0

Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
Pofás kis gép, ilyesmire gondoltam. Most elsõ ránézésre azért vannak fenntartásaim vele, de majd utánanézek.
Elég "kínai" kivitelnek tûnik, nem tudom mennyire bírja a strapát. Ráadásul a TLT-je nem hagyományos kardános, hanem fogaskerekes. Így csak saját eszközeit lehet használni vele (még nem láttam máshol ezt a megoldást), kérdéses hogy mekkora terhelést bír el és mennyire tartós.
Kapagépre is gyártanak felezõt és ekét amivel szántani lehet, de nálam második szezonban elfogyott a bronzkerék, pedig csak konyhakert volt túrva vele.
Kaszálás miatt lett sürgõs a dolog, de vettem egy dobkaszát, így lesz idõm keresgetni, kivárni jó lehetõséget.
Csak el kellene döntenem mit is akarok.
tz4k-t nagyon nem ajánlják, nehéz jót kifogni belõle.
rába15 is felejtõs?
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Kínai tömegcucc, a ruszkiknál garden scout néven fut.
https://www.google.hu/search?q=garden+scout
A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Egy ismerõs használ ilyet nagy megelégedéssel:
http://egytengelyes.5mp.eu/web.php?a...s&o=wfTR7CKolZ
Olasz MGM. Briggs, meg honda motor választékkal egészen sok kiegészítõvel
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Azért tûnik kínainak, mert az
Darabokban van ideszállítva, itt építik össze, szóval van hozzá szerelõ, meg alkatrész is. Az egyesület, akié a fész oldal, szokott tartani nyílt napokat, meg tudod nézni élõben.
A rába 15 is felejtõs, tulajdonosi, használói szempontból nincs különbség a t4k meg aközött.
Persze ha már a tsz idõben is szerelõmûhelyes voltál, és a garázsod fele bedobozolt autószerelõi alapanyaggal meg alkatrészekkel van tele, akkor jó vételDe azért szerintem ez nem olyan nagy halmaza a magyar állampolgároknak
Nekem most az a problémám, hogy van a 100k huf kategória, a házilag készített kistraktorokkal (amik között persze van jó, és használható is), de az gyakorlatilag csak otthonra való. De otthonra meg jó a rotakapa is.
Van az 500k-s japán kistraktor kategória, ami szintén 20-30 éves gépeket jelent, de legalább van hozzá eszköz meg alkatrész. Azzal már akár bérmunkázhatsz is az ismerõsi körben, de ha nem, akkor sem baj, mert nem akkora összeg, hogy komolyan megterhelje a kasszát. De 500k-t már mondjuk jó lenne bérmunkával visszahozni.
Meg van az egy millás kategória, meg attól fölfele, az viszont csak bérmunkával hozza vissza az árát, vagy ha nem kiskert méretben gazdálkodsz.
Szóval dilemma![]()
Last edited by Dream_walker; 05-17-2017 at 08:18 AM.
Thumbs Up |
Nekem az 500k opció lenne az igazi.
Magfalva messze van egy ilyen kiránduláshoz, meg GG elég fura nekem![]()
Thumbs Up |
Valamikor nézegettem ezeket is, árakat nem írtak de drágának tûntek. Már nem egy tengelyeset szeretnék.
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
A gép maga 850+áfa lepapírozva, mûszakival, teljes körû forgalomba helyezéssel.
Amiket nézegettem munkagépeket hozzá, olyan összesen 300k körül már eke, talajmaró, tárcsa van hozzá.
GG és az egyesület a "prepperkedés" egy másik vonalán indult el, ez tényleg fura lehetAmúgy én is a távolság miatt nem néztem még meg idõben, de majd sort kerítek rá valamikor.
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Vett valaki lidlis hálózsákot?
Elég kicsi volt méretre.
Lemaradtam róla. Gyorsan elfogyott.
Legközelebb vennék ha szerintetek okés. Nyárra jó lenne, vagy a teszkóssal egyberakva hidegebbre.
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Bepróbáltam egy lidlis hálózsákot kölcsönbe.
Nem vagyok 1 nagydarab, de éppen jó rövid gatya pólóval.
Hosszúgatya pulóver már elég szûkös lenne, erre nem volt idõ kipróbálni.
Azért 1 nek jó lesz legközelebb, A zasszony elfér benne faszán.