Oldala 27 of 40 ElsõElsõ ... 17252627282937 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 261 to 270 of 395

Topic: PC szervíz

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,236
    Given: 1,214

0 Not allowed!
    Azóta is dolgozom, másolok BluRay-t írok. Mivel a 2 HDD-bõl az egyiket egyáltalán nem kezeli a gép, így a másik gépre visszakötöttem, majd egy közvetlen chat-programmal küldöm át az egyik géprõl a másikra a fájlokat. Lassú. Megszakad néha. És kb. közel 1 Terrabájt adatról van szó. 10 éve gyûjtögetek minden ökörséget, meg a munka is 150+ GB volt, a saját videók amiket a csatornáimra készítettem, nyersanyag további videókhoz, stb. Minden napom ezzel megy el. Biztos eltart még majd egy darabig, mire minden átmegy, de ahhoz folyamatosan írni kell a BluRay lemezeket is, különben nem férne rá az anyag 1 Terrárra. Meg törlöm amit csak lehet. Remélem hogy karácsony körül meg találok egy 1 Terrás 2.5"-ös SSD-t, hogy legyen mindenról másolat. Csak már marhára unom, nem így terveztem a napjaimat. Új videókon akartam dolgozni...

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Tessék:
    https://www.aqua.hu/1tb-toshiba-35-p...va-508484.html

A házhoz szállítás 990 Ft.

Nagyon köszönöm, rendelem is
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Miért nem rakod be az új vinyót a régi gépbe ideiglenesen?

Egy óra alatt rámásolod amit kell, és viszlát

A helyhiány az más lapra tartozik, de a javával meglennél hamar.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ötletnek nem lenne rossz, de még olyan 500 GB lehet hátra. Nem lenne hely átmásolni, úgyhogy lassan másolok, miközben takarítom a felesleges fájlokat és BluRay-t írok. Csak úgy nem férne rá. Van 150 GB szabad helyem és fennmaradó 500 GB-ra.

A gond, hogy hiába a szép új torony, mert a kialakítása olyan, hogy oldalról megy bele a HDD. Belecsúszik szépen, de a kábel ami belemegy az meg addig oké amíg nem megy rá az oldalborítás. Mert marhára pár mm hely van neki és szorul a kábel. Én láttam is, meg logikátlan is az egész, de ha ez a dizájn akkor ez. Rátettem az oldallapot, megnyomódott a kábel és kés is, azóta a gép nem dolgozik együtt az egyik HDD-vel. Ha 1 centivel szélesebb lenne a torony, akkor ez nem történt volna meg. Ez a helyzet.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    A gond, hogy hiába a szép új torony, mert a kialakítása olyan, hogy oldalról megy bele a HDD. Belecsúszik szépen, de a kábel ami belemegy az meg addig oké amíg nem megy rá az oldalborítás. Mert marhára pár mm hely van neki és szorul a kábel. Én láttam is, meg logikátlan is az egész, de ha ez a dizájn akkor ez. Rátettem az oldallapot, megnyomódott a kábel és kés is, azóta a gép nem dolgozik együtt az egyik HDD-vel. Ha 1 centivel szélesebb lenne a torony, akkor ez nem történt volna meg. Ez a helyzet.
    Ilyen kébelt kellett volna vegyél :

12-162-014-02.jpg

Vagy olyat ami flexibilis és szinte mindenhol elfér anélkül hogy elfordított csatlakozója lenne: (nekem már konkrétan ilyenjeim vannak)

http://bevachip.hu/delock-sata-iii-f...a-apa-p517759/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Olyan van, a probléma szerintem azzal a kábellel lett amiben az áram megy a merevlemezbe. A tippem az, hogy az megnyomódott, aztán a gép érzékelhette hogy az áram nem úgy megy ahogy kellene és emiatt blokkolta a winchestert valami kód alapján. Ezért van az hogy most már akkor se megy ha mást kábellel próbálom a gépet, holott a merevlemez vígan muzsikál a másik gépben. Más logikus magyarázat nem jut eszembe, szóval szerintem csak ez történhetett.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Olyan van, a probléma szerintem azzal a kábellel lett amiben az áram megy a merevlemezbe. A tippem az, hogy az megnyomódott, aztán a gép érzékelhette hogy az áram nem úgy megy ahogy kellene és emiatt blokkolta a winchestert valami kód alapján. Ezért van az hogy most már akkor se megy ha mást kábellel próbálom a gépet, holott a merevlemez vígan muzsikál a másik gépben. Más logikus magyarázat nem jut eszembe, szóval szerintem csak ez történhetett.
    Próbáltad már másik Sata portba bekötni másik Sata adat- illetve tápkábellel? A Sata port is meghibásodhatott akár.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen, azt is próbáltam, de ugyanúgy nem ismerte fel a Bios, csak kattogó hangot adott és nem pörgött fel.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Akit érdekel, most elég olcsón hozzá lehet jutni a Vegas 15 Pro videoszerkesztõhöz.
    Csak 25 Dollárt kérnek érte:
    https://www.humblebundle.com/softwar...m_content=logo

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Akit érdekel, most elég olcsón hozzá lehet jutni a Vegas 15 Pro videoszerkesztõhöz.
    Csak 25 Dollárt kérnek érte:
    https://www.humblebundle.com/softwar...m_content=logo

Meg is vettem, mert amúgy ~300 dollárt kérnek érte rendszerint. Ráadásul egy pár másik szoftvert és plugin-t is adnak mellé gyakorlatilag ingyen.