Oldala 92 of 106 ElsõElsõ ... 42829091929394102 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 911 to 920 of 1059

Topic: Járművek

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Fene tudja.... Az újon azért rengeteget bukik az ember mikor kiáll a szalonból...
    Az a baj, hogy az asszonynak nem tetszik a kangoo-berlingo-partner féle autó pedig az a legpraktikusabb....
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Fene tudja.... Az újon azért rengeteget bukik az ember mikor kiáll a szalonból...
    Az a baj, hogy az asszonynak nem tetszik a kangoo-berlingo-partner féle autó pedig az a legpraktikusabb....
    Sosem értettem ezt a "rengeteget bukik az ember az újon" dolgot. Kereskedni akarsz az autókkal, vagy használni? Ha használni, akkor nincs olyan, hogy buksz rajta. Az új autó esetében a menetbiztonságot, a garanciát, meg az évekig alacsony szervízdíjat "fizeted" meg. Egy 10 éves autón igaz, hogy nem "buksz" semennyit a megvásárlása pillanatában, de ugyanazt az összeget kifizeted rá a következõ 2-3-4 évben, csak részletekben.

Ha azért veszel autót, mert x ideig használni akarod, akkor teljesen mindegy, hogy mennyi az ára, és mennyi lesz az ára a szerzõdéskötés pillanata után. Az számít, hogy mennyi a fenntartási költsége.

A berlingo vonal viszont nem annyira praktikus családi autónak, nem véletlen lett kistehernek tervezve, akkor már tényleg inkább egyterû. De persze mindenkinek ízlése szerint

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 122
    Given: 250

0 Not allowed!
    Skoda Roomster? Egy fokkal csinosabb, mint a Kangoo és társai.
    Loco en el coco

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Talán nincs akkora raktere és alapvetõen drágább is....
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Talán nincs akkora raktere és alapvetõen drágább is....
    nekem volt roomster autom, 1.4tdi motorral. varosban nagyon jo volt csaladi autonak. babakocsi nagy bevasarlas belefert egyszerre. megse volt olyan giga nagy a kocsi, elfert mindenhol. jo volt a fogyasztasa es viszonylag jol is ment. a fenntartasa is eleg barati volt. nagyon jo varosi auto csaladosoknak.

autopalyan hosszu tavon 200-300+ km tavon nagyon faraszto vezetni. keskeny a nyomtavja es viszonylag magas epitmenyu kocsi, 130km/h folott allando dolongeles es folyamatos korrigalas vezetes kozben. mire angliabol hazavezettem vele teljesen lefaradtam.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sziasztok!

Kérlek beszéljetek le!

Olvastam egy cikket:
    https://totalcar.hu/tesztek/2016/03/26/suburban/

És befészkelõdött az agyamba, hogy nekem kell egy ilyen járgány (5 személyes elég), megváltoztatná az életem.

Cuccolnék vele fel-le ami belefér magyarországon és európában, trélereznék haza autókat.

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...2-eb7eff7e2787

Fogyasztás 10-15 l gázolaj (hatótáv kb 1300 km), motorfelújítás 750 000 km-nél esedékes állítólag átlagosan, magyar jogszabályok szerint B+E-vel 2400 kg megengedett legnagyobb össztömegû vontatmányt lehet húzni (trélerezni jó 1.6 tonnás autókig), Eu többi részének még nem néztem utána.

A dolog szépséghibája, hogy anyagilag erõsen a takaró szélénél húzódik a dolog, a kislábujjam körme talán ki is lóg a takaró alól.

Köszönöm, ha írtok! :admmire:

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 923
    Given: 955

0 Not allowed!
    Erõsen Amerikainak tûnõ járgány. Nem a neve miatt, hanem a formáját tekintve. Alkatrészt lehet hozzá kapni és ha igen, mennyiért? Mert ha bedöglik és nincs hozzá alkatrész, akkor az úgy elég komoly probléma egy kocsinál.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 126

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló st.jimmy Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Kérlek beszéljetek le!

