Oldala 170 of 220 ElsõElsõ ... 70120160168169170171172180 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,691 to 1,700 of 2200

Topic: Off topic

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    hogy az MI rendszereket "jo" adatokkal tanitsak, hogy ne legyenek "ferde hajlamaik"
    És hogy mi a jó, azt majd ők mondják meg. Valami-valami SJW. Valami hátborzongató polkorrekt robot lesz belőle, ami kiszűr mindent ami nem szélsőségesen liberális. Mondjuk ezek szerint már megvan a tökéletes AI, ha ránézünk a Youtube szűrő-robotjára.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Szia,

Regen nagyon jo dolognak tartottam, hogy az Interneten nincs cenzura.

Ma viszont teljesen komolyan gondolom, hogy a cenzura hianya miatt az Internet hasznalatat komolyan tanulni kell, mas szoval a gyerekek szamara veszelyes (pontosabban azokra veszelyes, akik ebbol a szempontbol tapasztalatlanok, mivel ez csak reszben eletkor fuggo).

Pl. elegge kozismert teny, hogy egy penzehes orvos reklamkampanya inditotta el az oltasellenes mozgalmat, ami sok ember halalahoz vezetet (sajnos ez annyira nem egyertelmu, hogy a birosag elitelje emberolesben valo cinkossagert az orvost, ezert vigan elvezi a millioit amit az altala gyartott, a korabbinal semmivel sem jobb, de sokkal dragabb oltoanyag-hordozoert kap).

Nagyon mashogy megfogalmazva: a hulyek mindig hangosabbak probalnak lenni, mint a normalisak. De egy olyan vilagban, ahol egy konyv kiadashoz kockaztatni kell a nyomdakoltseget, ott a kiadok nem aldoznak arra, ami szerintuk hulyeseg. Ezzel szemben az Interneten barki barmit leirhat lenyegeben csak a munkaidejet raaldozva, igy a hulyek gondolatai minden szuro nelkul ozonlenek az emberekre.

Sajnos nem tudom, hogy mi az a megoldas, ami kiszuri a hulyeket, de nem lehet vele politikailag/ideologiailag visszaelni.

Bel

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 58
    Given: 70

0 Not allowed!
    Szerintem a te józan eszed szûri ki a hülyéket. Kis utánajárás, és kiderül az igazság általában

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Szia,

Igen, teljesen egyetertek, ezert irtam azt, hogy a gyerekek (tapasztalatlanok) szamara veszelyes, akiknek meg nem alakult ki ez a fajta jozan esze.

Bel

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kérdés: A sofőr nélküli taxikat hogyhogy nem lopják el? A bűnözők szempontjából nem lenne ésszerű, ha hívnának egy sofőr nélküli taxit és ellopnák a kocsit? Ha tudják hogy hol van rajta a jeladó, akkor azt tönkretéve vihetnék a járművet... Szóval miért van az hogy mégsem történik olyan?

Itt meg egy önvezető autó feltartotta a forgalmat, mire a rendőr megbüntette volna, de nem volt kinek adja a bírságot.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Meghalt Lovas István

"Életének 73. évében elhunyt Lovas István újságíró-publicista. A halálhírt Bayer Zsolt közölte a blogján, miután Lovas István nem vette fel egész nap a telefont, és nem jelent meg az esti tévéműsor felvételén."

Nyugodjon békében. Sok olyan hírt fordított le és sok olyan témát boncolgatott, amiről a többi újságíró nem akart beszélni.

Anthony Bourdain szintén meghalt néhány nappal ezelőtt. Ismert ételkritikus volt, járt Magyarországon is, közkedvelt ételes-műsorában beszélt a különböző országok ételeiről és kultúrájáról.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 65
    Given: 8

0 Not allowed!
    Ma nagyon meleg volt, 35 fok. A gyerek azt mondta, hogy apak napja alkalmabol elvihetem a starndra.
    Nagy megtiszteltetes

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    A zene és politika topicot sem akartam ezzel terhelni, de vannak ilyenek remixek is:

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "sosem voltam vagyonos ember" - Hát én mindjárt sírok. Azt az ágról szakadt csöves mindenit neki! Gyurcsány anyukája meg gondolom azóta is fázik otthon a lakásban, mert nincs pénze fűtésre. Komolyan ki veszi be ezeknek a szövegeit?

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    "sosem voltam vagyonos ember" - Hát én mindjárt sírok. Azt az ágról szakadt csöves mindenit neki! Gyurcsány anyukája meg gondolom azóta is fázik otthon a lakásban, mert nincs pénze fûtésre. Komolyan ki veszi be ezeknek a szövegeit?
    Viccnek azért jó.

Ui:
    Figyeld a körülötte ülõ párttársainak az árulkodó tekintetét.
    Last edited by mmilan21; 06-19-2018 at 01:15 PM.