Nem tudom már, hogy melyik topicban olvastam - szerintem TMIB-tõl - a készletezés kapcsán, hogy azt a ruhát ami van otthon, x hónapig biztos el tudja hordani az ember, tehát az akkor pipa. Na, nekem pont ez kerülte el a figyelmemet. Mindenfélét vettem, de közben ruhát annyira nem vettem, és a meglévõk olyan szinten elkezdtek tönkremenni, hogy most kellett észbe kapnom az állásinterjúk (és remélhetõleg majd új munkahely) elõtt, hogy szinte nincs is ruhám.Ugye a járvány másfél évében pláne nem mászkáltam, és egyszerûen nem gondoltam erre, elég volt az a pár darab ruha - amíg nem kezdtek tönkremenni.
Úgyhogy most csináltam egy nagyobb bevásárlást, szerencsére rábukkantam egy boltra, ahol a legtöbb dolgot egyszerre meg is tudtam venni. Mondtam nekik, hogy október elején tudom majd fizetni, és mindent félretettek nekem kb. egy hónapig. Meg még 10 % kedvezményt is adtak az egészre, nagyon jó fejek.
Nagyon jó ruhák, 100 % pamut. Hátizsákot meg ilyesmiket is vettem (a hátizsák konkrétan ingyen volt a 10 % kedvezmény miatt), azok meg kenderbõl vannak, állítólag fantasztikusan strapabíró. Kolléganõm meséli, hogy régen is sok mindent csináltak kenderbõl, és nem egy szezonra.
Last edited by P. Dude; 10-10-2021 at 10:03 AM.