0

Figyelj Laci, ezzel nem lehet viccelõdni. Egyrészt mert a jog is bünteti, másrészt - és szerintem ez a fontosabb - mert megsérted azoknak az embereknek az emlékét, akik ott haltak meg ártatlanul.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Azért érdekelne, hogy Magyarországon mikor lehet az Erdélyben, Délvidéken, Felvidéken, a Szovjetunióban és az európai unióban lemészárolt MAGYAROKRA is emlékezni?!
Mikor lesz emléknap, koszorúzás, felszólalás, gyásznap vagy például kárpótlás?!
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar...k_list%C3%A1ja
Rendszeresen vannak megemlékezések, koszorúzások, kitelepített magyarok, svábok, felvidékiek, Trianon és más nemzeti katasztrófák kapcsán - nagyon helyesen. Ez egyébként bõvíthetõ lenne, ebben egyetértünk.
Az "Európai Unióban lemészárolt magyarokat" nem tudom értelmezni.
Thumbs Up |
Európai Unióban lemészárolt Magyarok a teljesség igénye nélkül:
- A devizahitelezéssel öngyilkosságba kergetettek
- A bûnözõpátyolgatással felbátorítottak által lemészároltak.
- A tervszerû egzisztenciális nyomor miatt meg nem születettek.
- Az egészségügyi rendszer "megreformálása" miatt meghaltak.
- A felszámolásra került infrastruktúrából az utcára kerültek.
- stb.
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Thumbs Up |
Received: 922 Given: 954 |
Ha valaki hajléktalanná válik, az nem mészárlás. A mészárlás az az, ha sok embert, egyszerre, valakik erõszakkal szisztematikusan meggyilkolnak.
A fent leírtak is egyértelmûen borzasztó dolgok, de nem tartoznak a mészárlás fogalmába.
Nagy részben ezért inkább a magyar kormány a felelõs. Az EU meg az illegális bevándorlásért, az országok kultúrájának lerombolásáért. Felelõs még hogy a keleti országok infrastruktúrája visszafogásáért, illetve részbeni eltûnéséért.
A bûnözés kezelése például nem igazán EU-s ügy. Azt az országok saját maguk intézik. Többnyire elég katasztrofálisan.
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
Ez pontosan így van, kivéve, hogy amíg nem voltunk tagok addig nem tudtuk a minket pénzügyileg finanszírozó EU-t ostoba módon szidni.
Nézzünk egy települést, mert így jobban átlátható a folyamat. Nagygécen összesen 562 millió forint EU támogatást költöttek: kilátótoronyra, templomfelújításra, õrtûz-oszlopra és látogatóközpontra... Ez egy elnéptelenedett falu, néhány idõs nyugdíjas lakik ott. Az elnéptelenedés oka, hogy 70-es években elvitte az árvíz az egész települést, ezért a buta komcsik az átkosban minden lakosnak adtak jó adag pénzt ahhoz, hogy máshol építsék fel a házukat. Megtörtént, néhány család mégis visszaköltözött. Az emlékpark a régi Nagygécnek állít emléket és ha jól értem a magyarság öntudatát erõsíti mindenkivel szemben, gondolom fõleg a Szamos folyóval szemben aminek így most jól megmutattuk.
Mondjuk én félmilliárdból felszántattam volna a falu köztulajdonú földjeit, odaadtam volna fiatal családoknak, gazdálkodjanak és még jutott volna pénz, hogy a biztonságos faluban legyen a házuk - ez Csengersima - amire alacsony/kamatmentes hitelt adtam volna, mert elvi okokból ingyen nem adnék senkinek semmit. Utána bevezetném õket a biogazdálkodás rejtelmeibe (mert erre is maradna még) és mehetne a hazai piacra + exportra a biotermény, egy helyi értékesítési szövetkezet keretében.
Just my two cents.
Nem finanszíroz, hanem befektet.
Nem arra költheted a pénzt, amire akarod, hanem meghatározott célokra.
Miért nem adsz be ilyen pályázatot? Van még jónéhány szinte lakatlan település az országban. Viccen kívül, teljesen komolyan kérdezem.
