Oldala 126 of 177 ElsõElsõ ... 2676116124125126127128136176 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,251 to 1,260 of 1768

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 932
    Given: 970

0 Not allowed!
    Videó Blog - #29 - Lézeres szemmûtét szívás

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Nálam évek óta mûködnek ultrahangos riasztók, azóta egy egér sem volt. Elõtte rendszeres látogatók voltak.
    Igenis elõre kell inni a medve bõrére! Késõbb már nem biztos, hogy lesz rá lehetõség.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A vlogvideóimat nem sokat nézik meg, viszont az egyik ma lépte át a 10.000-es nézettséget. Nem mondom hogy gyorsan, mert 1 évig tartott, vagy azt hogy 10.000 az nagyon sok nézõ lenne, de a többihez képest sok. Az iskolai zaklatás elég súlyos téma. Lehet majd valamikor újra megpróbálok írni valamelyik oktatásért felelõs politikusnak. Egyszer valamelyik csak válaszol...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Holnap lesz a szavazás. Máig nem értem hogy miért helyezték át a szavazó-helyiséget sokkal távolabbra. 2016-ban még itt lehetett szavazni vagy 3 kilométerre a fõúton a hivatalban. Aztán változtattak és most már egy 8 kilométerre lévõ templomban kell szavazni. Tekerhet az asszony a biciklivel az esõben.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kíváncsi leszek hány állatot fognak a macskák idén télen. Nagyon belehúztak, pár napja fogtak még egyet, ma éjjel meg egyszerre kettõt. Úgyhogy már 8-nál tartanak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Rendeltem az asszonynak bicikli-utánfutót.

Mondta régebben is, hogy bevásárláshoz jól jönne, de nemet mondtam rá.

Viszont most jött levél a kukásoktól és besokalltam rajta. Már nem is havi 20, hanem 22 dollárt akarnak a szemételvitelért. Úgy tûnik hogy vannak akik mázsányi szemetet termelnek és emiatt emelnek a kukások. De ha mi 1 kis zsákkal termelünk 2 hetente, akkor miért fizessünk 22 dollárt, ha 20 zsák a maximum és az 22 dollár / hó? Hát, nem, nem fogok 22 dollárt fizetni 2 zsákért, mikor mások ugyanannyit fizetnek 20 zsákért.

A terv annyi, hogy a kukás cégnél 4 dollárért lehet leadni 1 zsák szemetet. 52 hét alatt nagyon maximum 30 zsáknyi szemetünk van. Az 120 dollár. Asszony rádobja a bicikliutánfutóra és beteker vele a céghez leadni. 264 dollár lenne fizetni egy évre, így megspórolunk évi 144 dollárt. Az utánfutó ára kb. 9-10 hónap alatt megtérül.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Rendeltem az asszonynak bicikli-utánfutót.

Mondta régebben is, hogy bevásárláshoz jól jönne, de nemet mondtam rá.

Viszont most jött levél a kukásoktól és besokalltam rajta. Már nem is havi 20, hanem 22 dollárt akarnak a szemételvitelért. Úgy tûnik hogy vannak akik mázsányi szemetet termelnek és emiatt emelnek a kukások. De ha mi 1 kis zsákkal termelünk 2 hetente, akkor miért fizessünk 22 dollárt, ha 20 zsák a maximum és az 22 dollár / hó? Hát, nem, nem fogok 22 dollárt fizetni 2 zsákért, mikor mások ugyanannyit fizetnek 20 zsákért.

A terv annyi, hogy a kukás cégnél 4 dollárért lehet leadni 1 zsák szemetet. 52 hét alatt nagyon maximum 30 zsáknyi szemetünk van. Az 120 dollár. Asszony rádobja a bicikliutánfutóra és beteker vele a céghez leadni. 264 dollár lenne fizetni egy évre, így megspórolunk évi 144 dollárt. Az utánfutó ára kb. 9-10 hónap alatt megtérül.
    Én a következõt mondanám a páromnak:
    - Azért veszek futót, hogy könnyebb legyen a bevásárlás neked. De ha már üres futóval mégy bevásárolni, akkor elvihetnéd a szemetet.

Viccet félretéve, tetszik ahogy megtérülést számolsz egy ekkora befektetésnél.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése

Viccet félretéve, tetszik ahogy megtérülést számolsz egy ekkora befektetésnél.
    Nem érdemes lebecsülni az apró dolgokat, sokszor hatalmas a hatásuk a hétköznapokra!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy rövid sztori.

Videó Blog - #31 - Pesti prosti

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megjött a torony pénteken, megjött a gép többi része szombaton. Kivéve az M2-es tárhelykártyát. Valahol 350 km-re van egy FedEx-raktárban és ma nem ér ide, de gondolom holnap se, hanem valamikor szerdán, vagy akkor se. Megkérdeztem a boltot, hogy mégis hogy gondolják hogy úgy adják el hogy "Gyorsított kiszállítás", erre a lehetõ leglassabb, legtetvebb, legbénább és legmegbízhatatlanabb úton küldik ki. Erre automata választ kaptam hogy "úton van, majd megérkezik".