Oldala 123 of 177 ElsõElsõ ... 2373113121122123124125133173 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,221 to 1,230 of 1766

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Egy újabb fantasztikus hét. Az egyik macskánk úgy tűnik hogy örökre elveszett. Nem 9 élete volt, csak 3. Gondolom megint mérget evett, vagy valami nagyobb állattal balhézott össze. Aztán a következő, hogy hiába fizettünk tavaly túl egy rosszullét miatti kórházi számlát, mert vártuk a 400 dollár visszatérítést, ma tegnap azt mondták hogy már pedig nem kapjuk vissza és kész. Szóval az a pénz elbukva. Aztán ma állatorvos az öreg cicánknak, tönkre van menve a veséje, meg egyéb bajai is vannak. Az orvos szerint túl sok már nincs neki hátra. 200 dolláros számla is lett, és még vissza kell mennie. Fogy a család, fogy a pénz, ki tudja mi lesz.

Szóval nem csoda hogy kevesebbet fórumozok.

Nem ártana néhány jó hír is, mert az nem nagyon van mostanában.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Újabb platós kisteherautó amit figyelhetek. Idejött, piros ford, befordult, lassan kihátrált és megfordult. 1 alkalom, gondoltam hogy nem nagy ügy. Viszont visszatekertem a felvételt és előtte is járt erre. Jött az úton, lelassított, meg is állt, nézte a házat, majd lassan megindult és továbbhajtott. Ha egyszer befordul valaki itt, az úgy nem gyanús, de ha ugyanaz a jármű kétszer jön erre és viselkedik gyanúsan, ráadásul ugyanazon a napon, az úgy már elgondolkodtató.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Újabb platós kisteherautó amit figyelhetek. Idejött, piros ford, befordult, lassan kihátrált és megfordult. 1 alkalom, gondoltam hogy nem nagy ügy. Viszont visszatekertem a felvételt és elõtte is járt erre. Jött az úton, lelassított, meg is állt, nézte a házat, majd lassan megindult és továbbhajtott. Ha egyszer befordul valaki itt, az úgy nem gyanús, de ha ugyanaz a jármû kétszer jön erre és viselkedik gyanúsan, ráadásul ugyanazon a napon, az úgy már elgondolkodtató.
    Annyian járnak arra , hogy érdemes lenne utánanézni a ház elõéletének , elõzõ lakóinak , neten , hivatalban
    .......

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Már utánanéztem, le is írtam ide valahová. Hogy úgy mondjam az előző lakók enyhén szólva is problémásak voltak. Főleg a családfő.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Na, most én sem vagyok túl aktív a fórumon. Mostanában elég sok rossz dolog történt/történik velünk.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Na, most én sem vagyok túl aktív a fórumon.
    Nálam is így van ez nem csak itt, de például a videós csatornámmal kapcsolatban is.
    Videókat készítek olykor, de amit feltöltésre szántam azzal el vagyok maradva.
    Félre van téve, mert nem izgat aktuálisan. Még hogy van is szabadidõm, így sem foglalkozok vele sokat.

Aztán van egy másik csatornám, arra készítgetek szórakoztató jellegû videókat.
    A kettõ egymás konkurenciájává vált bizonyos tekintetben, de ilyen gyorsan eddig még nem fejlõdtem videoszerkesztés terén, szóval van haszna azon túl is, hogy tényleg élvezem a dolgot.

A többség ezt felesleges idõtöltésnek és ellenszenvesnek tartja (pláne akkor ha keleti, hazánkban a többség által alaptalanul megbélyegzett mûvek vannak benne).

Szerintem meg többek között a bürokrácia az, ami kb sehova nem vezet, felesleges és alig van benne maradandó alkotói munka.

Mostanában elég sok rossz dolog történt/történik velünk.
    Lehet hogy azért történnek veletek ilyen dolgok, mert valamire rá akar mutatni veletek kapcsolatban az életetek.
    Nekem ilyen esetben bevált hosszú távon a lassú, de biztos változtatás a gondolkodásomban és ezáltal az életvitelemben.
    Számos zavaró tényezõ megszûnt körülöttem/bennem ennek hála.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Lehet hogy azért történnek veletek ilyen dolgok, mert valamire rá akar mutatni veletek kapcsolatban az életetek.
    Egyszerűen csak volt néhány rosszullét, vérnyomás dolog, sóhiány, ilyesmiket mondtak a kórházban. Az asszony most egészségesen él, sportol is, de mégis mehettünk a kórházba megint.

Aztán volt hogy az első kórház számlát túlfizettük. Elismerte a kórház és mondták hogy küldjünk nekik papírokat. Küldtünk, kétszer. És mit mondtak most? "Túlfizették, de mi pénzt vissza nem adunk."

Úgyhogy 400 dollár bukta.

Meg még vagy 700 dollár.

A második számláját elengedték, majd most itt a harmadik. De hogy ezzel mi lesz, még nem tudom, de már előre tartok tőle.

Aztán elveszett a cicánk.

Aztán itt a másik cicánk is, öreg volt, lebetegedett, 480 dollárt költöttünk az állatorvosi számlára. És mégis vége lett szegénynek, el kellett altatni. 17 éves volt. Tegnap reggel temettük el szegényt, teljesen kiakadtunk rajta, gondolom vagy hónapokig tart majd mire túltesszük magunkat a dolgon.

Mindeközben szívatás megy a boltommal kapcsolatban is, ezen a ponton már majdhogynem semmit se keresek. Mind saját hibámon kívül, egyszerűen kifizettetik velem a bolt-számlákat, de nem hajlandóak megjavítani a hibákat.

Meg még egy csomó mást probléma. Egyszerre jön az összes baj, baromira nehéz így. Kemény helyzet.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 65
    Given: 8

0 Not allowed!
    Erdekesek ezek az allatorvosok. Mi is mar tobb mint 500 dollart koltottunk a kutyara 2 betegseg miatt. De ha szereti az ember ezeket a kis joszagokat akkor kepes ra kolteni. Ezert mondom a gyereknek, hogy legyen allatorvos

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az biztos hogy egy jó állatorvos aranyat ér.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 200
    Given: 234

0 Not allowed!
    Ne azt nézd, hogy mennyire sok a baj, azt lásd, hogy innen már csak felfelé ívelhet
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!