OFF: Tudom, hogy hatalmas kérés, ciki meg minden, de nem lehetne magyarul?
Thumbs Up |
Coco nagyjából elmondta a lényeget. Próbáltál már pályázni?
Vagy keresel egy pályázatot amit nagyjából rá lehet húzni a projektedre (ebben is kénytelen vagy hülyeségekkel foglalkozni)
Vagy végig böngészed a pályázatokat és kitalálsz rá projektet. Akkor is jó, ha teljesen értelmetlen, csak jól írd meg.
Lényeges még, hogy minél több pénz menjen fizetésekre. Így az EU-s pénz egy jó része járulékok formájában becsurog az államkasszába.
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
Igen, az elhagyott falvak egy részét újra lehetne népesíteni erre vannak példák, most elsõre Gyûrûfû jut eszembe, bár az némileg ellentmondásos. Ez a gondolat elég sokrétû úgymint önfenntartás és az elhagyott falvak mint Bug out location helyek - most erre nem tudok jobb magyar kifejezést -, prepper szemléletûek egy falut mondjuk újraindítanának stb. és még sok más dolog jut errõl eszembe, de vannak ebben nálam hozzáértõbbek ezen a fórumon.
A korábban leírtak példa gyanánt szolgáltak, így javaslom térjünk vissza az eredeti topic témához!
Róma nem a Hun betörés miatt bukott el, akkor már 200 éve hanyatlott és az elöregedõ, demográfiailag hanyatló társadalmat könnyû volt már szétverni.
A migrációs szituáció is hasonló BELSÕ probléma, a bevándorlás tünet, nem ok. Az ok: az európai társadalom elöregszik, ebben a modern kor ártalmai és az individualizmus mellett bejátszik a betegségek nagy száma, esetenként a belterjesség. Hasonlóan a korabeli rómához, a külsõ hatás a belsõ hanyatlás jele. Épp ezért a megoldás a társadalom revitalizációja, nem a kerítés és az aknamezõ.
Amúgy az elnéptelendõ magyar falvak pusztán mezõgazdasági munkaerõbõl többezret tudnának felvenni, sokkal többet, mint a "kvóta" összege.
NEM az EU határozza meg a pálázatok kiírását, ez ostoba urban legend. A pályázatokat a magyar állam írja ki, szóval a cigányputriban a mûföves golfpálya az LézerJani hibája, nem a Brüsszelé, hiába fogja Brüsszelre Lézer elvtárs.
Shadow hozzászólása finoman szólva is ökörség.
- A devizahitelezéssel öngyilkosságba kergetettek >
Orbán elsõ kormánya vezette be a devizahitel kategóriáját, ráadásul senkit se kényszerítettek svájcifrankból plazmatévét venni.
- A bûnözõpátyolgatással felbátorítottak által lemészároltak. >
Ezt a Horn kúrmány kedte el és azóta folytatja minden magyarisztáni elkurmány. Az EU legtöbb országában szigorúbb a BTK.
- A tervszerû egzisztenciális nyomor miatt meg nem születettek. >
A komcsi rendszer alatt 40 év learadást szedtünk össze, az orbány-gyurcsányizmus alatt ég 10 évet. Ezt az EU-ra kenni kissé túlzás. Orcsány Ferektor hibája.
- Az egészségügyi rendszer "megreformálása" miatt meghaltak. >
1983 óta hanyatlik az itthoni E.Ü. és nem a reformok, vagy azok hiánya, hanem az elavultág miatt. Lásd EZOtv-s májmaszírozás a cukorbajra...
- A felszámolásra került infrastruktúrából az utcára kerültek. >
Ez a mondat értelmetlen, az infrastruktúra konkrétan jelentõsen bõvült 1990 és 2010 között, szerintem te valami másra gondolhattál eredetileg. Nehézipar?
Ezeket az embereket a korrupt és gerinctelen posztkádárista magyar elit tette tönkre és amíg az eura fogod, addig marad is ez a korrupt és gerinctelen posztkádárista magyar elit.
jhfjf.jpg