Oldala 85 of 107 ElsõElsõ ... 3575838485868795 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 841 to 850 of 1062

Topic: Járművek

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Füldugót rengeteget használtam, de nem motorozni. K.b. mindegy milyen volt, 3 óra után úgy is nyomott valamennyire ha mélyen be volt rakva a fülbe. Viszont csendes! Nem túl mélyen berakott dugó nem tompít annyit, és kevésbé nyom. Én nem vennék szuper technikát, sima olcsóval kezdeném a próbát. Ha nem jön be, mehet a drágább széria. Szerintem!

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Szivacsosat ismerem, használom alváshoz, próbáltam motorozáshoz, igaz, csak nyitott sisakban. Kénytelen leszek kipróbálni ezt a szelektíven zajcsillapítót, mert a szivacs az elnyom minden hangot, ahogy én közlekedem az meg rövid úton az életembe kerülne.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Urak!
    Ajánljatok 50 cm használt endúró márkát, motor típust. Ár érték arányában elfogadhatóan.Az sem baj ha Minarelli blokkos.Sõt nagyon hajlok e felé.Esetleg ha van tapasztalat szívesen veszem! Jót is, rosszat is. Jelenleg Simsonom van, egyelõre az úgy jó ahogy kitalálták mindennapi közlekedésre. Terepet 100 kilóval megoldja, de nem olyan könnyen mint egy endúró a felépítéseból adódóan. :-)

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló apii Hozzászólás megtekintése
    Urak!
    Ajánljatok 50 cm használt endúró márkát, motor típust. Ár érték arányában elfogadhatóan.Az sem baj ha Minarelli blokkos.Sõt nagyon hajlok e felé.Esetleg ha van tapasztalat szívesen veszem! Jót is, rosszat is. Jelenleg Simsonom van, egyelõre az úgy jó ahogy kitalálták mindennapi közlekedésre. Terepet 100 kilóval megoldja, de nem olyan könnyen mint egy endúró a felépítéseból adódóan. :-)
    simsont akartam ajanlani

az s53-as kimondott enduro azt probaltad mar?

simo.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem próbáltam ezt a típust, nemrégiben láttam csak élõben.Volt vagy 6 kilométer benne, meg a társaiban is!:-)Viszont az ára ennek sem kevesebb mint egy másik típusú hosszabb rugóúttal rendelkezõ gépnek. Simsonnak rövidek a telói, és a kerék átmérõjébõl kifolyólag terepen döcögõs, nehezebben lép át a buckákon. Könnyû földúton semmi gond vele, de egy mélyebb buckánál már leüt mindene. Szeretem a simsont, jelenleg kevés olyan motor van amelyik felülmúlja számomra. Mint fogyasztásban, (gyári értéket az én 100 kilómmal is tartja 45-50 tempónál) mint a használható motorfordulat tartományban.Gyári kipufogóval egész jól hasznosítható a motor nyomatéka.Alapról is van már valamennyi ereje.Visszaáttételezve pedig terepen is jó 14 elsõ lánckerékkel. Nem egy erõmû, de jelenleg nekem elég a tudása. Ha valaki kipróbált már több motort, az tudja mirõl beszélek.
    Jó simson igen ritka, olyan még ritkább aminek mindene hibátlan. Nekem van kettõ, de még így sem tudnák egyet összerakni hibátlanra. Sõt háromból sem.:-)Szerintem!
    Last edited by apii; 10-03-2017 at 12:11 PM.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló apii Hozzászólás megtekintése
    Urak!
    Yamaha DT-t szokták mondani, relatív drága, de lehet inkább az, mint egy újabb noname hasonló árban

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Márkás motor mindig jobb, de jelenleg nem egyszerû elfogadható darabot találni.
    Az ára más kérdés, nekem nem ér meg egy 50 köbös gép sem x forintnál többet.Persze ha jó, azért ezt át lehet gondolni.:-)

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 254
    Given: 300

0 Not allowed!
    Ha nem használod sokat akkor még mindig azt a legolcsóbb fenntartani
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Vajon mennyivel jobban terheli a kerékcsapágyakat ez a megnövelt erõkar? Meddig bírja a futómû?