Oldala 19 of 45 ElsõElsõ ... 9171819202129 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 181 to 190 of 445

Topic: Internetes hírek (számítástechnika, tech, weboldalak)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,127
    Given: 1,138

0 Not allowed!
    Ha eltelt 10 nap és még mindig nem aktiválták, akkor rájukszólhatsz chat-en. Bár egyelőre nem látom benne a potenciált. Feltöltöttem a videót egy megosztásban hogy lássam hányan nézik meg, de elég siralmas hogy talán csak 3-an. És szerintem meg se nézte senki a videót, csak lájkolták a posztot. Még majd tesztelem, de az első tesz az bukás.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Ha eltelt 10 nap és még mindig nem aktiválták, akkor rájukszólhatsz chat-en. Bár egyelõre nem látom benne a potenciált. Feltöltöttem a videót egy megosztásban hogy lássam hányan nézik meg, de elég siralmas hogy talán csak 3-an. És szerintem meg se nézte senki a videót, csak lájkolták a posztot. Még majd tesztelem, de az elsõ tesz az bukás.
    Letelt már 21 nap, azaz 3 hét tegnap amit megadtak hogy annyi idõ alatt aktiválják.
    Ha nem hát nem. Nem fogok emiatt nekik írni semmit sem.
    Írták hogy megnövekedett a regisztrálók száma, talán ezért el vannak csúszva az ellenõrzéssel.

Amikor feltöltöttem elõször egy videót a Yt-ra akkor sem nézte meg szinte senki. Lájkot pedig csak akkor kaptam rá, amikor megosztottam egy nagyobb fb csoportban.

Nem mintha zavarna hogy kevesen nézték meg. Inkább az zavar, hogy akit tényleg érdekelne, ahhoz nem jut el feltétlenül.
    Persze áttúrhatnám a fb csoportokat és fórumokat, hogy a többi megfelelõ helyen is közzé tudjam tenni, de azért ez nem kis munka. Idõvel tán még ezt is meglépem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Én azt tapasztaltam, hogy egyelõre elég nehéz átütni az ingerküszöböt a steemiten.
    Mivel alapvetõen te vagy az új srác, akit senki sem ismer, nehéz a nézettség megszerzése. Nem úgy megy, mint a fészen, hogy legalább az ismerõseid látják a megosztásod, és esetleg meg is nézik. Itt ki kell építeni az ismerõsi körödet.

Sok veterán tag erre már rájött, és arra is, hogy ez elõbb-utóbb a felület kihalásához fog vezetni. Többen csinálnak mindenféle statisztikákat, jelenleg 30%-ra becsülik a halott accokat, és az összes felhasználó 2-5%-a a tényleg aktív (azaz napi aktivitás).
    Az összes felhasználó pedig alig másfél millió. Nagyon-nagyon a kezdeti fázisban van az oldal.

Rengeteg kezdeményezés indult, hogy ezen változtassanak. Steemschool, minnowsupport (minnow a kicsi acc a helyi szlengben), ilyen-olyan közösségek. Tényleg sok van már, és szükséges is, mert máskülönben néha tényleg pusztába kiáltott szó, amit az ember csinál. De ez így ment a jutub esetében is, a komoly követõtáborral rendelkezõ influencerek nem 2005ben "épültek fel".

Ha van rá igény, csinálok egy posztot, hogy hol és hogyan érdemes belevágni a táborépítésbe. Már amennyit rálátok, mert egyelõre én is csak 200 követõnél tartok, szóval még van hová nõni

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    17 újabb videót megosztottam Steemit-en.

Alig pár like és hozzászólás, azokból is a többség robotnak tűnik. Az érdekesség hogy a robotok like-ja hozott 4 centet, a valódinak tűnő hozzászólások és lájkok meg semmit.

Mihez tudnám - így első benyomásra - hasonlítani a Steemit-et? Egy jókora piachoz, ahol néhány értelmes dolgot is próbálnak eladni az árusok, de többségében inkább csak sorozatban legyártott ócska fröccsöntött kínai szeméttel vannak tele az asztalok. Roskadozik minden az árutól és az árusok végeláthatatlan sorokban próbálnak pár fillérhez jutni, de van egy kis probléma, vevőből egy sincs, az egymás árujára meg nem kíváncsiak.

A legtöbb ami várható hogy az egyik árus átsétál a másik asztalához és azt mondja hogy "adok neked egy csomag rágót, ha adsz egy doboz gyufát". (sub for sub)

Nagyjából egyelőre ennyi jött le.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem szabad lebecsülni a sub for sub erejét, a vote a tulajdonképpeni bányászat

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Tartalomban mi a policy?

