Oldala 120 of 177 ElsõElsõ ... 2070110118119120121122130170 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,191 to 1,200 of 1766

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    LaView, 1080p. De nem ajánlom, mert a képre hiába van 1080p írva, mert sokszor úgy néz ki mintha 144p lenne (ha minden nyugodt és nincs mozgás a képen akkor néz ki talán 360p-nek), ráadásul hiába örültem hogy mp4-ben menti a videókat, mégsem tudja felismerni a formátumot a sok videószerkesztő. 1 felismerte, de valamiért most már az sem. Lejátszani lehet, szerkeszteni nem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A múltkor kérdeztetek a fehér hátú borzról. Itt van, a macskánk épp barátkozni akr vele. (ami nem jó ötlet, de nem lett belőle probléma)

Ma jött a házhoz két másik is, azok fekete hátúak voltak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kutunk szétfagyott, valami gondja lett a szivattyúnak. Hónapokon át pocsékolta az áramot, mindig le kellett kapcsolni. Most kihívtuk a kutas céget, mivel láttam hogy a múlt hónapban 70 dollárnyi áramot pocsékolt el a kút, mert mindig pumpálja vizet és van hogy elfelejtettük lekapcsolni. Szóval felhívtuk a kútszerelő céget.

Ma kijött a fickó, ránéz a kútra. Szétkapja, megjavítja 10 perc alatt. Aztán bejön hogy "ok, ennyi volt". Kérdezem tőle hogy mennyibe kerül, erre azt mondja hogy á, hagyjuk, mindegy, könnyű javítás volt. Erre gyorsan adtam neki egy felvarrót, de ha tudom hogy ezt mondja, akkor egy egész csomagnyi akármit adtam volna neki, elemlámpát, több felvarrót, vagy egy multitool-t. A múltkor is 45 dollárt kértek el, pedig akkor itt voltak sokáig, meg bemásztak a mocsokba a ház alá, alkatrészeket cseréltek meg minden. Akkor is számítottam vagy 300 dolláros számlára. De ma meg semennyi, csak idejött és nem kért pénzt. Milyen cég jár házhoz ingyen dolgokat megjavítani? Csak bámulok.

Legközelebb tuti kész pakkot csomagolok nekik össze borravalónak. Most meg adok nekik néhány jó értékelést Interneten.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    ezigen

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 200
    Given: 234

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Milyen cég jár házhoz ingyen dolgokat megjavítani? Csak bámulok.
    Szerintem az olyan aki sok elégedett és visszatérõ vevõt szeretne magának
    Jó olvasni, hogy nem csak a lehúzás megy!
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member Sergeant's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2016
    Lakhely
    Közép-, Kelet-és Nyugat-Orbanisztán
    Thumbs Up
    Received: 16
    Given: 3

0 Not allowed!
    Túlélõnek:
    sony hdr as50
    Ezt használom.
    sony_hdras50r_b_hdr_as50_full_hd_action_1211908.jpg
    Professzionális használatra. Csak jó tapasztalataim vannak vele.
    Az ára 320 USD körül van, de megéri.
    Könnyen telepíthetõ bárhová.
    Ez valóban tudja, amit ráírtak.
    Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
    Hazámban minden utat ismerek.
    (Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Máris jött a következő. Ezúttal egy szürke kocsis rohadó fogú alak.

Ülök a gép előtt, hallok valami kocsizúgást. Felállok, egy fickó épp a teraszon mászkál. Kimegyek, nyitom az ajtót, rögtön abbahagyja amit csinál és szabadkozik. Mondom neki mit akar, válaszolja hogy ó, hát ő csak azt hitte hogy eladó a ház. Kérdem hogy miből gondolta, ha egyszer nincs kiírva olyasmi, meg kamerák vannak, meg magánterület tilos a belépés feliratok? Erre nem tud válaszolni, csak mondta hogy megnézte az ajtót, de más megy is. Viszlát, viszlát.

Kamerán visszanéztem, marhára nem a házat nézte, meg nem akarta kideríteni hogy lakik-e itt valaki, egyszerűen feljött a lépcsőn és rögtön nekiesett a másik ajtónak (ahol a villanyóra van meg ilyesmi), benézett rajta hogy van-e valami amit el lehetne lopni, és már nyitotta is ki az ajtót. Akkor léptem ki én is.

Aki házat akar venni az megáll és nézi, jön és bekopog, ilyesmi. Nem próbálgatja az ajtókat és nem figyeli hogy mit lehetne lenyúlni.

Van felvétel, mondjuk talán 1% hogy tényleg csak nagyon hülye volt. Szóval lehet inkább nem osztom meg az arcát a Neten. Ha jól láttam a kocsijában ült egy nő is.

Amúgy elég gyenge magyarázat. Tehát ha épp nem áll kocsi egy háznál, az azt jelenti hogy be lehet állni a ház elé és lehet próbálgatni az ajtókat hogy hátha nyitva van valamelyik? Én is menjek be a városba és ahol épp nem parkol kocsi, ott próbáljak bemenni a házakba? Mégis miféle béna szöveg ez és miért mondja ezt az összes aki idetalál a házhoz?

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    nabaszki...

Valahogy be kellene idomítani a macskákat házõrzésre

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azok általában csak zörögnek. Ha bejönne egy betörő, akkor is azt hinném hogy a macskák rohangálnak.

Amúgy az asszony mindig magyaráz hogy "Mit figyeled mindig az utat? Nem jön ide senki, nem jönnek ide kocsik". Aztán dehogynem. A múltkor is elmegyek sétálni, visszaérek, ajtó nincs bezárva, asszony meg vagy negyed órája lelépett biciklivel a városba. A ház meg nyitva és senki nem volt itthon. Meg hogy "ne paranoiáskodj, haha", persze, de mikor télen reccsen a jég akkor rögtön ébreszt hogy "kelj fel, valamit hallottam, nézd meg lehet hogy rabló".

De ez a fickó is lopni jött, elég egyértelmű volt a helyzet. Ahogy a múltkor a csöves nőnél is látszódott hogy minek jött ide.

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Azok általában csak zörögnek. Ha bejönne egy betörő, akkor is azt hinném hogy a macskák rohangálnak.

Amúgy az asszony mindig magyaráz hogy "Mit figyeled mindig az utat? Nem jön ide senki, nem jönnek ide kocsik". Aztán dehogynem. A múltkor is elmegyek sétálni, visszaérek, ajtó nincs bezárva, asszony meg vagy negyed órája lelépett biciklivel a városba. A ház meg nyitva és senki nem volt itthon. Meg hogy "ne paranoiáskodj, haha", persze, de mikor télen reccsen a jég akkor rögtön ébreszt hogy "kelj fel, valamit hallottam, nézd meg lehet hogy rabló".

De ez a fickó is lopni jött, elég egyértelmű volt a helyzet. Ahogy a múltkor a csöves nőnél is látszódott hogy minek jött ide.
    Szerintem, a hazatok valami ismert hobo es csovi tanya lehetett, csak az elozo tulaj illetve az ingatlanos kiglancolta, hogy el lehessen adni. Ezert jelennek meg az ilyen alakok.
    Szerelj fel mozgaserzekelos lampat riasztot.
    Es viseld, ha otthon vagy a fegyvert, termeszetesen csõ alatt.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....