Olvastam egy cikket:
    https://totalcar.hu/tesztek/2016/03/26/suburban/

És befészkelõdött az agyamba, hogy nekem kell egy ilyen járgány (5 személyes elég), megváltoztatná az életem.

Cuccolnék vele fel-le ami belefér magyarországon és európában, trélereznék haza autókat.

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...2-eb7eff7e2787

Fogyasztás 10-15 l gázolaj (hatótáv kb 1300 km), motorfelújítás 750 000 km-nél esedékes állítólag átlagosan, magyar jogszabályok szerint B+E-vel 2400 kg megengedett legnagyobb össztömegû vontatmányt lehet húzni (trélerezni jó 1.6 tonnás autókig), Eu többi részének még nem néztem utána.

A dolog szépséghibája, hogy anyagilag erõsen a takaró szélénél húzódik a dolog, a kislábujjam körme talán ki is lóg a takaró alól.

Köszönöm, ha írtok! :admmire:

Ha tetszik, vedd meg, de arra készülj, nem sok szerelõ lesz, aki hozzá mer nyúlni remegõ kéz nélkül, illetve az alkatrészeket nem fogod másnapra megkapni, sõt, ha félre nézik, akkor hónapokat is várhatsz, mire pl. egy termosztát megérkezik, és típusazonos lesz...

Amennyiben ilyen méretben gondolkozol, akkor Totya Hilux, Ford Ranger, vagy hasonló, itthon is kapható járgányt vegyél.
    Több ismerõs autómentõs ezeket a típusokat használja sok éve, az alkatrész elérhetõ, szerviz pedig nem cserél pelenkát, mikor leparkolsz vele.

Ha a kiskörmöd épp elkezd kilógni, akkor NE vedd meg, akármennyire is csábító, mert lassan a derekadig fog elcsúszni az említett takaró.
    (az árra jön a hazai üzembehelyezés, haszonszerzési illeték, rendszám, mûszaki, homologizáció, stb, amire még egy fél millát simán rámatekozhatsz...)
    (ha ráérsz, akkor olvasgass Csikós cikkekekta TC-n, hogy mivel jár egy európai(nem amcsii!!!) kocsi itthoni átiratása...)
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az szerepel a leírásban, hogy EU zulassung, tehát szokásos német importköltségekkel lehet számolni ha igaz, vannak kalkulátorok rá, hogy ilyenkor mi mennyi, az azzal számolt költség az ami határeseti. Persze közbe jöhet bármi fennakadás.

Nem szeretek arra számolni, hogy nem jön közbe semmi, nem is szoktam, lehet ebben kellene gondolkodnom.

Szerelõt elég egyet találni aki már konyít hozzá, de lehet meg youtuboznám akár a nagygenerált is. A humveek zömében ez a motor van, 10 évig uralta a piac egy jelentõs szegmensét. Panaszkodnak az amcsik, hogy nem megy el egymillió mérföldet nagygenerál nélkül. Nagygenerált 1-2 ezer dollárra teszik 350 ezer és félmilló mérföld körül reálisnak, ezért írtam a 700 000 km-t.

Megyek megnézem a hiluxokat és rangereket

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Erõsen Amerikainak tûnõ járgány. Nem a neve miatt, hanem a formáját tekintve. Alkatrészt lehet hozzá kapni és ha igen, mennyiért? Mert ha bedöglik és nincs hozzá alkatrész, akkor az úgy elég komoly probléma egy kocsinál.
    Abszolút amcsi járgány, bár ez a hirdetés azt írja, hogy "EU Zulassung", ami nekem azt jelentené, hogy jogi probléma nincs vele, tényleg csak az alkatrész és szerelõ.

Azt gondolom, hogy az alkatrész elérhetõ kell legyen és olcsó, de a szállítási idõ az megnehezítheti az életem. Igazából ha termel az autó, akkor tkp érdemes lehet betárazni alkatrészbõl apránként. Nincs olyan nagyon messze attól, hogy veterán legyen (hosszú távra terveznék), akkor meg minden biztosítás és adózás kedvezõbbé válik.