4chan szintû a szabadság, vagy azért korlátozottabb?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ok, a Dtube is megy, össze van kötve a Steemittel. A szürke téglalap ott van, de kicsit várok akkor bejön a videó. Ugyanakkor van egy nagy hátránya. 480p, nem látok 144p-st. Az én Internetsebességemmel ez súlyos gond. De a kinézete annyira jó, olyan régi Youtube feelinges, tehát csinálok néhány tesztet ott is. Dtube is úgy fizet mint a Steemit, ugyanakkor itt úgy tűnik hogy vannak nézők is, tehát nincs az "eladó van, de vevő nincs" helyzet.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló st.jimmy Hozzászólás megtekintése
    Tartalomban mi a policy?

4chan szintû a szabadság, vagy azért korlátozottabb?
    Ne legyen illegális,, rasszista, plagizált meg spam reklám. Rendes reklám mehet, ha te készíted el, akár egy cég megbízásából. A szokásos. A felnõtt tartalom jelölésére van külön nsfw (not safe for work, azaz ha valaki rálát a monitorodra, ne botránkozzon meg) tag, azt kell használni. Teljesen normális szabályzat.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Dtube-ról bonyolult (sok esetben pedig lehetetlen videót törölni). Ráadásul nincs rajtuk számláló. Akkor honnan tudja valaki hogy hányan nézték meg? Ez a 2 legalapabb funkció és mindkettő hiányzik. Ráadásul ha rákeresel egy szóra, akkor összesen 10 találatod ad ki mindenre. Tehát ez annyit tesz hogy nem is fogja megtalálni a videód senki. Tehát akkor így ennek mi értelme van?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Ok, a Dtube is megy, össze van kötve a Steemittel. De a kinézete annyira jó, olyan régi Youtube feelinges, tehát csinálok néhány tesztet ott is. Dtube is úgy fizet mint a Steemit, ugyanakkor itt úgy tûnik hogy vannak nézõk is, tehát nincs az "eladó van, de vevõ nincs" helyzet.
    Zsír
    Valamiért az 5 órával ezelõtti videódömpinged nem jelent meg a listámban, de most már látszik.

Egy alap tény: te vagy a vevõ és az eladó is. Ez egy blokkláncos felület, a pénzkereséshez nincs szükség külsõ forrásra. Mintha a piacon tényleg csak kofák lennének, de a piacfelügyelet minden nap kioszt egy csomó pénzt, hogy ezt költsék el egymás között.

Szóval.
    NE csinálj ilyent többször
    Napi 2-3 videó elég az elején, ha többet töltesz fel, akkor nem lesz nagyobb nézettséged, és vote sem jön annyi. A vote 80-100% között a legértékesebb, egy vote 2% csökkenés. Tehát értékes vote-ból napi 10-zel rendelkezel, összesen pedig 50-nel. Ha nem lenne érték adva neki, akkor tényleg elfoglalnák a botok a felületet.
    Ezt figyelembe kell venni a nézõknél is. Lehet, hogy 5 videódat is lájkolná valaki, de ha 80 fölött akarja tartani az értéket, nem tudja megtenni, csak ha alig tol másra. Amíg építed a nézettséget, érdemes empatikusnak lenni a közönséggel

Tag-ek:
    Ha jól tudom, a rendszer 5-öt kezel. Ilyenkor mind az 5 szekcióban megjelenik a posztod. Az elsõ a fõkategória, de csak a nevében fõ, amúgy egyenrangúak.
    Pl. a fegyveres videóidra érdemes egy népszerût/általánosat választani, mondjuk a weapon, vagy esetleg a semlegesebb equipment, de ahol szerintem a legtöbb nézõt meg tudod fogni, az a freedom kategória.

Termékbemutatás:
    Ha új/extrakirály cuccról csinálsz videót, érdemes a Steenhunt oldalon posztolni. Ez egy termékkeresõ oldal, a definíció szerint világméretû közösség dolgozik, hogy kirostálja az ocsúból a búzát. Azaz a termékdömpingbõl kiválogatni azt, ami tényleg jó (és megfelel a felület szabályainak, pl. legjobban a tech-cuccokat szeretik), és megmutatni a többieknek. Pl. egy ar-15 bemutatóvideót nem verifikálnak (se nem új, se nem különösebben király cucc), de ha találsz egy kézi méretû, ar-15 formájú railgun terméket, na azzal lehet szavazatot nyerni rendesen
    Viszonylag új felület, és kb. másfél milla SP vár szétosztásra NAPONTA. Én nagy lehetõséget látok benne.