0

Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
astonferi,
sokat használtad a TomTom-ot? Van valami hátránya/rossz tulajdonsága?
Igaz nincs 30e alatt, de talán még áldozhatok arra amit most kinéztem:
http://www.tomtom.com/hu_hu/products...rope/index.jsp
(38.500-ért van NAVON N490 Plus, "örök térképfrissítéssel", de a TomTom mégis csak jobb márka, a Garmin Nüvi50 50e lenne ilyen felszereltségben, igaz kicsit nagyobb kijelzõvel.)
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
cégnél garminok vannak de mindenki szentségel.
a három hónap nem 3 alkalom mert régen ugy volt. akkor beosztod ahogy akarod. amugy a teljes europa frissités 9 € egy évre asszem ( nekem ingyen van)
Thumbs Up |
Nekem a túrára a Garmin-nal semmi gond, azért is húz arra a szívem, de +10e-t azért nem adok.
Autóba eléggé dicsérik máshol is a TomTom-ot, így hajlok arra.
Talán a TomTomnál olvastam, ha csak simán veszem frissítés nélkül akkor az elsõ frissítés ingyenes, de nem akárhogy.
Amint egyszer pozíciót talál, onnan ketyeg az 1 hónap amin belül frissítheted...
Azt hiszem meggyõztél.
Köszönöm.
U.i.: a 3 hónap:
"Legfrissebb térkép garancia: az elsõ használatba vétel (GPS pozíció vétel) után 90 napig ingyen letölthetõ egy térkép frissítés, a készülék gyártása és elsõ használatba vétele között kiadott már gyárilag is a géphez adott térképekre vonatkozóan."
Last edited by raktaros; 07-31-2013 at 07:53 PM. Indoklás: U.i.
Thumbs Up |
Még egy kérdés. TMC ér valamit? Ebay-en 3e-ért van vevõ.
Thumbs Up |
astonferi,
ma megjött a cucc, köszönöm segítséget.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Nekem Sony Xperia van. Teljesen meg vagyok elégedve vele ütés víz és por álló ( tesztelve) és mindent tud van GPS em is de sokkal jobb a telefon GPS tovább bírja az aksija ingyen frissíti magát a GPS készülék kicsit régebbi de az istenért sem tudtam be frissíteni úgy hogy akkor már telefon GPS!
Thumbs Up |
Nekem egy Samsung GT S5610-esem van.
Volt már ájfon és galakszi is, de az almással folyamatosan volt valami baj plusz idegesítõen zárt rendszer, a samut pedig tavaly nyáron ellopták(utána meglett). Akkor vettem ezt a mostanit 15ezer forintért újonnan, elõfizu nélkül. Nekem mindenre jó amire kell, 5 megapixeles kamerájával jó minõségû képeket lehet csinálni, az akksit kb 10naponta töltöm, és még féjszbuk is van rajtaNem egy csúcsmobil, de ár-érték kategóriában a legjobb. Strapabíró is, ha eddig nem esett le 25ször akkor egyszer se, mondjuk a hátlap már kezdi megadni magát mert egy kis elejtéstõl is azonnal leesik és az akksi is kirepül, de hát nem dobálózni kell a telefonokkal.
Ellenben a CAT okostelója elég fasza kis darab, impresszív a törésteszt, nekem a dizájn is tetszik, és az ára sem vészes ebben a kategóriában. Nagyon jó kis teló lenne, ha nem merülne le egy-két nap alatt ez is, mint az összes többi ilyenÍgy nekem felejtõs, de ha okostelót akarnék venni tuti ilyet vennék.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.
Thumbs Up |
Én már kb egy éve nem töltöttem le új alkalmazást a telóra, mert megváltozott a google play felhasználási feltétele, és nem tetszett. Majd ha a mostani teljesen tönkremegy, és nem lesz más választásom, akkor...
Thumbs Up |
Kezd széthullani a telefonom a sok leeséstõl, elgondolkodtam egy ilyenen, de úgy tûnik fix csatornák használhatók csak és 0.5W
![]()